Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אופטרה - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2007, מנוע 1600, הדגם ה"ספורטיבי" - 4 דלתות.

האם יש לו אחיזה טובה? האם הוא זריז ומאיץ טוב?

מרווח גם לאנשים גבוהים? איך הוא בכללי?

בעיקרון בגלל שזה רכב אמריקאי אני קצת נתרע, וגם בגלל הירידת ערך המהירה, אבל הוא נראה יפה ומרשים.

איך הוא?

תודה!

פורסם

שברולט זה לא אמריקאי?

ממתי?

אם כך אז אני ארד מהרעיון. אני כל הזמן מעלה רעיונות חדשים והזמן אוזל לי ואני חייב למצוא רכב...

פורסם
שנת 2007, מנוע 1600, הדגם ה"ספורטיבי" - 4 דלתות.

האם יש לו אחיזה טובה? האם הוא זריז ומאיץ טוב?

מרווח גם לאנשים גבוהים? איך הוא בכללי?

בעיקרון בגלל שזה רכב אמריקאי אני קצת נתרע, וגם בגלל הירידת ערך המהירה, אבל הוא נראה יפה ומרשים.

איך הוא?

תודה!

לא לא לא ולא ועוד לא

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

וואו איזו תגובה=)

בקיצור, להתרחק.

אולי תוכלו להמליץ על אוטו אחר? בסביבות 60 אלף ש"ח?

זריז, שלא נראה מיושן ומרווח לאנשים גבוהים.

תודה

פורסם

פג'ו 307 2.0 ליטר עונה על כל הדרישות שציינת - זריזה, מרגישה איכותית, מרווחת ליושבים מקדימה ונכנסת בתקציב

מבחינת אמינות, לך תדע

פורסם

דגם ספורטיבי? אתה מדבר כנראה על דגם ה-5 דלתות.

שמע אין לי ניסיון איתו, אבל לא הייתי פוסל אותו על הסף לפי מה שהבנתי הוא מוצלח יותר מדגם ה-4 דלתות.

הכול שאלה של היצע ומחיר מה האפשרויות האחרות בתקציב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

doren02 - אני מעדיף להמנע מרכב צרפתי. אני לא רוצה רכב שיהיה יומיים על הכביש ושלושה במוסך.

farkash7 - כן, התכוונתי ל5 דלתות כמובן, אבל לפי התגובות פה אפילו לא שווה להסתכל עליו.

התקציב שלי כמו שציינתי לעיל הוא 60 אלף שקל. כמובן שאפשר במקרה הצורך להוסיף 2,3 אלף שקל.

בעיקרון, חשוב שהוא יהיה זריז, לא מראה מיושן, נוח לנהיגה ומרווח לגבוהים.

אני מעדיף רכב אירופאי(גרמני בעיקר)אבל כנראה שגרמני במחיר כזה אני לא אמצא.

תודה לכולם!

פורסם

שמע זה אחלה רכב יש כזו לאחותי וזה אחלה רכב אמין מאוד חסכוני בטירוף וגם חמוד לנהיגה.

אל תצפה לרכב ספורט ואפילו לא לספורטיבי אבל באמת שהרכב הזה עונה על כל הציפיות היום יומיות שיכולות להיות לאדם ממוצע.

מבחינת טיפולים ותיקונים האוטו הזה רואה מוסך פעם ב10,000 ק"מ כאשר מחליפים שמנים ופילטרים, האוטו כבר אצלנו 3 שנים.

האוטו מאוד מרווח מבפנים מקדימה ומאחורה, אני בחור די גדול ואני יושב מאחורה כמו מלך.

בקיצור אני אישית ממליץ.

בהצלחה

פורסם
doren02 - אני מעדיף להמנע מרכב צרפתי. אני לא רוצה רכב שיהיה יומיים על הכביש ושלושה במוסך.

farkash7 - כן, התכוונתי ל5 דלתות כמובן, אבל לפי התגובות פה אפילו לא שווה להסתכל עליו.

התקציב שלי כמו שציינתי לעיל הוא 60 אלף שקל. כמובן שאפשר במקרה הצורך להוסיף 2,3 אלף שקל.

בעיקרון, חשוב שהוא יהיה זריז, לא מראה מיושן, נוח לנהיגה ומרווח לגבוהים.

אני מעדיף רכב אירופאי(גרמני בעיקר)אבל כנראה שגרמני במחיר כזה אני לא אמצא.

תודה לכולם!

רכב גרמני ב60K זאת ממש לא בעיה. A3 , גולף , אסטרה , פולו אפילו סדרה 3 אם בא לך להתפרע. לדעתי, חפש לעבר כיוון הA3 והגולף, קומפקטיות, זריזות, מודרניות, חזקות וקצת יקרות. אם אתה מוותר על רכב גרמני, ה307 שהציעו לך כאן באמת אופציה מעודפת, ואני רק יכול להגיד לך שאתה תופתע ברגע שתיסע על צרפתיה, חבל להסתמך על שמועות. בקשר לאמינות, טוב נו, אמרו לך - לך תדע, תלוי באיך טיפלו ברכב.

פורסם

וורמוט שמע לפי מה שזכור לי גירסת ה-5 דלתות מוצלחת יותר מגירסת ה-4, אני לא יודע כמה ניסיון יש למגיבים עם הרכב, אבל משום מה נראה לי שאין להם.

שלא תבין אותי לא נכון אני חושב שאפשר להשיג רכבים טובים יותר בתקציב שלך, אבל לפסול על הסף? לא נראה לי נכון.

בסך הכול היא מעוצבת, ואפילו נראית טוב לטעמי בגירסת ה-5 דלתות ומגיע מאובזרת ומחושמלת.

תוסיף לזה מחיר קניה נוח עלות חלפים זולה ולא מודבר ברכב נורא.

נראה לי שאפילו בחנו אותה בכמה מקומות ולא קטלו אותו עד כדי כך.

אם זאת בתקציב הזה אפשר לקנות מוצרים טובים יותר, אם תילך לכיוון הגרמניות כך בחשבון שעלויות האחזקה יהיו גבוהות יותר מ1.6 אוטומטית טיפוסית,אך אם תמצא רכב טוב כנראה שתרוויח רכב איכותי יותר.

הייתי הולך לכיוון גולף MK4, גירסאות ה1.6 או ה2.0, לא מהירות במיוחד, ולא ספורטיביות אבל קיימים אקזמפלרים רבים בשוק כך שתוכל לחפש ולמצוא רכב טוב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הקטע הוא שאני לא רוצה לרדת משנתון 2005 או אפילו 2006.

הייתי מאוד רוצה גולף, אבל מהדור ה-5 ולא מהדור הישן, ולא נראה לי שאפשר למצוא במחיר כזה.

בקשר לאסטרה - חיפשתי את הדגם עם מנוע 1800 - אוטומטית, שנת 2005, והרכב פשוט נדיר. אי אפשר למצוא כזה.

אני כבר נואש.

• תוכן חדש...