Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים,

מאזדה לנטיס 1800 1997 157,000 קמ יש שתי בעיות לא קשורות:

1) יש בריחת מיים מהרדיאטור בחיבורי הפלסטיקים. אמרו לי שיש חומרים אוטמים ובאמת היום בחנות ראיתי אוטם על בסיס שבבי מתכת+דבק נוזלי:idea:. אמר לישם עם מים רגילים, להריץ מנוע 20 דקות ולאחר וידוי שאין יותר נזילה להחליף בחזרה למי מצנן רגילים. מחיר 40 שח. טוען שמול עיניו תוקנה נזילה בשימוש בחצי מיכל בלבד.

האם אתם מכירים פתרון כזה? האם זה יכול לעבוד? האם יכול להזיק? על איזה מוצר אתם ממליצים? האלטרנטיבה היא מצנן חדש ב-1000 שח :cry:

2) בזמן האחרון המנוע משתגע בניוטרל ללא לחיצה על הגז, הטורים רצים מ-0 עד 1300 ולעיתים המנוע כבה (מאוד מסוכן בסיבוב בו אני מוריד רגל מגז). ביציאה מסיבוב כאשר אני רוצה ללחוץ על הגז המנוע כאילו נחנק ואז קצת גז משחרר אותו מזה.

נקיון עם תוספי דלק לא עבד (למרות ריכוז כפול שבו השתמשתי במספר החלפות דלק).

בטורים של 1500 ומעלה בנסיעה רגילה אין כל בעיה או גמגום או עצירה וכו. המכונאי שלי בדק גשש וראה שהוא נקי וכן ראה כניסת אויר לא מזוהמת וגומי שלם כך שאין בעיית תערובת בכניסה.

רעיונות יתקבלו בשימחה. אמנם אני מצליח להניע בכיכר אבל זה מסוכן וביתי לא מצליחה.

בתודה, יהודה

פורסם

אפשר לשפץ את הרדיאטור, לחבר שלי עלה 400 ש"ח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אל תשמש בשום חומר לאטימת החור ברדיאטור(מצנן)!! זה עלול לגרום לסתימות ונזק כבד.

לדעתי כדאי לך להחליף את הרדיאטור לחדש, משום שהדוד של הרדיאטור(החלק פלסטיק שנסדק), עשוי פלסטיק, ורוב הסיכויים שלאחר התיקון אז הדוד השני גם יסדק משום שהם ישנים ועבר זמנם.

(תעשה חישוב שאם תשקיע על החליפת הדוד 400ש"ח, ולאחר זמן מה הדוד השני גם יסדק זה עוד 400ש"ח)

רדיאטור חדש יעלה כ 800-1200ש"ח.

לגבי כיבוי המנוע, יתכן ויש יניקת אוויר לא רצויה, בדוק את הצינור בין הפילטר למצערת, ושאין משיכות אוויר.

רפי לין נתן המלצה למקום לקניית רדיאטור:

http://www.aviparts.co.il/apage/15627.php#1

הוא כתב שרדיאטור להונדה חדש יעלה 300ש"ח! שווה לך לבדוק.

פורסם

תודה על המידע והעצות לגבי הרדיאטור. :lol:

הצינור בן הפילטר למנוע לא קרוע, הוחלף לפני שנה בטסט. מה זה משיכות-אויר?:?:

בתודה, יהודה

• תוכן חדש...