Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה במצב כמו חדש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יופי של טנק קיבלנו אותם אחרי מלמת 73 צבעו אותם שינו את מערכת הקשר ריתכו מספר על התובה ולאימונים נסענו,

אני קיבלתי טנק עם 150 שעות מנוע, נסענו עוד כ 100 שעות ללא טיפול לא ידעו איך לטפל, לגרז וכו

אחרי זה הורידו אותם לטיפול ב מש"א וחזרו עם בעיות בעיקר נזילות שמן

כן אני זוכר את הנזילה:

Funny_Pictures_15720.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

טסט אחד בשנה ואישור בלמים...

אבל נדמה לי שאסור לייבא רכב דיזל

אני בכלל, על מנת להביא אותו, מציע לשנות את ההגדרה שלו ל"אוטובוס" כי אוטובוס אספנות לא מוגבל במשקל...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

צריך להרחיב את הכניסה לנוקיה - אין מצב שהוא יכנס למקום. פרט לכך צריך לארגן שטיח גדול בעבור נזילות שמן.

אריה - אתה אחראי שכל מערכות הנשק יהיו נצורות - לוודא זאת בכניסה לנוקיה.

חברים אין להוריד מהמוצג - אנטנות, ב.א., פנסים ועוד כיוצא בזה - ראו הוזהרתם.

מצא משה

פורסם

אני במקומך הייתי הולך על מיג 21. רק קח בחשבון שזווית הראייה כלפי מטה בעייתית, בניגוד למיראז'ים מאותה התקופה. מה שכן, אמינים רצח.

ככל הידוע לי המיגים 21 בחיל האויר הרומני נופלים גם הם בתדירות די גבוהה...:roll:

ישראל היא זו ש"שיפרה" את אותם מיגים בעסקה ענקית לפני כמה שנים...

ואגב,הטייסים הרומניים נחשבים לטובים מאד ומבוקשים בקרב חברות התעופה האירופאיות,יש מסורת של אקרובטיקה אוירית,גם ענף הדאיה (בדאונים,לא במיגים...) מפותח מאד..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כאשר מטוס משנות ה 50 עדיין טס בתדירות קבועה ובמצבים קיצוניים, אתה לא מצפה ממנו להיות שיא האמינות.

טיסות הביתה לעבודה יהיו קלי קלות איתו. ללא תקלות מלבד בלאי טבעי.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
ככל הידוע לי המיגים 21 בחיל האויר הרומני נופלים גם הם בתדירות די גבוהה...:roll:

ישראל היא זו ש"שיפרה" את אותם מיגים בעסקה ענקית לפני כמה שנים...

ואגב,הטייסים הרומניים נחשבים לטובים מאד ומבוקשים בקרב חברות התעופה האירופאיות,יש מסורת של אקרובטיקה אוירית,גם ענף הדאיה (בדאונים,לא במיגים...) מפותח מאד..

זה כי הטייסים הרומניים היו "לוקחים" את הברגים של הכנפיים הביתה.....

:roll::-D:wink:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

על מנת להטיס את הגרוטאות של טארום (חברת התעופה הרומנית) שכוללות טופולבים TU154 במצב סופני בהחלט, צריך באמת להיות טייס טוב..

למרות הזלזול המובנה בכל כלי שהגיע מברית המועצות, הרוסים הוכיחו לא פעם יכולת טכנולוגית גבוהה מאד שאינה נופלת במאום מזו של המערב, כשנקודת הכשל העיקרית מהווה הנדסת האנוש הגרועה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יקרנים,

מהמש"א אני משיג 10 כאלה באותו המחיר.

למכירה, סימן 4, חדש עם ניילון,

(יש אפשרות לסימן 4 משוחזר, עם "פגיעות קלות בצבע")

----

פורסם

טנק יפה

מחיר גבוהה למרות שמי יודע בסוף עוד יקנו אותו

עד כמה שאני יודע אדם אחד בארץ החזיק בטנק בחצר של ביתו

הסיפור פורסם לפני כמה שנים

למיטב ידיעתי טנקים לא נמכרים לאנשים פרטיים בארץ

עופר בן צבי

פורסם
איזה בעסה אין לי מקום בחניה :-D:-D:-D

לא הייתי מגדיר זאת כבעיה, אם אתה מבין, למה אני מתכוון!:twisted::wink::lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...