Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגובה הוא גובה העיניים שזה יחסית בסדר אבל יש כמה דברים שצריך לדעת:

1. רמקולים נוטים לצייר את הבמה הרבה יותר גבוה מהמקום שהם נמצאים בו - וזה קשור גם הרבה מאוד לפעולת המוח שלנו.

בדרך כלל בהתקנה של מערכת סטריאו ביתית אתה לא תראה את הרמקולים מותקנים בתקרה או בגובה העמידה שלך אלא או על הרצפה או עד איזה מטר ועשרים מהרצפה בדרך כלל.

הגובה הוא יחסית תקין אבל את הצלילים הגבוהים כמו למשל מצילתיים, סנייר... הוא ישמע בגובה של המראה המרכזית - שזה עדיין, בסדר ונכון ברוב המקרים.

2. תביט טוב טוב בעקומה של הקורות - אם היית מתקין את הטוויטרים בפינות התחתונות שלהן - היית מרוויח משהו כמו 15 ס"מ של מרחק מהראש -

עכשיו אני מתאר לעצמי ש15 ס"מ נשמע לך קטנוני וזניח - אבל כשההבדל במרחק מהראש הוא 30 ס"מ לעומת 45 ס"מ זה משמעותי בצורה שאתה כנראה לא מבין אותה עדיין.

המיקום הזה לא אידאלי - נאמר את זה ככה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

GO-CAR צודק במשהו אחד, עד שלא יושבים לשמוע ברכב אי אפשר לדעת, מה גם שיש פה דברים שלא נלקחים בחשבון : לא כל רכב זהה, לא כל נהג זהה ( גובה, ישיבה מההגה ) לכל אחד יש אוזניים קצת שונות והדבר הכי חשוב זה האם הנהג ישב ברכב ובדקו את הטוויטר כשהוא עובד כאשר הנהג נמצא והוא אישר להם ששם הוא רוצה את זה, באם כל הדברים הללו נבדקו אני חושב שזה ממש לא חשוב איפה איך ולמה, פשוט עשו מה שבעל הרכב רוצה, לא חוכמה לשים אלמנטים ולהתחיל לכוון במשך שעות על גבי שעות ולבכות על תוצאה לקויה, חוכמה לשים את האלמנטים במקומות נורמלים ולתקן מה שצריך בקטנה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני רוצה שלמוע את דעתכם וזה לא משנה האם זה חיובי או שלילי.הכול לטובה:-)

ביקורת מאוד חשובה להמשך החיים המוסיקליים:-D

האמת לא ישבתי ובדקתי לפני ההתקנה , הוחלט לשים אותם בגובה העיניים פחות או יותר.

פורסם

פלשבוון - זה נכון שעד שלא יושבים ברכב לא יודעים

אבל באמת יש פה עוד כמה דברים שלא נלקחו בחשבון - חוקי פיסיקה...

וזה לא שאני מדבר מחוסר נסיון ומעולם לא ניסיתי לבדוק איך טוויטרים נשמעי במיקום שכזה - היתה לי התקנה אחת כזאת, לא מהמוצלחות שבחבורה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז איך הוחלט על הזווית של הטוויטר ? סתם ? מה שנראה למתקין ?

נראה לי קצת הזוי :roll: שלא שמעת את הטוויטר לפני שקיבעת אותו למקום אבל שיהיה, כבר היו מקרים מעולם :lol:.

מה שחשוב שאתה מרוצה מהתוצאה ואוהב איך ששומעים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אולי אם הייתי שומע לפני , הייתי מגיע לתוצאה עוד יותר טובה ואולי לא....

אבל כרגע זה המצב והעיקר ששומעים מעולה:-)

דרך הגב , אל תשכחו שהיה גם קטע של תקציב.אני רוצה לדעת , כמה לדעתכם כל הסיפור הזה עולה?

רכשתי:DLS R6A , MACROM 6X9

2 RCA שך BULLET ואחד EXPERT

וגם קניתי מפצל לכבל ששימש למינוס (ראו בתמונות) , את המפצל של פלוס רכשתי ב EBAY.

איטום שכבע אחת , העברת RCA באמצע הרכב (הוציעו כיסאות , פירקו המון פלסטיקים)

כמובן טבעות מעץ לרמקולים , איטם בינוני של מכסה בגאג' , מגש האחורי (ראו בתמונות)

התקנת 2 מגברים , קבל , כל הכבלים לרמקולים הוחלפו.

גם לא נשכח את הקורות...

כמה אתם חושבים עולה את כל הסיפור הזה ?

תודה ,

פורסם

כמה שתגיד לנו שעלה לך :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

הערכה שלי בין 5 ל6 כולל הכל.

רק הקיקר KX 605.4 אם הוא חדש יכול להגיע עד למחיר של 2300 ש"ח

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...