Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו 2 חברים באוטו! הייתי בדרך חזרה מסבתא שלי בחולון, בדרך חזרה הייתי עסוק יותר מידי עם המערכת שלי ולא שמתי לב לכביש המאוד משובש ומסריח שיש , כנראה שאחד הבולמים קיבל זעזוע מאוד חזק והשמיעה רעש בום מאוד מאוד חזק!--אני מתוך אינסטינקט לחצתי ברקס חזק- מה שקרה זה שאחד הגלגלים היה באוויר (וabs לא עובד באוויר) וכשאותו גלגל ספציפי נחת האוטו נכנס לסיחרור מאוד רציני! למזלי זה היה אוטו אמריקאי מסיבי! שברולט לומינה!

האשמה אמנם שלי אבל העירייה חייבת לטפל בבורות שיש שם! הם באמת בלתי נסבלים!

אני לא הראשון ובטח לא האחרון שעשה שם תאונות בגלל שיבושי הדרך!!!!!

היו במקום הזה ים תאונות!! בכל 50 מטר יש שם חומה שבורה או סדוקה וזה כל פעם שמישהו עשה תאונה ועף על הקיר!

אני וזה שישב לידי היינו חגורים--חביבי אצלי יש חוקים מסויימים כמו לא לשתות ולנהוג ולא לנהוג מסטול(מכל דבר שיש....)

אם אתה רוצה לדעת מדוע נשברה השמשה זה בגלל הכרית אוויר!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
היינו 2 חברים באוטו! הייתי בדרך חזרה מסבתא שלי בחולון, בדרך חזרה הייתי עסוק יותר מידי עם המערכת שלי ולא שמתי לב לכביש המאוד משובש ומסריח שיש , כנראה שאחד הבולמים קיבל זעזוע מאוד חזק והשמיעה רעש בום מאוד מאוד חזק!--אני מתוך אינסטינקט לחצתי ברקס חזק- מה שקרה זה שאחד הגלגלים היה באוויר (וabs לא עובד באוויר) וכשאותו גלגל ספציפי נחת האוטו נכנס לסיחרור מאוד רציני! למזלי זה היה אוטו אמריקאי מסיבי! שברולט לומינה!

היו במקום הזה ים תאונות!! בכל 50 מטר יש שם חומה שבורה או סדוקה וזה כל פעם שמישהו עשה תאונה ועף על הקיר!

אני וזה שישב לידי היינו חגורים--חביבי אצלי יש חוקים מסויימים כמו לא לשתות ולנהוג ולא לנהוג מסטול(מכל דבר שיש....)

בטח...אוטו אמריקאי מתכת חייתית...הכי חשוב שכולם בריאים.

העניין שאני לא מבין זה למה השמשה האחורית מנופצת?

פורסם

כמו שאמרתי באוטו הייתה מערכת די חמודה שכללה 4 רמקולים סאב ו2 מגברים....

הייתי חייב לפרק אותם ושפתחנו את הבגז' השמשה האחורית התנפצה!

חבל.............

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

איפה בחולון?

8)
פורסם
ה

קודם כל טוב שלא נפגעתם.

במיוחד שהכביש משובש צריך לנהוג ביתר עירנות וכמובן במהירות המתאימה.

לפני התיאור שלך לא נראה שנסעת במהירות המתאימה לכביש.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

העיקר שאתם בריאים מזל שזה אוטו אמריקאי ותדברו עם העירייה שתעשה משהו בנדון זה ממש מסוכן וזה גם ממש הורס את האוטו

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

המהירות המותרת היא 60 בכביש הזה אני נסעתי 60!

שוב פעם לא הייתי ערני בגלל זה כל העניין קרה!

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
המהירות המותרת היא 60 בכביש הזה אני נסעתי 60!

שוב פעם לא הייתי ערני בגלל זה כל העניין קרה!

אף פעם לא אמרו לך שאין קשר בין מהירות לתאונות?

תופסים על מהירות כי אין דרך לעצור על זה שלא הייתם מרוכזים בכביש.

תעשה לי טובה,איך אפשר לנהוג על 60 קמ"ש?

זה בקושי שני במכונית ידנית.

ועוד דבר,מכוניות ארופאיות הרבה יותר בטוחות.

איזה פסיכי מטופגיר עשה תאונה עם מגאן 2 בשביל לראות מה קורה

אייל

פורסם

**שני בבמוו של דוד שלי זה 130 כמעט אין שום קשר בין ההילוך למהירות--- במיוחד שהלומינה היא אוטומט......

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...