Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב חדש להורי שעד היום נסעו ביונדאי אקסנט ששוחטת דלק.

הקריטריונים להלן:

1-רכב בתקציב של 80000-90000 ש"ח.

2-לא חייב להיות משפחתי וגדול.

3-שנת 2007.

4-עלויות אחזקה, טיפולים,וחלפים זולות.

5-חייבת להיות חסכונית בדלק!

6-עדיף עם מנוע לא קטן מכיוון שמנוע קטן מתעמץ וסורף המון דלךלמרות המחשבה שמנוע קו\טן חסכוני תמיד.

*הרכב ישמש זוג מבוגרים בנסיעות עירוניות ובין עירוניות "מבלי לסוע לצפון או לדרום מדי שבוע" .:)

מבקש עצות באילו רכבים להתמקד העונים לקריטריונים אילו.

תודה רבה.

פורסם

בתוספת קטנה יוכלו הוריך לרכוש את הסוזוקי ספלאש. מכונית סופר מיני מרווחת למדי עם מנוע קטן וחסכוני ועיצוב פנים ותכנון שמקלים על היציאה והכניסה (מושבים גבוהים). אני חושב שבכל מקרה רכב סופר מיני עם מנוע קטן יהיה חסכוני מרכב משפחתי ממוצע עם מנוע 1.6, גם בנסיעות בין עירוניות.

המחיר בסוכנות הוא 92 אלף שקלים ואני חושב שזו בחירה מעולה.

אם הם מעוניינים ברכב משפחתי כשר למהדרין עם מנוע 1.6 סטנדרטי יותר ומרכב גדול יותר כדאי לבדוק את הפורד פוקוס רט על טויוטה קורולה. שתיהן מרווחת ונוחות. הטויוטה חזקה וחסכונית יותר והפוקוס מציעה תא נוסעים נעים יותר ונוחות נסיעה עדיפה.

בהצלחה!

פורסם

מהשנתון שציינת:

מאזדה 2

סקודה פאביה.

קטנות, זריזות, מאובזרות וחדשות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הספלאש היא אופציה נחמדה. מנוע 1200 סמ"ק חסכוני יחסית בדלק וביצועים סבירים, ואם מדובר ברכב שעיקר חייו בעיר אין סיבה שלא לרכוש אחת. עוד אופציה למכונית חדשה, חסכונית ואמינה היא הדייהטסו סיריון.

אם אתם בכל זאת מעוניינים במשומשת, אז בתקציב שלכם אפשר למצוא מאזדה 2 משומשת או סוזוקי סוויפט שגם כן מתאימות לדרישות שלכם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...