Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פלשבוון - זה נכון שעד שלא יושבים ברכב לא יודעים

אבל באמת יש פה עוד כמה דברים שלא נלקחו בחשבון - חוקי פיסיקה...

וזה לא שאני מדבר מחוסר נסיון ומעולם לא ניסיתי לבדוק איך טוויטרים נשמעי במיקום שכזה - היתה לי התקנה אחת כזאת, לא מהמוצלחות שבחבורה.

הוויכוח פה הוא לא על חוקי פיזיקה, על זה אין הרבה מה להתווכח, יש פה עוד דברים שיש לקחת בחשבון.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה ברור,

הבעיה היא שיש פה דברים שנראה שלא נלקחו בחשבון במחשבה תחילה בשיתוף עם המילה "מדהים" בכותרת.

אני שמח בשביל פותח הת'רד, אבל צריך לדעת לקחת דברים בפרופורציות

ולשמור על הראש על המתניים :-P (אלון מזרחי...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתמונות של הרדיו דיסק רואים שיש ניקים על הפאנל של המזגן כי כנראה מישהו הוציא את זה עם מברג בכוח.

ומסביב, אני טועה או שיש שמה סיליקון שקוף לאיטום?! :shock:

בגדול התקנה בסיסית סבירה, בהחלט לא מתלהב.

תתחדש!

פורסם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא אמרתי שההתקנה רעה - פשוט ש"מדהים" ביחס למה שרואים בפורום - זה לא.

ההתקנה סה"כ יפה, עשו לו בניה יפה לטוויטרים, ההגברה ראויה והHU גם נראה HU טוב

סה"כ בסדר גמור - אבל היה אפשר לעשות הרבה יותר טוב ולכן זה לא.. מדהים...

על ההתקנה שלי ועל מה שהולך אצלי בחתימה אני לא מעז לאמר מדהים...

Pioneer TS-X150

פורסם

לגבי הסריטות ליד HU זה היה כבר מזמן , ואת המסגרת אני אדבקתי גם מזמן עם חומר שהוא דומה לסיליקון אבל לא.

יש לי עוד הרבה דברים לעשות , בגלל זה אני רוצה לדעת איזה דברים לשיפור ניתן לעשות.

לגבי המילה "מדהים" בכותרת - רציתי בסה"כ למשוך יותר אנשים:wink: אני יודע שסה"כ הכול בסדר גמור

פורסם
הוא שומע טוב , אין לו רעשי מנוע והוא גם מרוצה , אז מה רע בהתקנה ? שהבגאז לא נפתח חשמלית ?

הכוונה היא "מדהים" וההתקנה של פותח השרשור לא קשורים זה לזה בשום צורה.

גם לא ליד, אפילו לא קרוב.

לא כל דבר הוא "פרוייקט" ולא כל דבר הוא "מדהים".

ואם כל מה שלקחת מהקישור שאדי העלה, לגבי ההתקנה של יוסי זה הפתיחה החשמלית של תא המטען, או שאתה עיוור, או שאין לך מושג על מה אתה מדבר.

under construction..

פורסם

עכשיו אתה כבר מלכלך...

מדובר ברכב של מתקין על ומתקין הבית של הפורום הזה.

הסט הקדמי שם מורכב מוופרים של SCAN SPEAK 7 אינטש שהם לבד מבטלים את רוב הצורך בסאב וופר והם מותקנים ה-י-ט-ב בדלת של גולף...

רק הטבעות אלומיניום שמפוזרות על כל הרכב הזה עולות כמו אחד המגברים שלך...

טוויטרים ומידים של סט לגטייה של הייבריד אודיו עד כמה שזכור לי וסאב וופר W3 של JL

הגברה של ג'נסיס על פרוססור של אלפיין.

הפתיחה של התא מטען זה רק לגלגל ספייר ולא קשור בכלל לשמע - תעקוב אחרי כל השרשור ותנסה לראות את תהליך הבניה.

אם לרגע אחד אתה חושב שהסאונד ברכב הזה הוא לא בהתאם - תחשוב שוב...

זה... מדהים!

וזה המסר שניסיתי להעביר - אם היית לוקח את עצמך בפרופורציות נכונות הת'רד הזה היה הרבה יותר נעים לך ולנו.

Pioneer TS-X150

פורסם

ונסיים בברכת הפורום: "תתחדש ותהנה" (כל הזכויות שמורות לאלכסנדר הגדול). השרשור מיצא את עצמו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...