Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להביא לארץ כלי רכב שיוצרו בשנתיים האחרונות או בני שלושים שנה ויותר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כבר שנים שאני חולם על רכב אספנות. בחודשיים האחרונים התחלתי לברר ולקרוא חומר בנושא יבוא רכב כזה מחו"ל.

ניסיתי להתעמק בנושא המסלול והפרוצדורה של היבוא והבנתי שצריך רישיון יבוא ושזה לוקח לפחות חודש לקבל אותו וכדי לקבל אותו אני צריך להראות מסמכים של הרכב שאני קונה. רק לא הבנתי איך אני יכול לקנות ולשלם על רכב כשעדיין אין לי את רישיון היבוא ביד, ומי הבטיח לי שאותו אדם שקניתי ממנו את הרכב יסכים שהרכב יהיה אצלו עוד חודש או חודשיים ( עד שרישיון היבוא יגיע אליי)

אודה אם מישהו יענה לי

פורסם

שלום,

אני אנסה לעשות מעט סדר.

השלבים הם

1. אתה קונה את הרכב , משלם למוכר את מלוא התמורה ומקבל את הtitle , כחלק מתהליך המיקוח תבקש להשאיר את הרכב עוד 2-3 שבועות אצל המוכר, לרוב המוכר לא יתנגד. במידה וישנה בעיה מומלץ להתארגן על מקום אחסנה בחו"ל. או מקסימום להוסיף למוכר עוד 100$ תמורת אחסנה לחודש נוסף

2. מייד עם קבלת המסמכים מחול אתה מגיש בקשה לרשיון יבוא במשרד התחבורה. הרשיון הוא עבור רכב מסוים

3. עם שליחת הבקשה תתחיל להתארגן על חברת הובלה / עמיל מכס / וכד'

4. נכון ללפני שנתיים הבדיקה במכס היא שתאריך רשיון היבוא קטן (לפני) תאריך כניסת האוניה לנמל ואז משלמים עוד 3% כופר מכס.

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...