Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברה,

אני מעוניין לרכוש סט קומפוננט חדש. אך הרבה זמן אני לא מחטט בתחום האודיו לרכב כי החלתי ליסוג לכיוון הבידור הביתי.

אשמח אם תגידו לי מהם 5 הסטים הטובים לרגע זה. או ציפיות לשיווק סטים חדשים לרבעון הראשון ב- 2010.

לגבי הסט שיש לי כרגע Alpine F#1 SPX-Z18T, אני מאמין שעד חודש ינואר הוא ימכר במחיר שאני מבקש עליו 2000$+, במידה ולא אני אשאיר אותו ברכב כסט אחורי במידה וזה ישתלב עם הסט החדש.

כל סט שתמליצו עליו אני אגשש אחריו אחפש איפה לשמוע, אבוא למפגשים וכו'.

לרגע זה הסט הכי טוב ששמעתי או אוזני אהבו הוא האלפיין שיש לי . אך כמובן אם אשמע משהו יותר טוב אני ארכוש.

הפרויקט שלי יתחיל בחודש אפריל-מאי. ואת האמת הפרויקט ישולב איכשהו בתחום הבית החכם "שכרגע הוא מקור פרנסתי", אך ליתר דיוק נקרא לשילוב הפרויקט רכב חכם או פנאי רכב חכם. אם מישהו יתעניין אני ארחיב יותר ואפילו אעלה סרטון קטן בתחום .

לגבי ציוד אני לא אחליף את ההגברה של מקנטוש. מגבר חדש של מקנטוש ינחת בקרוב

הד יוניט ומעבדים: בינתיים מחפש אופציה שתאפשר לי השמעה וניגון פורמטים מסוגי TRUE MASTER HD ו- DTS. ישנה אפשרות לרכישת מעבד של מקנטוש שמאפשר חיבור עם הרדיו דיסק MX406. ובאמצעות המעבד הוא עושה המרה דיגיטאלית לאות לפורמטים כמו DTS וטרו HD . בנוסף חייב להיות איכשהו שליטה דרך IR על הסורס לפחות שזה בעייתי עם ה- MX406

בינתיים אשמח אם תגידו לי מהם 5 הסטים הטובים כיום בעולם.

נאדר,

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נאדר - ההמלצה שלי תהיה מכל הלב ללכת ולשמוע את המערכת של ליאון - מערכת מבוססת כולה על תסיסס של אודיסון (מגברים, רמקולים - סאב וופרים, מידבאסים, מידים וטוויטרים, מעבד צליל וקרוסים אנלוגיים - הכל תסיס) והכל מנוהל אצלו ע"י מחשב לרכב.

אבל אם אתה שואל אותי באופן אישי, בתור בעלים של סט קדמי שמורכב משני חלקים של HAT לגטייה ומידבאסים של AA האבוק

וסאב וופר של אאורה ברכב אחד ולעומת זאת סאב וופר אינפיניטי קאפה וסט קדמי מורל אילייט בשדרוג של הטוויטרים לדגם המקביל של סופרימו (CR101)

אני עדיין חושב שהצליל של מוראל הוא הצליל הכי נכון כששומעים אודיו, אולי הייתי מחליף את המידבאסים דווקא לאלו של לגטייה שאין לי, אבל כשאני שומע מוזיקה דרך רמקולים של מוראל זה פשוט נאמן למקור בשבילי.

המערכת של הרכב השני שמבוססת על HAT ו-AA נשמעת לא פחות ממדהים גם כן - הדבר היחידי שאולי אני אולי אשנה בסט הזה זה את הטוויטרים באחד מן הימים - אבל קשה למצוא טוויטרים כל כך קטנים שאפשר להתקין אותם בכזאת קלות כמעט בכל מקום - ובכל זאת הם נשמעים נהדר.

אני מציע לך לשמוע רמקולים - אבל להשאר נאמן לעצמך בסוג הסאונד שאתה רוצה להגיע אליו.

באמת - הרכב הפרטי שלי הוא רכב עם רמקולים שלא שדרגתי כמה שנים טובות - אולי רק שנמכתי דווקא את ההגברה שלו ואני עדיין נהנה ממנו בצורה שקשה לי להסביר.

אז אם הייתי צריך לבחור בין שני הרכבים האלה למשל - הייתי לוקח את הסאב אאורה (חבל שאני לא יכול להשיג לו אח תאום - כבר לא מייצרים את הסאב הזה) מידבאסים האבוק ומידריינג' L4 וטוויטרים סופרימו או MT23 של הלימיטד אדישן.

סיכום -

המלצתי לך לשמוע תסיס.

אני ממליץ לך לשמוע לגטייה של הייבריד אודיו.

