Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה - C5

boazlaz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה ימים עמדתי בפקק - הרכב שנסע מאחוריי לא רצה כל כך לעמוד בפקק והתנגש בי.

הנזק אצלי למראית עין היה מינורי - טמבון עם סדקים אבל שפתחתי את דלת התא מטען ראיתי שהרצפה התרוממה קצת (שוכב שם גלגל ספייר שהתרומם קצת) - כמובן שהרכב כבר במוסך ומטופל.

אבל...........מה שמטריד אותי זה צירוף מקרים נדיר - למרות שאני לא חושב ככה

ביום שהרכב היה אצלי מהרגע של התאונה עד שהכנסתי אותו למוסך התגלו לי שתי תקלות.

1.נזילה מינורית ומינימלית של מים מהרדיאטור - הכנסתי את הראש וראיתי צינור מזיע , זה היה מי קירור.

2.באחת הנסיעות אחרי התאונה הרגשתי שהרכב לא סוחב טוב וההגה רועד , חשבתי שזה פנצר - עצרתי בצד

והיה ריח של שרוף מהגלגל הימני קדמי (לא אחורי) - אני חושש שהברקס נתקע? גם הבלם יד מרגיש מדלדל כזה בהתחלה שלו.

האם זה צירוף מקרים? יכול להיות שהברקס נתקע והוא צמוד לצלחת - שהרכב נכנס בי בפקק מן הסתם הייתי עם רגל על הברקס

מה הולך פה?

אודה לכם על עזרתכם

פורסם

לגבי הרדיאטור

יכול להיות שהרדיאטור שלך גם ככה הייתה בו קורוזיה ורקבון ומה שהיה חסר זה הזעזוע של התאונה שהרעיד את הרדיאטור והקורוזיה נפרצה ומתחילים לצאת מים.

לגבי הבלמים:

יכול להיות שמהזעזוע משהו בקליפר נתקע כתוצאה מאבק או לכלוך או שהרפידות תפסו מיקום חדש על הדיסק החרוש ולא השתחררו מה שגרם לחימום הבלמים, זו יכולה להיות תופעה זמנית, תהיה ערני בנסיעות הקרובות, תשים לב אם הרכב "תפוס" ולא נוסע משוחרר ואם הגלגלים חמים באותה מידה בסיום הנסיעה, אם אתה מרגיש שהרכב "תפוס" אל תמשיך לסוע כי אתה תחמם את הבלמים ותאבד אותם בסוף, קח אותו ישר למוסך.

אם אחרי תקופה זה לא חוזר והרכב נוסע משוחרר ובולם טוב כניראה שזו הייתה תופעה חולפת.

• תוכן חדש...