Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 307CC

theshadowmaster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראית היום שנסעתי על כביש 5 לכיוון פתח תקווה אחת שחורה נסעה בה בלונדינית מבוגרת...

האוטו נראה מאוד מוזר לדעתי הקדימה שלה נראה כאילו מרחו אותו אחורה והאורות האדומים המחוררים מאחור לא ממש יפים לדעתי...

אני לא יודע שזה נראה כאילו לקחו את 307 היפה ומרחו אותו אחורה כדי הגג יכנס מאחור...

אוטו לא יפה לדעתי... הוא נראה שונה לגמרה בתמונות ובמציאות

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב הוא רכב פשוט מדהים לדעתי... בעיצוב במיוחד!!!

ראיתי ברמת השרון אחד כסוף מדהים בדיוק בפעולה!! זאת אומרת שהוא בדיוק פתח את הגג שלו, פשוט מהמם...

פורסם

כמה שאתה צודק. בתמונות באינטרנט נראית ה-307cc ארוכה ונמוכה, שרירית מאד.

במציאות הייתי בהלם. ממש ככה. ההבדל מהתמונות הוא כל כך גדול. נסעתי כאשר ראיתי

בכניסה לרחוב את הקדימה של הפיג'ו, הייתי בטוח שזאת 607, עברתי אותה וראיתי שהיא

עם 2 דלתות ולא 4 ככה שעצרתי וראיתי שזאת ה-307cc... ממש אכזבה לדעתי.

מבפנים אבל היא יפה מאד, מהסתכלות קצרה שעשיתי.

אדם.

פורסם

אה..היא הגיעה כבר לארץ?

אני לא מעודכן :?

אני זוכר שלפני איזה חודשיים חבר שלי התלהב "ראיתי את ה307CC!!!"

"אבל יניב...היא עוד לא הגיעה לארץ"

"לא! אני ראיתי אותה!"

אחרי שבוע-

"הנה! הנה ה307CC- אתם רואים- אמרתי לך שראיתי אותה!"

"אבל יניב...זאת פי'גו 607..."

" :oops: "

:screwy:

פורסם

היא עדיין לא מיובאת באופן רישמי ממה שאני יודע אבל זאת השניה כבר שאני רואה ראיתי אחת דיי מזמן כלומר לפני כמעט 3 חודשים אחת כסופה ברמת השרון חונה

עכשיו ראיתי את השחורה הזאת נוסעת...

פורסם
היא עדיין לא מיובאת באופן רישמי ממה שאני יודע אבל זאת השניה כבר שאני רואה ראיתי אחת דיי מזמן כלומר לפני כמעט 3 חודשים אחת כסופה ברמת השרון חונה

כאשר הייתי בסוכנות של פ'זו לפני חודש בערך, מישהו נכנס והזמין אחת ,אמרו לו שכל המשלוח הראשון מכור ושהוא צריך להמתין לשני. אומנם הוסיפו שעוד אין מחיר סופי (ועדיין כל המשלוח היה מכור...) אבל יש הזמנות, הגיוני שמאז כבר יש מחיר ואולי אפילו מסרו את המשלוח הראשון.

גיא

פורסם

כאשר הייתי בסוכנות של פ'זו לפני חודש בערך, מישהו נכנס והזמין אחת ,אמרו לו שכל המשלוח הראשון מכור ושהוא צריך להמתין לשני. אומנם הוסיפו שעוד אין מחיר סופי (ועדיין כל המשלוח היה מכור...) אבל יש הזמנות, הגיוני שמאז כבר יש מחיר ואולי אפילו מסרו את המשלוח הראשון.

גיא

באמת? אני הבנתי שכרגע לא משווקים אותי ויש כוונה להכניס אותה בקרוב כנראה טעיתי...

http://www.motocar.co.il/motocar/model/index.asp?id=1984

פורסם

אני ראיתי אחת במרינה מהרצליה, אני בד"כ לא מתלהב מהמכוניות האלה, אבל כשראיתי אותה בצבע יין, והעור בצבע חום ! והדשבורד עטוף בעור! הסתנוורתי!!! :crazyeye:

פורסם
אני ראיתי אחת במרינה מהרצליה, אני בד"כ לא מתלהב מהמכוניות האלה, אבל כשראיתי אותה בצבע יין, והעור בצבע חום ! והדשבורד עטוף בעור! הסתנוורתי!!! :crazyeye:

אין בכלל ספק האוטו נראה מדהים .

אבל כל אחד והטעם שלו , אני יודע שאני אהבתי - במיוחד בפעם הראשונה ותערוכת רכב ויותר בחיפה .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

גיא

באזור ה-200K!

אני כבר הייתי מעדיף MX5, או לחסוך קצת ולקנות MR2, או שמא "להסתפק" באיזה ב.מ.וו בת שנה שנתיים...

כולה פיז'ו מצ'וקמקת...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

מיאטה לא מציעה נוחות, 4 מושבים, גג קשיח מתקפל ועוד מספר פינוקים ואין מקום להשוות בינהן. בכל מקרה אני מסכים שהמחיר במידה מסויימת מופרז ושאכן הייתי מעדיף לשים את כספי על בימר משומשת.

פורסם

גיא

כל המשלוח הראשון מכור?

בטח זה משלוח של 2-3 מכוניות, אחרת זה יהיה פלופ שיווקי....

לא הרבה אנשים ישקיעו 200 אלף ש"ח בפיג'ו 307......

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מיאטה לא מציעה נוחות, 4 מושבים, גג קשיח מתקפל ועוד מספר פינוקים ואין מקום להשוות בינהן. בכל מקרה אני מסכים שהמחיר במידה מסויימת מופרז ושאכן הייתי מעדיף לשים את כספי על בימר משומשת.

אולי אין מקום להשוואה אבל בוא נהיה מציאותיים המחיר הזה דיי מטורף בסך הכל זה פז'ו 307 עם גג קשיח נפתח זה הכל... ב200 יש כל כך הרבה מכוניות יותר טובות מכל מיני סוגים אם זה מזדה 6 או טויוטה אוונסיס או הונדה אקורד או אם זה המיאטה והMR2 ועוד כל מיני מכוניות שעולות בכמה רמות על הנוחות או הפינוקים ש307 נותנת...

פורסם

כל המשלוח הראשון מכור?

בטח זה משלוח של 2-3 מכוניות, אחרת זה יהיה פלופ שיווקי....

לא הרבה אנשים ישקיעו 200 אלף ש"ח בפיג'ו 307......

ב307 רגילה אולי לא.

אבל ברגע שמדובר בקבריולט , גם אם זו היתה סוזוקי ליאנה CC , אנשים היו מזמינים.

• תוכן חדש...