אבסולוט של ג'נסיס - זה בערך אותו הסט שיש לך כרגע

עד כמה שזכור לי יש להם סט חדש שנקרא אודיופיל.

אתה גם כמובן יכול לצאת להרפתקה במדיסאונד ולהזמין טוויטרים עם ממברנת יהלום שהעלות של טוויטר בודד היא 1200 דולר, מידבאסים 8 אינטש של SEAS שהעלות של כל אחד תהיה 750 דולר ומידים תואמים גם כן מאותה סידרה.

אבל בלי לשמוע... אפשר גם להמליץ על DLS סקנדינביה ובראקס גראפיק וסט שלושה חלקים של BEWITH וזה לא יגמר לעולם...

בהצלחה.

פורסם

יש לך RAINBOW:

PLATINUM

REFERENCE_ACTIVE

REFERENCE

אני ממליץ גם לבדיק אופציה של SCAN SPEAK, בסידרה ILLUMINATOR במיוחד בוופרים שלהם:

18WU

מידים:

12MU

וטוויטרים:

D3004

או

D3004

יש כאן משמעות לטוויטר, תלוי בטעם אישי.

יש לך כבר בארץ עוד רמקולים מדהימים של SEAS, ואני מעריך שעד פרויקט שלך יהיה איפה לשמוע.

הוזכרו כאן גם רמקולים מעולים של HAT ואני ממליץ במיוחד על L3, רמקול ברמה גבוה מאד.

גם הוזכר על רמקולים של AUDISON, יש להם ערך בענף הזה.

תוסיף לרשימה גם רמקולים של CDT_AUDIO, שמעתי רמקולים לא ממש זוכר איזה מהם, עד היום צליל הזה יושב אצלי באוזניים. ממליץ.

בהצלחה בבחירה

פורסם

מה עם פוקאל? הם כבר לא בעיניין?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם
הי חברה,

בינתיים אשמח אם תגידו לי מהם 5 הסטים הטובים כיום בעולם.

נאדר,

זה תלוי באוזני המאזין.

אבל:

ישנו סט רמקולים של חברת קריטיקל מאס שהם מספר 2 הכי יקרים בעולם (מערכת 5.1 תעלה לך כ1000000 שח לא כולל מכס וזה ללא משלוח :-))אבל זה לא אומר שתאהב אותם.

http://www.audiojunkies.com/blog/268/the-most-expensive-car-audio-system-in-the-world-259k

ויש את המערכת הזו שהיא מספר אחד מבחינת יוקר.

http://www.luxurylaunches.com/transport/rogue_acoustics_audio_system_330000_is_honored_as_the_worlds_most_expensive_car_audio_system.php

אבל בשבילי הרמקולים הטובים בעולם הם:http://www.cdtgold.com/

כי אני מתחבר לצליל שלהם יותר מכל מה ששמעתי עד כה ושמעתי הרבה בעיקר בארה'ב.אה וכן יש לי אותם אתה מוזמן לשמוע.

בכל מקרה לפני קנייה של רמקולים תמיד רצוי לשמוע ואז להחליט.

פורסם

Thesis / Genesis Audiophile / Absulote / Brax

שמעתי את הטזיז ונדהמתי אבל אני חושב שהמחירים הללו מטורפים ואין סיבה להוציא כסף

אבל אני חובב סאונד קטן יש יגידו זעום

וכל אחד והתחביב שלו.

אני חושב שהאלפיין שאצלך סט מדהים וקשה להגיד שההפרש במחיר יצדיק סט אחר אחד מאלו.

לשיקולך

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

ה DYNAUDIO ESOSTAR נחשבים לטוויטרים הטובים בעולם. וגם בין היקרים..

הייתי בודק גם סטים של MICRO PRECISION, סדרת הסטודיו.

http://www.microprecision.de/

אם אתה מעוניין ב TRU HD ואתה כבר שולט במערכות בית חכם, אני לא רואה מנוס מ CARPC.

...CASKA for life

פורסם

חברים לבחור יש אלפיין F1,אתם רציניים? דרייברים מבוססים על סקאנים.מה כבר יכול להיות יותר טוב.הבהמות האלו בוריאציות שונות תמיד זוכות כמעט בכל תחרות שמתקיימת.לא בראקס או ריינבו זה בטוח.אולי אודיסון.עוד תמליצו לו מורל:evil:.ולפותח שרשור ,לא נראה לי שאתה צריך לשדרג רמקולים.אלא אם כן בא לך להוציא סכום שיכפיל את עצמו ,לפחות,וגם אז לא בטוח שתוצאה תהיה מספיק שונה,לדעתי אתה צריך לשדרג מגברים,ואם צריך גם זוג מיניבלוקים עבור מידבאסים בלבד:wink:.צעד נכון יהיה להשקיע סכום אסטרונומי במגברים ולא ברמקולים שלך.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...