Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 197
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם משאבת מים אני יכול להשיג לך.

אני לא מכיר את המנוע הזה בכלל, איך משאבת השמן מסתובבת שם?

מהקמשפט? יש שרשרת? :oops:

ובשביל מה להחליף? משאבת שמן אפשר לנקות ולבדוק אותה, בכלל לא בטוח שהיא מתה!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
ובשביל מה להחליף? משאבת שמן אפשר לנקות ולבדוק אותה, בכלל לא בטוח שהיא מתה!

הציר של המפלג יושב על משאבת השמן והוא הרוס - תמונות :

תמונה000.jpg

תמונה001.jpg

תמונה002.jpg

תמונה003.jpg

תמונה004.jpg

תמונה005.jpg

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

בקרית חיים (במערבית) יש בית פרטי שבעבר הלא רחוק ראיתי שם שלושה "רומים" וכמה סוסיתות , אני כמעט בטוח שלחולה פיברגלס הזה יהיו חלפים מתאימים לטנדר שלך.

פורסם

דני,

לפני שאתה מחזיר את המנוע, תצבע את התא אפילו בשחור כדי שזה יראה אסתטי.

תא מנוע שחור ישתלב יופי עם כל צבע חיצוני שתבחר.

(או שתצבע את התא בצבע שאתה מתכוון לצבוע את האוטו כולו - עוד יותר טוב!)

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
בקרית חיים (במערבית) יש בית פרטי שבעבר הלא רחוק ראיתי שם שלושה "רומים" וכמה סוסיתות , אני כמעט בטוח שלחולה פיברגלס הזה יהיו חלפים מתאימים לטנדר שלך.

במדבר סיני יש נפט .... :lol:

איפה בקרית חיים , לדעתי יש שם יותר מ 2 רחובות :?

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

נפט קשה למצוא (צריך לקדוח) :)

אם תרצה, אוכל לגשת ולבדוק ..... בכיף :-)

אשמח לעזור אולם דע שהידע שלי ברכב הוא בערך כמו במוזיקה קלאסית (די חלש)::?

פורסם

רשיון רכב כרגע לא ניתן להוציא כיוון שאין במשרד הרישוי הגדרה מדוייקת למנוע , האם מישהו נתקל בבעיה דומה או שנפלתי על בוחן אדיוט (שלא מכיר את סוג הרכב המדובר ) :brickwall:

לגבי פנסים קדמיים יש לי הרגשה שפנסים של SIX יתאימו ????

הייתה לי בעיה בהפיכת האסקורט שלי ל"אספנות", מכוון ש(לטענת הפקידה) לא הופיע ברישיון צבע של האוטו! הפקידה אחרת הצליחה לעשות את הפעולה ללא כל בעיה... תנסה אצל פקידה אחרת. בהצלחה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום.

הנזק שנגרם לשינן של משאבת השמן הוא עקב מפלג תפוס או שבור ונסיון להניע מבלי לבדוק!

אגב ניתן לתקן אותו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני לצערנו זה לא כתוצאה ממפלג תפוס המפלג היה ועדיים בסדר רק מה המשאבת שמן כנראה הייתה שבורה לפני כן אני מאמין שבגלל זה העמידו את האוטו

מוסך יונתן כי מקצועיות מזמן הפכה לשם דבר :-)

פורסם

בהזדמנות זו נאמר לך מזל טוב!!!!!

יום הולדת שמח.

8)

ל'

בלונים.gif

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...