Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר מעוניין לקנות רכב BMW סידרה 5,התקציב בין 50 ל60 אלף ש"ח.

מבדיקה שעשיתי,הרכבים הנ"ל מגיעים עם ריפודי עור.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=7&SubModelID=1267&FromYear=1998&UntilYear=2002&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

האם הדבר קבוע?

היש סיכוי לאתר רכב ללא ריפודי עור? (הוא ממש לא אוהב אץ זה ולמען האמת גם אני,הריח של הריפוד הזה גורם לי להקיא :turn-l: ובקיץ הריח בכלל גיהנום!)

תודה לעוזרים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש גם ללא ריפודי עור. אבל אלו גם לרוב ללא סאנרוף ואולי עוד תוספות כמו וילון חשמלי מאחור, כסא חשמלי לנהג ואחרות.

יהיה לך יותר קל למצוא 520 בלי עור מאשר 528, וה-520 (לדעתי) תהיה חלשה מאוד

פורסם

תודה על עזרתך.אני אמשיך לחפש,ואין בעיה מבחינת מנוע,הוא לא חייב להיות M5...כל עוד הרכב יעלה את העליות של הקסטל ב100+-,אני מבסוט...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יתכן שכדאי לך לחפש רכב בלי קשר לריפודים ולמצוא אחד שמור ובמצב טוב.

למרות שזה לא מקובל, תוכל לשים כיסויים על ריפודי העור כמו ששמים כיסויים על ריפודים רגילים. במקרה הקיצוני תוכל להחליף את כל ה"סאלון" של הרכב בכסאות בלי עור (אני מניח שיהיו כאלו שירצו להחליף איתך)

בהצלחה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קנית אותה כבר?

קילומטראג' יחסית נמוך לשנת 2000.

אל תחסוך בבדיקה טובה, אח"כ העלויות לא זולות....

ב- 80 אלף וב - 160 אלף ק"מ יש טיפול גדול, עניין של 4000-5000 שקל במוסך מורשה.

רזמל - מסכים איתך ב - 100%. אגב, רוב האנשים מסכימים עם הדעה הזו...

• תוכן חדש...