Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דואר רשום ואני לא זוכר שהזמנתי משהו ולא קיבלתי דוח"ות על בטוח ולא כלום.

אבל עברתי תאונה והביטוח עד היום עושים לנו בעיות, יכול להיות שזה הזמנה לבית משפט? או שיכולים לשלוח משהו בגלל שרשמו לי את מספר הרכב בגלל שהייתי על ווליום גבוה באיזו שכונה אז מישהו רשם לי ויכול להתלונן על משהו אחר?

השאלה שהכי חשובה לי פה ואני ישמח שתענו לי עליה:

אם הבן אדם שפגעתי בו בתאונה טוען שנסעתי בלי מלווה ואמר זאת לביטוח והביטוח לא רוצים לשלם לי ויהיה משפט האם יכול להשלל לי הרישיון אם הם ינצחו במשפט? למרות שנסעתי עם מלווה הוא בכלל לא היה שם הוא היה בחנות ויצא בהיסטריה.

תודה רבה חשוב לי מאוד שתענו לי וכמה שיותר מהר תודה!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כדי לדעת מה כתוב במכתב הכי פשוט שתקבל אותו ותקרא אותו.

לעניין - התביעה של הצד השני בתאונה היא תביעה אזרחית ולא פלילית. אי אפשר להאשים אותך בעבירה הפלילית של נהיגה ללא מלווה במשפט אזרחי (ולכן גם אי אפשר לשלול ממך את הרישיון במשפט הזה).

אבל מבחינת ביטוח נהגת בניגוד לתנאי הרישיון שלך, כלומר שנהגת בעצם בלי רישיון נהיגה ועל זה חברת הביטוח שלך יכולה להתנער ממך במקרה שייקבע שעליך לשלם לצד השני.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

מכיוון שנכון להיום שליחת מכתב רשום מספיקה כהוכחה על נטל ההודעה של התביעה.

ועדיף לך לא להשפט שלא בפנייך - אני ממליץ לך ללכת לקחת את המכתב ולקרוא אותו.

פורסם

אוקיי תודה רבה.

מה בקשר למספר הרכב? מישהו יכול לרשום לי מספר רכב ולהתלונן ואז יכול להגיע מכתב רשום בגלל זה?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...