Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ושבוע טוב

גם אני נפלתי למכה ופרצו לי לרכב, הסיפור הוא כזה

אני הייתי בבת ים עם הרכב של אבא שלי, והרכב שלי (מחכה לחלקים לגיר,ולא יכול לזוז) היה בבית ברמלה, פתאום חבר מתקשר אלי ואומר לי איפה אתה? עניתי לו בבת ים עם הרכב של אבא שלי, הוא אמר לי תשמע הייתי בחניה (חנייה תת קרקעית) והבגז שלך פתוח, אמרתי לו שירוץ ויבדוק אם בדיוק נגנב, הוא חזר אלי בצלצול ואמר לי שנגנבו 2 הסאבים ושכל הציוד האחר עדיין שם, הגעתי לאזור פירקתי את המגבר והHU והעברתי אותם למקום בטוח לכמה ימים הקרובים עד שאני אסדר את הרכב, למזלי זה היה לי 2 סאבים שונים אחד בשווי 300 ש"ח והשני 500 ש"ח שני סאבים שונים, למזלי רק בסוף החודש פוקע הביטוח המקיף לרכב, ואם אני לא טועה יש לי ישתתפות של הביטוח עד 1500 ש"ח, יש למישהו מושג איך זה קורה כל התהליך איתם?

תודה מראש

פורסם

א. לא נראה לי שיש ביטוח על המערכת, אלא אם כן ביטחת אותה בנפרד.

ב. גם אם יש ביטוח- לא יודע אם כדאי לך להפעיל אותו ולהגדיל את הפרמיה לשנה/שנים הבאות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
א. לא נראה לי שיש ביטוח על המערכת, אלא אם כן ביטחת אותה בנפרד.

ב. גם אם יש ביטוח- לא יודע אם כדאי לך להפעיל אותו ולהגדיל את הפרמיה לשנה/שנים הבאות.

א. זה ביטוח מקיף ויש ביטוח של מערכת עד 1500-1200 ש"ח, אני לא מוצא את הפוליסה ואני מקווה שהם יודעים מה זה סאב ולא רק HU.

ב. עשיתי כבר חידוש של הביטוח לשנה הקרובה של חובה +ג' בלבד.

פורסם

כשביטחת את המערכת, הצהרת על הרכיבים שנמצאים אצלך ?

איך הם יודעים אם היה לך סאב אחד של קנווד ששווה 200 שקלים או 2 מורל אולטימו עם תיבה בבניה אישית ששווים 8000 שקלים ?

פורסם
כשביטחת את המערכת, הצהרת על הרכיבים שנמצאים אצלך ?

איך הם יודעים אם היה לך סאב אחד של קנווד ששווה 200 שקלים או 2 מורל אולטימו עם תיבה בבניה אישית ששווים 8000 שקלים ?

שאלה טובה, אבא שלי מילא את הטופס ביטוח, כך שאין לי מושג

פורסם

בדוק את העניין עם אבא שלך.

מצטער לשמוע על הפריצה.

לילה טוב (עד כמה שהוא יכול להיות טוב בשבילך).

ישראל

פורסם

לא נראה לי הגיוני שיש על זה ביטוח אלא אם כן מצהירים על זה מראש וזה רשום בטופס הביטוח במפורש.

אחרת לך תוכיח מה בכלל היה לך וכמה הוא שווה. ולמה שמישהו ייפצה אותך על משהו שלא שלמת לו עליו..?

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום*** ביטוח רגיל לא טופס ויש לך הישתתפות 1500 שקל כבר יוצא שהביטוח לא משלם כלום.

כי ההשתתפות יותר גבוה מהנזק.

ממש מצער =\

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...