Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הזמנה למילואים ראשונים "תעסוקה מבצעית" כך כתוב. כמעט חודש שלום בחודש אפריל.

האם זה חוקי?? השתחררתי באוגוסט 09? בקושי עברו 7 חודשים מהשחרור.

אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי על כל הפרוצדורה הזאת ומה הזכויות שלי. האם אני חייב ללכת?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

באדיבות גוגל:

מרווח משירות סדיר

מרווח משירות סדיר משמעו - תקופת הזמן, בין מועד שיחרור החייל משירות סדיר (חובה או קבע) לבין מועד

תחילת שירות המילואים הפעיל הראשון. חישוב המרווח יחל ממחרת היום בו שוחרר החייל בפועל מהשירות.

המרווח הנדרש ממועד תום השירות הסדיר לקריאה לשירות דו-יומי ומעלה הינו שנה למעט המקרים הבאים:

1. ניתן לקרוא לחייל מילואים לשלושה מופעי שמ"פ חד-יומי במהלך השנה. לחיילי מילואים המוצבים ביחידת מעבר מילואים, בלבד, ניתן לקרוא לחמישה מופעי שמ"פ חד-יומי.
  2. ניתן לקרוא לאחר 180 יום ממועד השחרור משירות סדיר לצורך אימונים ותרגילים בלבד עד 10 ימים לחוגרים ועד 12 ימים לקצינים.

http://www.aka.idf.il/miluim/templates/inner.asp?catId=57154&docId=57626

:turn-l:
פורסם

תודה רבה!

אשמח גם אם מישהו יספר לי מנסיוני האישי.

פורסם
אשמח גם אם מישהו יספר לי מנסיוני האישי.

מניסיונך האישי אתה קיבלת זימון 7 חודשים אחרי השחרור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ועוד מנסיונך האישי, אתה הולך להתקשר לקצינת קישור (להתעלם ממש"קיות קישור, הן רק מביאות צרות)ומסדיר מולה את ביטול הצו ולא מפסיק ולא נרגע מההצקה היום יומית עד שאתה מקבל לידיך (פיזית ביד, לא פקס ולא מייל) צו ביטול לצו הקיים.

שים לב, אם לא תסדיר את הצו ופשוט לא תגיע למילואים, אתה עריק אפילו שהצו לא חוקי.

בנוסף, היא תגיד לך את "מלכודת הדבש" הקבועה של כל אנשי הקישור, "תגיע ליום הגיוס ואני אדאג שישחררו אותך", אל תאמין לזה, זה שקר גס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ואם זה לא עוזר, פונים לקבילות של חיילי מילואים והם יסדירו את העניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא צריך להתקשר לשום קצינת קישור ולא צריך לדרוש שום דבר כי את הצו היא לא תבטל וזה בהחלט חוקי לקרוא לך אם אתה מוכן להתנדב ולהגיע .

תסתכל על הצו מצד שמאל כתוב כי גיוסך מותנה בהתנדבות בלבד , ז"א אך ורק אם אתה מסכים . אם אתה לא מסכים אתה פשוט לא מגיע , הדבר לא יחשב כנפקדות .

הסיבה שעושים זאת היא שהרבה חיילים שרק השתחררו בכל זאת מגיעים ועושים מילואים בהתנדבות .

אם יש לך עוד שאלות את מוזמן לשאול , אמשח לעזור בכל הנושא ( שליש במילואים :) )

פורסם

תודה בגירה.

אני פשוט כל כך תמים. אני אפילו עלול להגיע על מדים תקניים דרגות ודיסקית כמו שכתוב בצו.

היה לי צבא כל כך שטחי שאני בקושי יודע מה זה קצין או מה אומר "ג'". (שלא תדעו)

כתוב לי בצו שיש יום ראיונות ב3למרץ. מישהו עומד לדבר איתי לתאם איתי? פשוט כתוב להגיע בכתב יד להגיע לבסיס מסוים בשעה מסויימת שאין לי מושג איפה זה בכלל.

מה יקרה אם לא אגיע פשוט ליום ראוינות (מה זה בכלל)

המילואים עצמם כל חודש אפריל.

מה הצעד החכם מצידי עכשיו. לשגע אותם או לתת להם לשגע אותי?

אשמח לקבל התיחסות רצינית ולא לצחוק עלי גם אם בטעות כתבתי י' במקום ו'.

פורסם

יום ראיונות לפני תעסוקה מבצעית מיועד לחיילים שיש להם בעיה להגיע לתעסוקה ולכן הם יכולים להגיע ולהסביר למפקדים את הבעיה שיש להם, יום זה אינו מחייב הגעה ולכן גם לא יחשב כיום מילואים למי שכן מגיע .

לכן היום הזה לא רלוונטי לגביך , אני מאמין שבעוד מספר ימים יתקשרו אליך ממשרד הקישור וישאלו האם אתה מתכוון להגיע לתעסוקה ( הליך שיגרתי עבור כל החיילים ) .

תענה שאתה לא מתכוון להגיע .

פורסם

רוב הסיכויים שאם לא תאשר את הצו יתקשרו אליך.

פשוט תסביר להם שהשתחררת לפני 7 חודשים ואינך מתכוון להגיע (עדיף שתגיד שיש לך משהו שמונע ממך לבוא ולא סתם לא בא לך לבוא - בכל זאת יחידת המילואים תלווה אותך להרבה זמן).

• תוכן חדש...