Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 307CC

theshadowmaster
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המשלוח הראשון מכור?

בטח זה משלוח של 2-3 מכוניות, אחרת זה יהיה פלופ שיווקי....

לא הרבה אנשים ישקיעו 200 אלף ש"ח בפיג'ו 307......

גם אם זו היתה סוזוקי ליאנה CC

:shock: ליאנה? חס ושלום האוטו כל כך מכוער בצורה שלו עכשיו מעניין עד כמה יותר מכוער הוא יכול להיות... :roll:

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל המשלוח הראשון מכור?

בטח זה משלוח של 2-3 מכוניות, אחרת זה יהיה פלופ שיווקי....

לא הרבה אנשים ישקיעו 200 אלף ש"ח בפיג'ו 307......

גם אם זו היתה סוזוקי ליאנה CC

:shock: ליאנה? חס ושלום האוטו כל כך מכוער בצורה שלו עכשיו מעניין עד כמה יותר מכוער הוא יכול להיות... :roll:

הליאנה היתה הקצנה כמובן :p

אל תקח ללב :wink:

פורסם

בדניה בחיפה למי שמכיר

בוא נגיד ככה בהתחלה ראיתי אותה אמרתי ואווו מדהים אבל אחרי כמה שניות זה פשוט לא עשה לי כבר כלום.....

בקיצור לפי דעתי לאוהבי הקופה קבריו למינהם עדיף להמתין עוד מספר קטן של חודשים ולקחת את המגאן קופה קבריו

פורסם
בוא נגיד ככה בהתחלה ראיתי אותה אמרתי ואווו מדהים אבל אחרי כמה שניות זה פשוט לא עשה לי כבר כלום.....

וואלה, גם אני פעם הסתובבתי בתערוכת רכב בספרד. ראיתי פרארי - אמרתי ואווו מדהים. ראיתי עוד אחת, אמרתי ואווו מדהים. אח"כ ראיתי אפילו עוד אחת ואמרתי ואו, שיגעון (זה היה לפני האחיות פיק, ככה שאני המקור, רק שתדעו).

בפרארי הרביעית זה כבר לא עשה לי כלום :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואלה, גם אני פעם הסתובבתי בתערוכת רכב בספרד. ראיתי פרארי - אמרתי ואווו מדהים. ראיתי עוד אחת, אמרתי ואווו מדהים. אח"כ ראיתי אפילו עוד אחת ואמרתי ואו, שיגעון (זה היה לפני האחיות פיק, ככה שאני המקור, רק שתדעו).

בפרארי הרביעית זה כבר לא עשה לי כלום :p

רוני

רוני רוני איזה ציניות... :twisted:

תשמע גם אני התלהבתי בשניה הראשונה.... כי אמרתי יוווווו הנה 307CC איזה כיף ראיתי אותה... ואז המשכתי להסתכל ויופי ראיתי אותה אבל היא מכוערת :hihi:

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

רוני רוני איזה ציניות... :twisted:

תשמע גם אני התלהבתי בשניה הראשונה.... כי אמרתי יוווווו הנה 307CC איזה כיף ראיתי אותה... ואז המשכתי להסתכל ויופי ראיתי אותה אבל היא מכוערת :hihi:

ושוב פעם - איך אתה מצפה שאני לא אהיה ציני לקריאת הדברים האלו? אני רק מדמיין אותך אומר אותם וזה מדליק אצלי את מתג הציניות.

:p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שלום,

200K בשביל 307 CC? נשמע מוגזם אך שחושבים על זה מדובר במכונית שמסוגלת להסיע 4 נוסעים בנוחות סבירה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש מחירים

ה307 עם מנוע 2000 137 כ"ס ידני עולה 214,000 ש"ח

ה307 עם מנוע 2000 137 כ"ס טיפטרוניק עולה 220,000 ש"ח

ה307 עם מנוע 2000 180 כ"ס ידני עולה 245,000

מוגזם לכל הדעות, לא?

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אני לא יודע עם התכוונתה לזה עם הקטע עם הפרארי או לא אבל רק שתדע לך שזה ממש נכון שהייתי בחול ראיתי כל כך הרבה מכוניות מטורפות שאני אוהב, בהתחלה ממש התלהבתי אבל אחרי כמה ימים נרגעתי כבר וזה לא ממש עשה לי משהו

חוץ מהפרארי ושות'

פורסם
יש מחירים

מוגזם לכל הדעות, לא?

הבעיה שאין כאן כרגע הרבה מתחרות (קבריו ל-4 אנשים)... חיפושית קבריו עולה גם כן 250K בערך ל-2.0 ליטר, שם מדובר באוטו שלמיטב ידיעתי יותר איכותי אבל גם יותר עגלה, ובסה"כ בר-השוואה. מעבר לזה, מאז שפונטו קבריו עברה מהעולם, ועד שיביאו מגאן קבריו ואולי גם סטריט-קא, אנחנו כבר מדברים מעל 300,000 (אודי, ב.מ.וו... הרבה מעל 300,000).

אז המחיר אולי מוגזם, אבל תואם את מצב השוק.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
יש מחירים

מוגזם לכל הדעות, לא?

לא רק זה,

עם כל הפאסון, המכונית עגלה, יותר כבדה מפאת הגג הנפתח וחיזוקי שילדה. ב 245 אפשר לקנות איזו STI, לא?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא רק זה,

עם כל הפאסון, המכונית עגלה, יותר כבדה מפאת הגג הנפתח וחיזוקי שילדה. ב 245 אפשר לקנות איזו STI, לא?

כן, אבל ל-STI אין פאסון, ואין גג נפתח. מי שקונה את ה-307CC רוצה גג נפתח ו-BOOST לאגו, הוא לא צריך ביצועים מטורפים ולא מצפה להם (ואם הוא כן - הוא אידיוט).

STI כרגע עולה למיטב זכרוני כ-260 אלף, ודרך אגב, לפי מבחנים בחו"ל ה-307 עם ה-180 כ"ס כלל לא חזקה משמעותית מה-137 כ"ס, לכן כדאי ורצוי לחסוך כמה עשרות אלפים ולקנות את החלשה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא רק זה,

כן, אבל ל-STI אין פאסון, ואין גג נפתח. מי שקונה את ה-307CC רוצה גג נפתח ו-BOOST לאגו, הוא לא צריך ביצועים מטורפים ולא מצפה להם (ואם הוא כן - הוא אידיוט).

STI כרגע עולה למיטב זכרוני כ-260 אלף, ודרך אגב, לפי מבחנים בחו"ל ה-307 עם ה-180 כ"ס כלל לא חזקה משמעותית מה-137 כ"ס, לכן כדאי ורצוי לחסוך כמה עשרות אלפים ולקנות את החלשה יותר.

רוני

ב STI יש גג שמש 8) (לא?). אגב, אני מניח ש CC ימשוך את בנות המין היפה (כמו יונדאי קופה, לפי ת'רד שהיה פה) יותר מאשר STI, חבל שההונדה שלי מושכת רק ערסים.. :?

פורסם

גג שמש, גג פתוח... יחי ההבדל הקטן...

ומי שקונה רכב בשביל למשוך את בנות המין היפה - ובכן, הוא מושך רק את הבנות הלא נכונות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
גג שמש, גג פתוח... יחי ההבדל הקטן...

ומי שקונה רכב בשביל למשוך את בנות המין היפה - ובכן, הוא מושך רק את הבנות הלא נכונות...

רוני

מה שנכון, נכון.

כמו שאומרים - האדם שבמכונה ינצח.

• תוכן חדש...