Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאדר , אני אישית לא חושב שאתה צריך להחליף את ה F1 , מדובר באחד הסטים הטובים ביותר מה עוד שאתה כבר מכיר אותו ומנוסה איתו שזה דבר שבהחלט עוזר ויעזור במיצוי הפוטנציאל שלו בהתקנה הבאזה שתעשה .

אני הייתי נשאר איתו אלה אם כן אתה פשוט מחפש אופי סאונד שונה ואז זה משהו אחר.

מעבר לכל הסטים שכבר הוזכרו פה הייתי בודק את האופציה של שילוב הורנים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב חברה,

אני רק אבקש שלא לפנטז יותר מדי, תמליצו לי במידה ושמעתם או בגלל שהועלה דיון וחוות דעת מקצועית לאיזה סט מסוים ולא בגלל מחיר גבוה של סט. וכמובן אני לא מוציא סכומים אסטרונומים על סט.

תסיס אני אשמע בשמחה, אבסולוט לא אהבתי בזמנו אולי בגלל ההגברה שליוותה את הסט, בראקס שמעתי לפני כמה שנים נחמד אבל הF#1 היה מקורי יותר ובהיר יותר למרות שכבר שכחתי איך נשמע הסאונד של בראקס.

חייב להיות ברכב סט קדמי וסט אחורי, יש לי אחלה סט בעולם F#1 שאוכל להתקין אותו כסט קדמי. הסט האחורי יכול להיות סתם סט 3 חלקים של מורל שעולה 2000-3000 ש"ח . אך שוב במידה ולא אמצא סט אני אשאר עם האלפיין, ולא אמכור אותו .

מגבר יהיה MCC602TM . את מקנטוש אני לא עוזב

אני אגיד לכם מה יהיה ברכב ומה ייעוד כל הפרויקט: ולאיזה יעד קהל מכוון הפרויקט.

כמו שציינתי קודם הפרויקט יהיה קשור בתחום הבית החכם. למי שלא מכיר יוכל לראות את הסרטונים הללו בית חכם 1 בית חכם 2 תרחיש סרט בשלט חכם .

הפרויקט מיועד לאנשים שמתקינים בביתם מערכת בית חכם. וכמובן רוב יעד הקהל הוא אנשים שמסוגלים להוציא המון כסף על מנת לקבל תחושת נוחות ביטחון ושליטה.

הרכב אמור להיות מחובר עם הבית, שליטה וצפיה במצב הבית, אינטרנט, טלפון, איימלים, השליטה בבית תתבצע ע"י מסך מגע שיהיה מחובר למחשב תעשייתי קטן ומקלט לוויני שיותקן ברכב (ראו תמונה מוקטנת). באמצעות צלחות LNB ו-IDU או של חברת Inmarsat, נוכל להיות מקושרים ללווין מכל מקום בעולם בעלות ציוד של 1200$.

בנוסף לשליטה על הבית מהרכב, שליטה תהיה על הרכב עצמו:

1. תאורת הרכב הפנימית

2. אודיו : ניגון של דיסקים, קבצי מוסיקה, פיצול איזורי שמע ברכב בין קדמי לאחורי (ילדים וכו') למשל בזמן שתתקבל שיחת טלפון המערכת תפסיק את השמעת המוסיקה מקדימה ותנמיך מאחורה במידה ויש נושסעים במושב האחורי.

3. וידאו: כמובן ניגון סרטים וכו'.

* הדבר החשוב הוא ייבוא המוסיקה שנמצאים בבית ולעשות אפ סטרימינג לרכב, הכוונה לשמוע את המוסיקה שבמחשב הבית גם ברכב.

* התפקיד שלי בכל הסיפור הזה הוא לתכנת ולבנות ממשק ויזואלי למסך הרכב, שיוכל לתת מענה / גישה לכל הפונקציות שנרצה , (ראו תמונה מצורפת)

*למשל כמה תרחישים שאפשר לתכנת בממשק:

1. הגעה הביתה: תפעיל את המיזוג/חימום, תפעיל את הבוילר, תמלא את הג'קוזי ובכניסה למקלחת תפעיל אותה, פתיחת תריסים למחצה.

2. מוסיקה: הפעלת שיר רצוי מרשימת השמעה, הכוונת תאורה לאזורים מסוימים.

---

בעיה שעוד לא מצאנו לה פתרון, הוא התאמת מסך המגע לכל רכב ורכב. מבחינת התקנות ברמה גבוהה זה לא בעיה כמובן רובכם כבר מכיר את יוסי או מתקינים דומים בתחום.

BGANDiagram.jpg

30.jpg

37.jpg

344.jpg

פורסם

לגבי פתרון לבעייה שלך אני חושב שהכי טוב יהיה סריקת לייזר 3d של bezelים שונים של רכבים נפוצים

עבודה עליהם במחשב להתאמת המסך

והדפסת 3d עם abs של המוצר המוגמר

היום יש מספיק חברות שיוכלו לייצר לך את זה , ואם יש לך קהל מספיק גדול תוכל לסגור איתם איזה משהו..

