Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,אני מחפש המלצות לערכת בלימה מלאה ,אחורי וקדמי, משהו איכותי אבל לא יקר מידי .

והמלצות לשיפור האחיזה בכביש,כמו למשל צמיגים מומלצים

סט בולמי זעזועים (לא להנמחה)

עם אפשר מחירים.

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

פורסם

תעשה הסבה למשהו מהקונצרן

יש הרבה סטים ל5X100 שיעשו לך את העבודה (האמת בהנחה שיש לך רכב סטנדרטי עם מנוע 1.6 אני לא כל כך מבין

איפה הברקסים לא מספיקים לך אבל שיהיה )

כל סט של גולף MK4 אאודי A3 וכו' יתאים לך 1ל- 1 גם ל288 מ"מ וגם ל- 312 מ"מ

קח בחשבון דסקים רפידות קאליפר ויש סיכוי שגם משאבה וצינורות, ואם אתה על ג'נט 14 אז גם צריך ג'נטים

פורסם
האמת בהנחה שיש לך רכב סטנדרטי עם מנוע 1.6 אני לא כל כך מבין

איפה הברקסים לא מספיקים לך אבל שיהיה

בפורום "סריגה לסבתות טרחניות" אתה יכול לתת כאלה תגובות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב,בילבלתם אותי לגמרי,אני לא מבין תתגובה של andernalin_junk,

קודם כל הרכב בעל נפח מנוע 1.8,אבל מה זה קשור לשיפור מערכת הבלימה ,ושיפור האחיזה בכביש?

אני לא הולך לעשות מהרכב הזה רכב ספורט למירוצים ,אבל מה רע בבלימה יותר טובה ובאחיזה יותר יציבה?

ואם אפשר לתת דגמים ספציפים ואולי מחירים לערכות שמתאימות לי,

אני מעוניין לשמוע הצעות קונקרטיות לגבי חברות טובות וכו'.

וpunz,

אני לא מחפש לקנות רכב חדש,אני רוצה לשפר את הרכב הקיים.

פורסם

ניתן להתקין סט של weitek במחיר הגיוני,להוסיף מוטות מייצבים מקדימה, מאחורה ואולי אחד מקדימה מתחת לרכב.

לגבי שיפור בלימה אז קיימות מערכות עבור VR6 שיכולות להתאים לך.

פורסם
בפורום "סריגה לסבתות טרחניות" אתה יכול לתת כאלה תגובות.

ניסיתי שם, סבתות לא נוסעות על וונטו:roll: מה לעשות? לא חושב שיש סיבה לשפר ברקסים בכזה רכב לפחות לא באחד סטנדרטי

בכל מקרה, חידשת לי היום... לא ידעתי שיש פורום מהסוג הזה (ולא רוצה לדעת איך גילית)

פורסם
טוב,בילבלתם אותי לגמרי,אני לא מבין תתגובה של andernalin_junk,

קודם כל הרכב בעל נפח מנוע 1.8,אבל מה זה קשור לשיפור מערכת הבלימה ,ושיפור האחיזה בכביש?

אני לא הולך לעשות מהרכב הזה רכב ספורט למירוצים ,אבל מה רע בבלימה יותר טובה ובאחיזה יותר יציבה?

ואם אפשר לתת דגמים ספציפים ואולי מחירים לערכות שמתאימות לי,

אני מעוניין לשמוע הצעות קונקרטיות לגבי חברות טובות וכו'.

.

אני אנסה שוב להסביר ... לפני שאני עובר ל"סבתות סורגות" :-P

מההסיבה שבגללה אתה רוצה לשפר את מערכת הבלימה ? בד"כ משפרים את מערכת הבלימה כאשר מגיעים לרמת נהיגה/רכב שהברקסים המקוריים כבר לא מספיקים (דועכים/לא עוצרים) אם הגעת למצב שהברקסים כבר לא מספקים אותך

אזי נתתי לך שם אופציות די טובות למעררכות בלימה יותר טובות משלך שהגיעו על דגמים אחרים (לא בהכרח VR אבל גם זה יעשה את העבודה )

פורסם

לא נתת לי יותר מידי אופציות,פשוט ציינת איזה סט יתאים לרכב שלי,

אני ביקשתי המלצות קונקרטיות.

חברה,דגם,מחיר.

פורסם

תגיד לי אתה רציני?

הבן אדם נתן לך כל מה שביקשת כולל הסברים על מה תצטרך לשנות כדי שיתאים.

כל מה שנשאר לך זה ללכת לפירוקיות ולחפש חלקים.

אף אחד לא יעשה לך את העבודה, תצטרך להפעיל את המעבד קצת בעצמך.

