Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש כאן וצריך את עזרתכם

הרכבתי לרכב שלי (טויוטה ראב 4 קצרה) מערכת שמבוססת על המערכת המקורית של הרכב (מערכת קלאריון דאבל דין עם שליטה מההגה)

הרכבתי זוג קומפוננטים של HERTS + מגבר 4 יציאות וסאב 10" הכל של אותה חברה.

הסאונד נחמד אבל יש לי כמה בעיות , אבקש את עצתכם:

1.יש רעש רקע עמום בעת השמעת דיסק (בעיקר נשמע בווליום 0) - אמרו לי שזה בגלל המערכת המקורית. מכירים ?

2.חסרים לי צלילים בשירים שאני מכיר , מביני עיניין אמרו לי משהו על חיתוכים של הקרוס במגבר ???

זרקו לי כמה כיוונים ואני מתלבט:

1. להחליף את ההד יוניט (פחות עדיף מבחינתי - זה יגרום להוצאה כספית לא קטנה והבנתי שאם שגם שלט ההגה לא יתאים למערכת החדשה - אלא אם תהיה מאותה חברה.

2.להרכיב אקולייזר או קרוס אובר חיצוני - מה עדיף והאם זה יעיל לבעיות שציינתי

3.לגשת לסשן כיוונים נוסף אצל המתקין

תודה מראש על העזרה

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

קודם כל תשב על הכיוונים,

אם המתקין שלך כיוון לך בפעם הקודמת אז אני לא יודע מה רמת המקצועיות שלו אם באמת הוא השמיט תדרים בקרוס.

לגבי הרעש רקע - הוא מתגבר אם אתה לוחץ על דוושת הגז?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

הבחור שכיוון לי את המערכת נחשב למקצועי ולגבי רעש הרקע... הוא נשמע בעיקר בווליום 0 או שאין צליל , לדוגמא בהחלפת שירים או תוך כדי ניגון בקטע שאין צליל, הוא קבוע ולא משתנה עם לחיצת דוושת הגז

פורסם

ולגבי ה"חוסר בצלילים" מה אתם חושבים ? מישהו שמבין מסאונד זרק לי שהחיתוכים לא טובים .

האמת שאני לא מבין מה אני עושה ת'כלס, דיברתי עם המתקין והוא טוען שזה בגלל ה HU המקורי ואם אני ארכיב יחידה טובה

זה שימע אחרת לגמרי . מסכימים ?

פורסם

מהי תצורת החיבור של ה HU למגבר? איך אתה יודע שהמערכת המקורית שלך היא תוצרת קלריון? אתה בטוח שהיא מקורית?

בכל מקרה אני מייעץ לך להגיע לאחד המפגשים של הפורום. יהיו הרבה חבר'ה שישמחו לעזור ולהדריך אותך בכיוונים. חבל לשלם כסף על כיוון של מתקין כזה או אחר, בסוף אתה הוא זה שנוהג ברכב ורק אתה יודע איך אתה אוהב לשמוע מוזיקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...