Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך אפסט בסביבות הET 7 , הכי הרבה עשר. וכמובנ שיהיה רוחב 7 אינץ מינימום כי אני צריך גם למתוח את הצמיג.

A.R.T Performance

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
AVIVO

חשבתי על זה, כבר ממזמן שעשיתי חיפוש, אני ידגיש על הדבר הכי הכי חשוב שאני צריך

אופסט שלילי

וגדול! כלומר שהגאנט יצא, כגון בורבט.

יש לי תסיבות האישיות שלי,

חשבתי על לקנות גנט של חיפושית שיש להם אופסט, יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג?

ואז נשאר לי רק לעשות חורים חדשים, שזה גנט ברזל, לא בעיה בכלל

וכן הייתי שמח להוריד את הUNSPRUNG WEIGHT אבל במצב הקיים, אין לי שום סט גנטים נורמלי שאני יכול לקנות, בכלל.

באיביי גרמניה תוכל למצוא את מבוקשך, יש שם אנשים מטורפים יותר ממה שאתה יכול לדמיין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

וגם אתה יכול לשים "מתאמים" (סליחה שאני לא זוכר את השם המדוייק), שינעלו על ה 5*114 שלך מצד אחד ומצב שני יהיו 5*100 או איזה מידה אחרת שתעדיף, ככה גם יהיה לך מבחר ג'אנטים גדול יותר בעתיד.

משהוא בסגנון: (תמונה) http://www.motiontrends.com/2008/01/H&R/TRAK+_wheel_spacers.jpg

אביב

פורסם

redroze מה היתכוונת שאני אחפש בגרמניה, כי גנטים זה לא בא בחשבון, לא יודע אם יכניסו לי לארץ או לא.

AVIVO אני לא כל כך סומך על ספייסרים , לאחר שראיתי מה קרה לאיזה רכב שהיה לו , בעיה קצת אצלי,

ושוב, גם אם כן, זה יצא עסק מאוד יקר, אני לא אומר שאני לא רוצה להוציא כסף

אבל עסק של ספייסרים וגם למצוא גנט 14 עם אופסט, יצא סביבות ה4 אלף שקל,

A.R.T Performance

פורסם

אני לא מזמן ראיתי למנטה שלי גאנטים 12X15, רק שתבין עד כמה הגרמנים מטורפים.

כל עוד מדובר בגאנט חדש ולא משומש לא תהיה לך בעיה להכניס אותו לארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

AVIVO אני לא כל כך סומך על ספייסרים , לאחר שראיתי מה קרה לאיזה רכב שהיה לו , בעיה קצת אצלי,

ושוב, גם אם כן, זה יצא עסק מאוד יקר, אני לא אומר שאני לא רוצה להוציא כסף

אבל עסק של ספייסרים וגם למצוא גנט 14 עם אופסט, יצא סביבות ה4 אלף שקל,

זול זה לא יצא, אבל תחשוב על הערך המוסף שאתה מקבל, אם תמצא מתאמים יהיה לך מבחר ג'אנטים עצום,

כמובן גם ברגים חזקים וארוכים יותר (לא אמרתי מקודם)

מה קרה לרכב עם ספיסרים ?

ותחשוב על מקרה אחר שיכול לקרות, נגנב, נכנסת לבור, החלקת ונכנסת בעמוד או תאונה חס וחלילה (תפו תפו תפו), נשבר התעקם נסדק לרמה שאי אפשר לתקן, תזמין אחד שוב מחול?, כמה זמן זה יקח? הרכב מושבת?

בכל מקרה, החלטה שלך, אני רק העלתי בעיות שעלולות לצוץ וכדאי להחשיב אותן.

אביב

פורסם

"ותחשוב על מקרה אחר שיכול לקרות, נגנב, נכנסת לבור, החלקת ונכנסת בעמוד או תאונה חס וחלילה (תפו תפו תפו), נשבר התעקם נסדק לרמה שאי אפשר לתקן, תזמין אחד שוב מחול?, כמה זמן זה יקח? הרכב מושבת?"

אני מניח שאתה מדבר על הגנטים שאם יתעקם וזה,

תשמע זה סיכון, אבל לפחות אני אהיה בראש שקט. שאני יכול לסמוך על האוטו.

תבין, אין לי רכב שיראה טוב או שאני רוצה שיראה טוב, כל העניין הגנט זה ממש לא בישביל היופי. להפך הגמור, האוטו בנוי לנהיגה נטו. ולכן אני לא רוצה להגיע לעיקול במהירות תלת מספרית, ולחשוב בראש שפתאום זה יכול לפול או משהו,

זה ברור לי מן הסתם שזה בנוי כמו שצריך ואין מה לדאוג מיליונים משתמשים בזה, אותי זה מפחיד.

חח נתקע לך מקש ה ח' עוד פעם. או שתחליף מקלדת או שתתחיל לקבל התראות. לעיונך. יאשה.

קיצור אין לי הרבה אפשרויות.

A.R.T Performance

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הריתוך בשיטות האלו זה בדיחה, הדרך המתאימה לרתך גלגלים היא בשיטת ריתוך בחיכוך או אינרציה.

http://www.youtube.com/watch?v=-aEuAK8bsQg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=niVsJPFlg1Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

יוהן.

אני נוסע עם ג'אנט 7X15 על הסיטרואן הקטנה שלי, וצמיגי ה 195-45 מאד "מתוחים" על הג'אנט.

לדעתי שווה לך להזמין סט דומה, עם אופסט נמוך ככל הניתן, מקסימום להוסיף ספייסר מקצועי, עזוב אותך מברזלים וריתוכים.

דרך אגב, מסתובבים למכירה לא מעט בורבט רחבים בסגנון שרצית ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

לגבי מתיחת צמיגים, זה נקרה stretching אין שום בעיה עם זה

תכנס לhttp://www.tyrestretch.com ותסתכל מזה מתיחה

אני לא רוצה להגזים לעשות משהו ב סגנון 10X14 כי זה גם לי לא נראה אבל משהו בסגנון 8X14

היה לא רע

בגלל זה מחפש משהו שיוכל לעשות את זה מקצועי

פורסם

זה תהליך עלוב של 2 פלאחים, לא הייתי סומך עליו לאורך זמן, הריתוכים לא רצינים, ובדיקת האיכות נעשית בעצם ע"י הלקוח.

ככה בונים גלגלי מירוץ מרותכים:

http://www.youtube.com/watch?v=Rb9THP7XjyY&feature=related דרך יוטיוב
פורסם

לא להאמין איך אנשים מוכנים לסכן את עצמם וסביבתם בשביל לחסוך 2-3 K ש"ח.

זאת חאפריות מסוכנת שהייתי אוסר עליה לחלוטין ומזמבר על שיפוד את מי שבחר בכך.

גלגלים שיתפרקו תוך כדי נסיעה בכביש ציבורי או מסלול מרובה משתתפים בגלל שיטות גטו, זה תת-רמה של הערסיות.

• תוכן חדש...