Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון דור ראשון 8GB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אפשר לפרוץ אייפון גם עם חלונות, אין הבדל בעניין הזה. יש מלא מדריכים ב http://www.iphones.co.il

2. ישנה אפליקציה שדרכה אפשר לשלוח קבצים דרך שן כחולה - Ibluetooth. למי שיש מכשיר 3g/3gs עם 3.1.2 בקרוב תשתחרר תוכנה בשם IBlueNova שתעשה את זה גם כן.

3. אפשר לשמוע ב AD2P באייפון הראשון עם משדר מיוחד שניתן לקנות באינטרנט. לדוגמא: oakley icombi

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

או.. שיוסיף את הסורס הבא לסידיה: apt.dmytro.me

ויוסיף את a2dp enabler לאייפון 2G

אייל, מגירסה 3 ואילך למכשירים 3G ו3GS הבלוטוס משדר באופן מושלם A2DP ללא כל תוכנת עזר.

ניסיתי במקרה אצל חבר עם Eclipse CD3200 וזה עבד נהדר.

בעלי מכשיר 2G צריכים פוש קטן. זה הכל.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

מי רוצה A2DP ?

לא רוצה

לא בא לי

אין BLUETOOTH לקסדה A2DP(או שיש ועולה כמו האופנוע שלי)

אופנוענים לא קונים אייפון רק בגלל שאי אפשר לשמוע מוזיקה בקסדה.

עם A2DP אתה לא יכול לדבר עם סקייפ-עם זה כן.

עם A2DP אתה לא יכול לשמוע משחקים-אם זה כן.

עם A2DP אתה לא יכול לראות סירטונים ביוטיוב-עם זה כן.

ועוד

ועוד

ועוד

ועוד

ועוד

ועוד

תראו את הסירטון ביוטיוב שהעלתי קודם,מסבירים מה זה עושה.

אתם ישר מגיבים בלי לדעת על מה אתם מדברים.

כל תגובה שלכם לא הייתה במקום עד עכשיו.

אייל

פורסם

תודות לאסף שידרגתי ל 3.1.2 אתמול, לא מרגיש הבדל גדול מכיון שעדיין לא הכרתי את הגירסה הקודמת מספיק טוב 8)

איזו תוכנת OFFLINE GPS אני יכול להתקין על המכשיר אגב?

• תוכן חדש...