Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הוא צריך לקפוץ ממגדל ממש גבוה לתוך החור (או מנהרה) ואז הוא יצא בצד השני ויעוף מעל פני האדמה, נכון?

עכשיו זה מזכיר לי את השאלה שמישהו שאל פה לפני כמה ימים אם אני לא טועה, על מסוק שממריא בקו ישר ואחרי פרק זמן מסויים נוחת בקו ישר, אם הוא ינחת באותו מקום בגלל סיבוב כדוה"א.

צריך לקחת את זה בחשבון, כי במקרה שלנו זה יכול להסתיים רע מאד עבור האדם שיצא הפוך, וכשהוא עומד ליפול בחזרה לחור החור זז לו :lol:

ועם השאלות הפילוסופיות שלכם הזכרתם לי סטיקר שראיתי פעם:

a

24 beers in a case

24 hours in a day

A coincidence?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא חייב להיות מגדל גבוה. אפשר לשגר אותו אל תוך המנהרה בעזרת רוגטקה ענקית או בעזרת רקטה של acme :wink:

CJLAR.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעולה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אז הוא צריך לקפוץ ממגדל ממש גבוה לתוך החור (או מנהרה) ואז הוא יצא בצד השני ויעוף מעל פני האדמה, נכון?

עכשיו זה מזכיר לי את השאלה שמישהו שאל פה לפני כמה ימים אם אני לא טועה, על מסוק שממריא בקו ישר ואחרי פרק זמן מסויים נוחת בקו ישר, אם הוא ינחת באותו מקום בגלל סיבוב כדוה"א.

צריך לקחת את זה בחשבון, כי במקרה שלנו זה יכול להסתיים רע מאד עבור האדם שיצא הפוך, וכשהוא עומד ליפול בחזרה לחור החור זז לו :lol:

ועם השאלות הפילוסופיות שלכם הזכרתם לי סטיקר שראיתי פעם:

a

24 beers in a case

24 hours in a day

A coincidence?

עשינו משהו דומה בשיעור מכניקה.

אם תפיל חפץ מגובה של 1000 מטר, ותזניח את הכל, החפץ יזוז מזרחית ב 1 מטר (זה היה חישוב מאוד "בגדול").

זה נובע מכח קוריוליס.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
הלחץ הברומטרי לא קשור כי הוא זהה בחדר השירותים ובחוץ. ההבדל בלחץ נוצר מאפקט ברנולי על צינור האורור.

טוב. עדיף מאשר כח ביר-למבר והשפעתו על בי3י התיש.

ובלי הרבה קשר:

ומה אם אין אוויר? דהיינו וואקום?

בוואקום, פטיש ונוצה הנופלים מגובה זהה מגיעים לרצפה באותה מהירות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם כבר, אני אשאל שאלה הזויה בעצמי.

בהנחה שאפשר לקדוח בכדור הארץ מצד אחד לשני - עד הסוף.

מה יקרה תיאורתית לאדם שיקפוץ לבפנים ויצא מהצד השני?

הוא יצא הפוך? (ראש למטה ורגליים למעלה?)

מה עם כח המשיכה?

בלתי אפשרי. יש ליבה באמצע כדור הארץ. ככה שלא ניתן לקדוח.

פורסם

אפשר.

זוכרים את זבינאמו? הוא יכול לקדוח בקלות, דרך הליבה דוח לצד השני.

רק שצריך למצוא אותו, לאחר הסתבכותו האחרונה עם החוק (פורט פה איפשהוא, לא זוכר איפה). פעם אחרונה ששמעתי ממנו הוא אמר שהוא במקום מאד מוזר, מדברים שם רק ערבית, לכולם יש רכבי פאר, ואין צורך בשירותיו כמתדלק.

הוא בטוח באנגליה. אני משוכנע בזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עשינו משהו דומה בשיעור מכניקה.

אם תפיל חפץ מגובה של 1000 מטר, ותזניח את הכל, החפץ יזוז מזרחית ב 1 מטר (זה היה חישוב מאוד "בגדול").

זה נובע מכח קוריוליס.

קוריוליוס מהמלך בבר? :) התקדם בחיים.

Babar.jpg

• תוכן חדש...