Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט קורדובה - חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

אני מעוניין לרכוש סיאט קורדובה משנת 2002 אוטומטית, עם מנוע בנזין 1600 סמ"ק.

רציתי לשמוע חוות דעת כללית על האוטו, כי אני קצת מפחד מהאמינות ה"לא יפנית", בנוסף רצתי לשמוע מה עלות האחזקה של הרכב.

חשוב לציין שמדובר ברכב ראשון לנהג חדש (בשבילי), ואני אצטרך להחזיק אותו בעצמי - מה שאומר שאני צריך עלות טיפולים זולה, שיהיה אמין, וצריכת דלק נורמלית.

החלטתי ללכת דווקא עליה כי יש לי אפשרות לקנות אותו במצב ממש חדש עם ק"מ נמוך מאוד במחיר מחירון.

אז תודה לעוזרים :)

נ.ב בקשר לחיפוש - הוא סגר לי חלק מהשאלות אך עדיין הייתי מעדיף חוות דעת מרוכזת אחת

פורסם

הרכב די אמין ולא מוערך כמו שצריך רק בגלל הסמל מלפנים, הוא גם די חזק ומאובזר יחסית למחיר שהוא נמכר בו, אם אתה לא מפחד מסטיגמות קח את הרכב לבדיקה במידה והרכב יוצא נקי רכוש אותו ותהנה.

פורסם
הרכב די אמין ולא מוערך כמו שצריך רק בגלל הסמל מלפנים, הוא גם די חזק ומאובזר יחסית למחיר שהוא נמכר בו, אם אתה לא מפחד מסטיגמות קח את הרכב לבדיקה במידה והרכב יוצא נקי רכוש אותו ותהנה.

כן אני הבנתי את זה מכתבות שקראתי, אך כל מי ששאלתי אמר שאם אין לה שוק והיא לא מוערכת כנראה שיש משהו מעבר.

בכל מקרה,

תוכל להגדיר "די אמין"?

שוב, התכנון הוא להמנע מבעיות בדרך והוצאה כספית יותר מהדברים הרגילים (דלק ביטוח וכו')

פורסם

הרכב 8 שנים על הכביש אף אחד לא יכול להבטיח לך שבעיות לא יהיו, כדי לדעת עם צפויות לך בעיות עם הרכב בעתיד דבר ראשון תבקש מהבעלים לראות היסטוריית טיפולים לראות מה הוא החליף ב8 שנים, ניתן ללמוד הרבה מהמידע הזה, בדוק נוזל קירור איכותי, וקח את הרכב לבדיקה במכון שתוכל לספר לך די הרבה על העתיד של הרכב מבחינה מכנית.

אין שום דבר מעבר, כל רכבי סיאט מתומחרים במחירים נמוכים ולא בצדק לדעתי. שוב זה סטיגמות, יפני אמין כל השאר לא.

לשכן שלי היה את הרכב במשך 3 שנים, חוץ מבלאי טבעי של צמיגים ברקסים ועוד בלאי טבעי הרכב לא עשה לו בעיה אחת וזאת מכיוון שטיפל כמו שצריך, ולמרות הכל נאלץ למכור אותו במחיר זנות על אף שהיה שווה הרבה יותר.

• תוכן חדש...