לגבי סט

DLS Scandinavia שמעת?

אמורים להיות מוצלחים..

דרך אגב אם התמונות שהצגת זה המערכת שתפעל שם הייתי שוקל לפטר את המעצב הגרפי שלכם

נראה מיושן בטירוף ולא מקצועי בכלל

תשקיע בGUI!

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הבנת לא נכון: אני לא צריך להתעסק בעיצוב חדש לרכב ולא לייצר מסך ולהתאים אותו לכל רכב ורכב. אלא להטמיע ממשק (תוכנה) בתוך מחשב של רכב או בקר מסך של רכב, במידה ואין ברכב מסך אנחנו ניגש למתקין שיבצע בניות פיבר בתוך הרכב.

לגבי עיצוב: ממשק ויזואלי כולל תכנות פקודות מקרו למיניהם דורש עבודה רציפה של חודשים על גבי חודשים. זה תוכנה של פיליפס פרונטו ולא איזה פוטושופ או תוכנת עיצוב גרפי אחרת. התוכנה מאוד קשה לתפעול וליישום כל התמונות חייבות להיות בריזולוציה לא גבוהה מ- 720X570 ושלא נמעיט בערכו של השלט "9000 ש"ח לא כולל עיצוב". מבחינת עיצוב תמיד יש דברים חדשים, וממשקים מוכנים שאפשר לקחת מהם פריטים מסוימים, דוגמא בתמונות .

http://www.youtube.com/watch?v=HLiVhW8Znz0&feature=PlayList&p=6F2FD53D1A9C6776&playnext=1&playnext_from=PL&index=5 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

נאדר, התגעגעתי אליך.. :lol: חן חן על היוזמה, התכנון והביצוע. אשמח להתעדכן בהמשך הפרוייקט המסקרן הזה.

לא יודע, אני עובר על הת'רד הזה ונראה שיש תחרות מי מכיר שמות של רמקולים יותר יקרים או משהו דומה. אם השאלה שלך היא איזה רמקולים הכי יקרים יש בעולם, נראה לי שאתה יודע בעצמך ואין לך צורך בעזרה מהחברים לגגל בשבילך את האינפ' הזו. שלא נדבר על כך שאתה כבר לא ילד וכעוסק בתחום האלק' הבידורית, אתה מודע היטב למשחקי המיתוג הילדותיים אך האפקטיביים של יצרני ציוד הקצה העליון. תמחור של "במקום 8000 יורו, רק 6400 יורו" לסט Rainbow CS 360.30 Reference, זה אחלה גימיק שבעולם, שבהנתן הכיס המתאים של הלקוח המתאים - יימכר. ואת זה אני אומר מבלי ששמעתי את הסט הזה.

מה זה רמקול הכי טוב בעולם? מה שיישמע לך הכי טוב? מה נשמע להכי הרבה אנשים הכי טוב? מסופקני אם כל מי שהגיב עד כה מכיר היטב, אם בכלל, את כל מושאי המלצותיו. זה שאלה, שמעצם ההגדרה שלה, איננה נכונה. הרי אם תשווה כל פעם 5 סטים של רמקולים, בייחוד מהרמות הגבוהות, בפני 10 אנשים, יהיו לך 20 תשובות שונות..

הF#1 נחשב לאחד הסטים הטובים שיש ואם אתה לא מעוניין סתם לגוון בציוד, או אם אתה לא מעוניין לשנות קונספט סטייל הורנים כמו שעופר אמר, מה הרציונל בלהחליף אותו לסט אחר?

זה לא בושה לומר שסתם בא לך לגוון למשהו אחר..:lol: אז רעיונות לא חסר, זה פונקציה של תקציב.

פורסם

ללאון ( Leonm13 אם אני זוכר נכון ) יש CarPc שמחובר עם כרטיס קול איכותי ( אם אני לא טועה של רולאנד ) דרך יציאה אופטית לBit1

הגברה של Thesis וסט 3 חלקים של Thesis

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

נאדר,

אתה מאכזב אותי.

מה זה השרשור הזה?

ואם אני אגיד לך שהסט הכי טוב בעולם זה טמפו? אז תרוץ לקנות?

מה זה ישנה משהו?, אתה קונה לפי הכיס? לפי התגובות של חברי הפורום?

יש לך את אחד מחמשת הסטים לרכב הטובים בעולם.

תשאר עם זה, רק תחזיר את האבדה שנקראת הגברת מקינטוש ותחזור לתלם.

בלי שטויות:).

under construction..

