Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחרונה שמתי לב למספר תופעות מוזרות עם הרכב (פיג'ו 106 שנת98 מנוע 1600)

1) מנוע לא עובד עגול, מה שגורם לתחושת וויברציות, בעיקר בסלד סרק

2) בהתנעה קרה כשגב הרכב מופנה למדרכה מופיע עיגול של רטיבות על המדרכה מהאגזוז

3) חבטות מהמנוע המתבטאות בעיקר בעזיבה/לחיצה פתאומית של דוושת הגז.

4) צריכת הדלק לא בדיוק כמו שהייתה (ואני עוקב אחריה) למנוע אין כח כמו שהיה לו ובנוסף ישנם צלצולים מהמנוע בסחיטת הגז

** שמתי לב גם לעיתים שלחיצה חזקה על הגז במקום בירידת הסל"ד נשמעים מין "באקפיירים" מהאגזוז

זה התיאור בגדול, אשמח לשמוע חוות דעת לגביי איפה להתחיל וממה יכולות לנבוע התופעות הנ"ל

המון תודה!!

בנוסף משהו שרציתי לשאול, התושבת התחתונה בנוייה כך שבשתי נקודות שלה יש עובי יותר גדול של גומי שחור, רציתי לדעת מהי הצורה הנכונה לכוון את התושבת האם במאונך לרכב או במאוזן לרכב הכוונה היא שאם זה מאונך אז משמע שצד אחד של הגומי העבה נוטה לכיוון הרצפה ושני לכיוון העליון של הרכב או במאוזן שצד אחד לכיוון המנוע וצד שני לכיוון האחורי של הרכב, כי ישנה תחושה שהתושבת נותנת למנוע חופש יותר ממה שצריך (תושבת חדשה)

*צירפתי תמונה שפחות או יותר מסבירה את השאלה. http://tinypic.com/r/qp5ts9/6

פורסם

הדברים סיפרתה יכולים לנבוע מכמה וכמה דברים. לפי דעתי עם כל הבעיות האלו כבר הייתי ניגש למוסך שייבדוק.

אל אם בכל זאת הייתי ממליץ לך לבדוק אם כל הצינורות וואקום מחוברים כמו שצריך, אם כל הפלאגים עובדים.

• תוכן חדש...