Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואכן, במיד והירושלמים ימשיכו הוא יינעל ויחולקו התראות. היד כאן קלה על ההדק בכל הנוגע למפגש הירושלמי. נראה לי שהדבר היחיד שאתם,אנשי ריב ומדון שכמותכם, מסכימים הוא להמשיך במריבות שלכם. זה מגוחך ומרעננה הרחוקה זה נראה אפילו ילדותי.

בני, כמנהל פורום, כאיש רעננה, כסבא של ערן ויעל שגרים בירושלים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

סליחה אבל ב15 אלף ש"ח אני מקבל עבודה לא פחות טובה מאנטולי כולל צבע והניקוי חול אני עושה בעצמי

יש גבול כמו שאמרתי ואם יש פראיירים שמשלמים גם בחו"ל סכומים כאלה סבבה

הרמת עבודה של אנטולי גבוהה אבל אין מה להשוות אותה לחו"ל שם הרכב יוצא חדש לגמרי

ולידע כללי אם הוא לא עושה ניקוי חול ולא צבע ,העבודה שלו אומנם טובה אבל שווה ל... ולא מחזיקה אחרי שלוש ארבע שנים

ואני יכול להוכיח את טענותי ממכוניות שעברו אצלו,לצבוע על חלודה ועל הלחמות לא נותן כלום

מה שיש מתחת לצבע לא רואים

המוטו של אנטולי הוא בכך שהוא עושה תלאים והלחמות לא פח על פח ,מעניין לי את ה... איך הוא עושה את התלאים

אם עושים פח על פח זה בדיוק מה שעושים היום וגם לפני שנים רבות

פשוט שמים בוסטיק וצובעים

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

היי חברים.

מישהו שאל שאלה פשוטה, ביקש פרטי התקשרות, כדלהלן:

שלום,

אודה למי שיכול לשלוח לי (לפרטי?)

פרטי התקשרות עם פחח אומן מירושלים בשם אנטולי

תודה

ראו לאילו מחוזות נגררת השאלה שלו.

כיצד אפשר בכלל להשוות עבודה ומחירים כאשר (לדעתי בלבד) כל המתדיינים אינם יכולים

לעשות השוואות בין העבודה שלו לעבודה של מישהו אחר? כאשר לא ראו מה טיב עבודתו מול אחרים

המבצעים את אותה העבודה על אותו הרכב?

נוסף לכך, מחיר ראוי הוא דבר שמשתנה בין בעל מקצוע למישנהו, בין רכב לרכב ובהתאם למצבם,

ובין ראייה של לקוח לראייה של לקוח אחר ומצבו הכספי של כל אחד.

בברכה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

כל ההודעות שעוסקות ביחסים בין חובבי הרכב הקלאסי בירושלים, נמחקו לאלתר.

השירשור מתמקד רק באנטולי ובהתיחסות לעבודתו ומחיריו.

כנראה שזה לא מובן לכמה חברים שמוכרחים לומר את המילה האחרונה ובתוך כך מטילים קצת בוץ על מנהלי הפורום ומאיימים שלא יכתבו כאן יותר.היות וה"איומים" האלה באו אל מנהלי הפורום משני הצדדים, אז אנחנו רגועים ביחס לאוביקטיביות שלנו...

אז אם לא מוצא חן הניהול כאן, אותם מאיימים, נעלבים, בקיצור ילדי הגן הירושלמי (סליחה, הגנון)לא חייבים לכתוב כאן. אבל אם כן, הם מתבקשים להשאיר את הסכסוך המגוחך שלהם מחוץ לפורום. אם הם לא מסוגלים אז שישאירו את עצמם מחוץ לפורום..

והודעה זאת מופנית לנציגי טוביה, הסקוטים, חברי הכנסת, אוהדי בית"ר וחסידי סאטמר בקיצור, כל אלה שיודעים לריב אבל גם להעלב כמו שצריך...

. המחיקות היו של כוווולם באופן שווה וזהה.

מי שלא מסוגל להבין ולפעול לפי כללי הפורום, זאת בעיה רק שלו.

ובכלל, יפה שתיקה לחכמים.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ערב טוב לכולם

אנטולי פחח אומן ברמות בין לאומיות

יש תמורה בעד המחיר שמשלמים לו תאמינו לי ראיתי לא מעט רכבי אספנות שעברו תחת ידיו,עבודה יסודית שוב אחרי עבודה שמבוצעת על ידו רכב לא יראה פחח 30 ו40 שנה כמובן תלוי ברמת אחזקתו לאחר מכן,מי שברשותו מכונית קלאסית וחושב לצבע עבודה בעצמו ואו בכל בעל מקצוע שימצא לנכון לבצע את העבודה אך התוצאה תהיה בהתאם:)

עופר בן צבי

פורסם
הבן אדם שאל איך הוא יוצא עימו קשר,

מדוע אי אפשר פשוט לענות לשאלתו ?????!!!!!!

ואולי ענו לשאלתו, הרי הוא ביקש לשלוח אליו לפרטי!!!!!?????!!!!!

