Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסעת רכב ללא גז, רק עם קלאץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום היקרים , לילה טוב.

אני בעל רכב יונדאי אקסנט אסטים 2001 גיר רגיל מנוע 1500 סמ"ק

והיום גיליתי משהו מעניין על הרכב שלי ( אני נהג לא מנוסה בן 21 ):

גיליתי שאם אני על הילוך ראשון והרכב סטטי ואני מרים את הקלאץ' לאט לאט

הרכב יתחיל ליסוע לאט בזמו שהוא רועד ואז אם אני עוזב את הקלאץ' לחלוטין המנוע-

לא מתכבה לי! הרכב ימשיך ליסוע לאט. עכשיו ניסיתי את הדבר גם במישור וגם בעלייה היינו הך!

הכיצד הדבר? למה המנוע לא מתכבה לי ? האם יש בעיה בקלאץ'? בגיר?

חברים שלי ראו את זה ולא האמינו לי! ממש התערבתי איתם שזה אפשרי והרוחתי על זה כמה גרושים..

אנא עזרו לי לפתור את הבעיה הזו.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה פה,אם הרמת את הקלאצ' לאט אין שום סיבה שהרכב יתכבה כי הוא בתנועה.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

מחשב המנוע מתוכנת לשמור על סל"ד מסוים(800 אני מניח). ברגע שהתחלת לשחרר את הקלאצ' הסל"ד יורד והמחשב מפצה בפתיחת מנוע הצעדים+הזרקת דלק מתאימה וכך מעלה את הסל"ד למרות העומס החדש.

בדיזל זה בכלל קלי קלות בגלל המומנט הבהמי. זה ממש נחמד לראות דיסקו דיזל עולה מעלה סלעי של איזה 40 מעלות בלי לגעת בגז..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

זו לא בעיה, זה ככה כמעט בכל רכב ידני. אתה מבצע פעולה דומה בכל פעם שאתה יוצא מהמקום - רק שאתה נותן קצת גז כדי שהמנוע לא ייכבה כשאתה עוזב את הקלאץ' במהירות. פה אתה עוזב את הקלאץ' לאט והמנוע מספיק לפצות על ירידת הסל"ד שלו בעת השילוב וחוזר לסל"ד סרק, בו הרכב זז במהירות איטית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אה אוקי אז זו לא בעיה, ככה בנוי המנוע בעצם?

אז למה חברי טוען שאצלו בפז'ו 106 ( גיר רגיל ) הדבר לא מתאפשר?-

או לצורך העניין כל רכב ידני ( בנזין ) אחר.

אולי אצלו הבעיה , או רק ברכבים כמו ביונדאי שההזרקת דלק ממוחשבת

המנוע מפצה על הסל"ד הנמוך ולא מדומם המנוע?

פורסם

זו בכלל לא בעיה כמו שאמרו וזה אפילו חלק מתפעול נכון של רכב (כמעט כל רכב ידני לצורך העניין) - עוזבים את הקלאץ' לאט, הרכב מתחיל להתגלגל, ואז מאיצים בעזרת דוושת הגז. ככה בתאוריה אתה אמור להתחיל נסיעה.

ככה זה אצלי ב306, ובכל רכב אחר עם גיר ידני שאני מכיר.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...