לא נתת יותר מידי פרטים לגבי גודל הג'נט שלך, אם יש לך 15 סט של גולף GTI יכנס, אם יש לך 17 אני אישית הייתי הולך על סט של איביזה קופרה, אבל המשאבה והצינורות שלך יצטרכו החלפה בנוסף.

דעתי האישית, תעזוב את זה, שים רפידות ודיסק איכותי וסע לשלום, גם ככה אתה לא ממש מנצל את זה.

***Skodillac***

פורסם

שוב,מה כל כך מסובך במה ששאלתי?

אתה ממליץ לשים רפידות ודיסק איכותי,קשה לך להמליץ לי על חברה איכותית? ולהעריך מחיר?

איפה בדיוק אתה רואה שאני מבקש שיעבדו בשבילי? כל מה שביקשתי זה המלצה לחברה טובה,אני לא מבין בחברות,בשביל זה הפורום קיים.

ומי שאל על חלקים משומשים? מה הקשר פירוקיה עכשיו?

אני לא מבין בשביל מה אתה מגיב בצורה כזאת ,ובלי שום קשר למה ששאלתי.

בקיצור,תודה רבה לכולם,אני אפנה לאנשים בצורה פרטית,לצערי לא כל הפורום כאן ''רגוע'' ויודע לענות גם לאלה שמבינים פחות בצורה יותר תרבותית.

פורסם
לצערי לא כל הפורום כאן ''רגוע'' ויודע לענות גם לאלה שמבינים פחות בצורה יותר תרבותית.

לצערי, אני מסכים איתך.

בא נתחיל לעשות קצת סדר פה, והפעם בצורה תרבותית.

יש לך וונטו 1800 שנת 94.

בכדי לקבל תשובות, אתה צריך לתת קודם מספר נתוונים:

1.מה גודל הג'אנט שלך?

2. מה בדיוק אתה רוצה לשפר ולמה? הדוושה רכה מידי? הנשיכה הראשונית בלחיצה על הברקס לא נושכת מספיק חזק? לאחר כמה לחיצות אינטנסיביות הבלימה והתחושה נחלשות משמעותית?

3. הכי חשוב, מה התקציב שלך לעניין?

תן לי את 3 הנתונים האלה ונתפור לך חליפה נחמדה ולא יותר מידי יקרה, בינתיים אולי החברה פה יפסיקו לחשוב שהשמש זורחת להם מהעכוז.

פורסם

1.מה גודל הג'אנט שלך? כרגע יש לי תג'אנטים הבסיסיים של הרכב, גודל 14אינץ' מרווח ברגים 4X100

אני רוצה להחליף לג'אנטים 15 ספורטיביים,כמובן עם צמיגים חדשים.

יש לי 2500-3000ש''ח לזה.

2. מה בדיוק אתה רוצה לשפר ולמה? הדוושה רכה מידי? הנשיכה הראשונית בלחיצה על הברקס לא נושכת מספיק חזק? לאחר כמה לחיצות אינטנסיביות הבלימה והתחושה נחלשות משמעותית? הדוושה באמת רכה מידי,הרפידות חדשות והדיסקים תקינים זה מה שהמוסכניק אמר,לכן חשבתי אולי להחליף לקיט יותר איכותי. לעניין הזה יש לי 2500ש''ח

אני מקווה שהתשובות מספיקות,כאן למעלה באדום.

ותודה על התגובה.

פורסם

1. גאנט 15 אינצ ב 4X100 אתה תמצא משומשים בכל לוחות המודעות בפורומים. עדיף לדעתי ג'אנט איכותי משומש (שמור ותקין כמובן) מכל סיני נוצץ חדש.

בקניית גאנטים משומשים ישאר לך גם תקציב שמן ביותר לרביעיית צמיגים.

כדאי לבצע את החלפת הגאנט לפני או ביחד עם החלפת הבלמים כי זה פותח לך מבחר גדול מאוד של שידרוגים.

2.הסיבה ששלחנו אותך לפירוקיות היא שמעבר להחלפת דיסק ורפידות (ויכול להיות שזה שידרוג מספיק ביותר עבורך), בהחלפת חלקים גדולים יותר יש צורך הקאליפרים שונים ובמשאבת בלם מרכזית שונה. אין שום הגיון שבעולם לקנות את החלקים האלה חדשים.

אז אולי באמת שלב ראשון עבורך צריך להיות החלפת כל השמן (לא רק מהמאגר הראשי אלא גם את כל השמן שבצנרת)במערכת הבלמים ומעבר לרפידות משודרגות.

• תוכן חדש...