ארז רונן

פורסם
סליחה אבל ב15 אלף ש"ח אני מקבל עבודה לא פחות טובה מאנטולי כולל צבע והניקוי חול אני עושה בעצמי

ולידע כללי אם הוא לא עושה ניקוי חול ולא צבע ,העבודה שלו אומנם טובה אבל שווה ל... ולא מחזיקה אחרי שלוש ארבע שנים

ואני יכול להוכיח את טענותי ממכוניות שעברו אצלו,לצבוע על חלודה ועל הלחמות לא נותן כלום

המוטו של אנטולי הוא בכך שהוא עושה תלאים והלחמות לא פח על פח ,מעניין לי את ה... איך הוא עושה את התלאים

פשוט שמים בוסטיק וצובעים

הייתי רוצה לראות באמת אצל מי תקבל כזאת עבודה ב 15K וכיצד היא תראה ותחזיק.

זה שמעניין לך את ה... אם מרתכים פח על פח או בשיטה אחרת, רק מצביע על הבורות שלך בכל הקשור לנושא הזה.

מה שעושים היום ולפניי שנים רבות בארץ, זה בד"כ לרתך פח על פח ולמרוח חומר, או לרתך בנחושת, שבכל אחד מהמקרים מדובר בטעות גסה.

עובדה היא שרוב רובם של השיפוצים המקומיים לא החזיקו\מחזיקים (שלא לדבר על כך שהם גם נראים על הפנים)

בשני המקרים הנ"ל העבודה תהיה שווה באמת לת.. וחלודה תצוץ מחדש ואף תחמיר ותתרחב.

ואפרופו ניקוי חול - ניקוי חול עלול גם להזיק וליצור פגמים בפח.

אם הרכב לא פורק למצב של פאזל, איך בדיוק יעזור לך ניקוי חול ? ואיך בדיוק תוודא שנפטרת מכל שאריות גרגרי החול ושלא נשארו כמה תקועים בכל מיניי חורים ? חשבת פעם מה יקרה לאותם גרגרים שייתקעו בכל מיניי מקומות ? ל=לחות ח=חלודה.

מניין לך שעבודות בחו"ל טובות יותר, או שנעשות בשיטות שונות ? אם אתה לא מדבר מתוך ידע אמיתי וניסיון, כדאי שלא תדבר שטויות.

אם למישהו לא מתאים המחיר, פשוט מאוד שלא יילך לאותו בעל מקצוע, אף אחד לא מכריח אותו.

צריך להכיר עבודותו של בעל מקצוע מקרוב, על מנת לאמוד את המחיר והשווי, כמו גם להיות מסוגלים להשוות השוואה אמיתית לבעלי מקצוע מקבילים.

אי אפשר לצעוק כל פעם גנב רק בגלל שהמחיר נשמע לכם יקר, או לא תואם למחיר של איזה פחח מהמשולש.

פורסם
הבן אדם שאל איך הוא יוצא עימו קשר,

מדוע אי אפשר פשוט לענות לשאלתו ?????!!!!!!

אכן ענו על שאלתו.מכיוון שאנטולי ביקש להעביר את מספר הטלפון הנייד שלו אבל לא בפרהסיה העברתי זאת בהודעה אישית.

תודה

יורם

פורסם

פשוט שמים בוסטיק וצובעים

לכל אחד יש את הזכות לבחור מי ישחזר לו את הרכב.

יש בנוסף לאנטולי אנשי מקצוע טובים מאוד ואין ספק שלכל אחד יש את השיטה שלו.

אנטולי הוא בין הטובים שבהם.

נשאיר זאת לחברים אצל מי לבצע השיחזור.

יורם

פורסם

שלום רב,

ברצוני להגיב על השירשור ..

לא כול פחח שעשה כמה חיפושיות הוא פחח אומן וכמובן לא במחירים שהבנתי שהוא דרש

לשפץ ספיטפייר.

כול בעלי המקצוע למיניהם הפכו להיות חוכמולוגים עם דרישות גבוהות.

לא משנה מה העבודה שתהיה ,עדיין זה יהיה בהרבה יותר יקר מאשר להביא /לשלוח כמה חלקי פח-

דלתות,כנפיים וכד'.

אז לקרוא למישהו "פחח אומן"..תעשו לי טובה.

אם מישהו באמת רוצה לשלם,

תשלמו 10-15 אלף מקסימום(תלוי ברכב ובערכו כמובן) ותשאירו כמה לירות לדברים אחרים.

פורסם

תודה לכל המגיבים. קיבלתי לפרטי את המספר.

אם יש למישהו המלצה על עוג איש מקצוע ספציפי,

שיודע להתמודד עם חלודה ולשחזר חלקים חלודים, ולעשות עבודה יפה שתחזיק שנים רבות

אשמח לפרטים - עדיף לפרטי.

שוב תודה לכולם

פורסם

מוסך "איילת השחר" סחרוב 1 ראשל"צ, עבודה ברמה גבוהה מאוד, אתה מוזמן לראות את הפורשה שלי ולהתרשם, מחיר הרבה יותר זול מאנטולי יחד עם תמורה מהגבוהות שראיתי בארץ. לא אומר שזו העבודה הטובה ביותר כי לא ראיתי את כולם ולא רוצה להתיימר, אבל רמה מאוד גבוהה לכל הדעות.

0507996906 חזי

בהצלחה

איתן

פורסם

לא פחות חשובה הדרך מהתוצאה.

יש צורת תיקון נכונה ויש לא נכונה.

חוץ מזה, גם תוצאה סופית צריך למדוד לאורך זמן.

הלוואי ומה שכתבתם היה נכון והייתי יכול למצוא עבודות איכותיות באמת ב 10-15K

המציאות אותה ראיתי מספר פעמים רב הוכיחה לי אחרת.

• תוכן חדש...