פורסם

נאדר אני בספק אם יש רמקולים "הכי טובי בעולם"

רמקול הכי טוב בעולם זה רמקול שאתה אוהב לשמוע

וזה רמקול שההתקנה שלו עלתה לפחות כמו המחיר שלו - אז זה יחשב הרמקול הכי טוב בעולם - בשבילך.

רמקולים ביתיים עשויים מאותם דרייברים שעולים כמה מאות דולרים לדרייבר ובנויים בתוך תיבה שממצא קרוב ל-100% מהפוטנציאל שלהם.. כמובן שמחיר של התיבות/קרוסים/הגברה הנ"ל בהתאם בהתאם. רמקול הוא הגורם שקובע את הסאונד אבל כדיי להגיע לתוצאות יש לך 220% עבודה מסביב לבצע.

בגדול כל רמקול שעובר את סכום ה-1500$ נכנס לתחום "הכי טוב בעולם" (בין הטובים בעולם לייצר דיוק) כמובן שיש כאלו שעולים קרוב ל- 10,000 יורו. נו אז?

מה חסר לך ב-F1? אם התקנה/הגברה/קרוסים שונים הם יכולים לנגן שונה לגמרי את מבין?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

* אני כמעט שנתיים לא מעודכן בתחום האודיו לרכב חוץ ממקנטוש.

* אני צריך עוד סט לרכב וחייב להיות 3 חלקים. זה במידה ולא הצלחנו למכור את האלפין ללא הפסד

* במידה ויש סט יותר טוב מאלפין שמישהו התקין או שמע אותו אני ארוץ לשמוע ולבחון על מנת להחליט אם לרכוש.

וניר כפרה עליך. אתה מספיק מכיר אותי טוב. 8)

פורסם

האילומינטור לא מגיעים לביצועים של הרבילטור. ובדיקות מראים את זה. לכן אף אחד לא בונה איתם קיטים לבית כי בקושי קיימים. פשוט הרבולטור זול יותר וטוב יותר. אבל איזה קל זה לזרוק לאויר את הכי יקר של חברה יקרה ולצפות שזה טוב נכון ? מעבר לרבולטור בתחום הבייתי לא נראה לי שיש .. חברות בוטיק יקרות משתמשות באלמנטים נדירים שלא נמכרים עקב אקסקלוסיביות , הם הטובים בעולם. חפש magico mini רמקול מדפי ב 20 אלף דולר מאמר בגוגל. הרמקול 6 וחצי אינץ' שם בנוי מחומרים נדירים ויקרים שרק העלות שלהם מגיע לפי 10 מהרבולטור . אבל זה קיצוני. בכל מקרא אלמנטים שאתה יכול לקנות מעבר לרבולטור אין

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הסיבה שלא בונים רמקולים ביתיים מהאלמנטים של האילומינייטור זה לא בגלל העדר יכולות מול ביצועים.

זה היעדר נסיון.

סדרת הרווליטור של סקאן-ספיק קיימת למעלה מ18 שנה.

כאשר הם מיצרים ליינים שלמים מהסדרה הזאת עבור חברות כמו פרואק, סונוס פאבר,ויאנה אקוסטיקס ועוד רבים אחרים במלואם.

השימוש באלמנטים של הרווליטור נפוץ בצורה נרחבת והידע וההכרה של יצרנים הוא רחב.

לעומת האילומינייטור שעדיין לא נצבר לגביו נסיון וידע מעמיק כמו ברווליטור.

סיבה נוספת היא, שפתיחת ליין ייצור של סקאן-ספיק עצמאי- עומדת היום על כ1000 יחידות מדגם מינימום.

מה שאומר, שהיצרנים שמשתמשים באלמנטים מחברות כמו סקאן-ספיק, צריכים לעבוד על מלאי נתון על מנת לייצר רמקולים.

חברות בוטיק, לא מוכרות 1000 רמקולים בשנה.

לרוב זה מאות בודדות מקסימום.

והרמקולים היקרים עוד יותר , זה בכלל נמדד בעשרות בודדות.

בגלל זה אתה תראה מגוון רחב של רמקולים מחברות מסויימות תוך כדי שימוש באלמנטים זהים רק בגרסאות שונות של תיבות ומבנה.

אבל אני מסכים ששימוש באלמנטים של הרווליטור הוא הטוב ביותר מבחינת עלות= תועלת בLEVEL הזה.

מצד שני, לפחות מביקורות שאני קיבלתי, הוופרים של האילומיניטור מתעלים על הרווליטור.

ותסמוך על חברה כמו סקאן-ספיק, שלוקחת כאן סוס מנצח ומחליפה אותו, האמן לי שאם זה היה רחוק ממושלם, הם לא היו משחררים את הליין הזה לאויר העולם.

under construction..

פורסם

רבים ומוערכים בעולם כמו Jhon krutke מדדו את האילומינטור בתנאי מעבדה והגיעו למסקנה שהרבולטור בכל זאת טוב יותר

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...