Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

החימום ברכב שלי לא עובד טוב , אני מפעיל את החימום ( מסובב את הידית לכיוון האדום ומפעיל את האוורור) , נכנס אוויר אבל לא חם מספיק , למרות שהמנוע בטמפ' עבודה ,(יש שעון חום רואים את הטמפ') , ומותקן טרמוסטט ,והרדיאטור הפנימי לא מבוטל.

מה יכולה להיות הסיבה ?

אני חושד שהרדיאטור הפנימי סתום ,והמים לא מצליחים לכנס אל תוך הרכב , איך ניתן לבדוק את זה ?

תודה לכל העוזרים.

HONDA CIVIC LS

פורסם

יש שני צינורות מים שנכנסים פנימה מתא המנוע אל תא הנוסעים. נתק את הצינורות משם ונסה להזרים מים פנימה אל רדיאטור החימום. אם הוא סתום המים כנראה לא יצליחו לעבור.

לדעתי רוב הסיכויים שהבעיה אצלך היא במערכת הכבלים שמזיזה את המערכת מבפנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לך צביקה , אני אנסה להזרים מים מאחד הצינורות שבקיר האש , ואראה אם המים חוזרים מהצינור השני , ובזה אני שולל את האופציה של רדיאטור פנימי סתום .

בקשר לבעיה השניה , יש לך איזשהו שירטוט למערכת החימום, ראיתי את הכבלים האלה פעם,כבלים מיכאנים צהובים , איך אפשר לאלתר משהו שיחליף את עבודתם ? או איך ניתן לתקן אותם ?

תודה מראש.

HONDA CIVIC LS

פורסם

אני אגיד לך מה היה ברכב של אח שלי כשהוא קנה אותו - החלק הפנימי של הכפתור נשבר והסתובב על ריק.

תנסה להחליף עם בורר העוצמה ותראה אם זה רק זה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

קודם כל נסה להזיז חזרה לכחול האם האויר שיוצא קר ? עכשיו הזז לכיוון האדום, האם האויר נהיה קצת חם?

אם כן הבעיה שלך היא ברדיאטור פנימי סתום ושטיפה לא תעזור לך.

היתה לי אותה בעיה אויר בקושי חם, אומנם הרדיאטור האויר מי צינור ללא בעיה אבל הוא היה סתום ברובו. (מקורי ולא נזל)

קניתי רדיאטור מקורי מלובינסקי , כמה שעות עבודה ויש חימום כמו חדש ברכב.

ב 205 אפילו לא צריך לפרק דש אלה רק את הקונסולה המרכזית וגם רק את צד הנהג. עבודה קלה אבל עדינה.

פורסם

תודה דני , כן נסיתי ואכן האוויר יוצא טיפה יותר חם , ואם אני סוגר את המזגן לכמה זמן , בבת אחת מפעיל אותו , יוצא אוויר טיפה יותר חם .

כמה עלה לך הרדיאטור הפינימי ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

בינתיים אני עוד קורבן לסרן האחורי החורק של ה205 ,היום חיפשתי בפירוקיות ,והציעו לי סרן של205 מודל 93 , ב300 ש"ח, רואים עליו שהוא גמור יותר משלי , בטח לא התקרבתי.

אני מחפש סרן לרכב שלי , והוא בעדיפות הראשונה , אח"כ אני אדאג להחליף את הרדיאטור של החימום.

אגב הכל אני עושה לבד ברכב שלי . גם נהנה וגם לומד.

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...