Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום בסביבות 1 בלילה, נסעתי בחיפה (ליד מוזיאון הרכבות, בירידה מגשר פז לכיוון העיר התחתית) ויצא לי לעמוד ברמזור.

הכביש היה ריק והייתי האוטו היחיד שעמד ברמזור ובדיוק ברגע שעצרתי חלפו בנתיב ליד במהירות שלדעתי לא ירדה מ80 קמ"ש 4 ניידות ובדיוק ברגע שהם חלפו, הרמזור התחלף לירוק.

אולי זה היה צירוף מקרים אבל מה שהיה מוזר זה שהרמזור לא החליף לכתום קודם אלה ישר לירוק, וכך גם הרמזור של הפנייה לאותו כביש.

אני נוסע שם דיי הרבה ולא נראה לי שהוא מקולקל או משהו.

אם זאת מערכת של המשטרה, זה ממש לא בטיחותי כי כאשר להם יש ירוק, לנתיב שבו נכנסים לכביש ישר מופיע אדום, בלי הבהוב של הירוק וזה יכול לגרום לתאונה דיי רצינית בכביש הזה..

יש כזאת "מערכת" או שזה צירוף מקרים מוזר :?:

אני שונא צרפתים.

פורסם

אני יודע שבארצות הברית בחלק מהרמזורים שרכב בטחון מגיעה עם סירנה יש חיישנים שקולטים את האור ומעבירים את הרמזור אוטומטית לירוק, ובכל הכיוונים האחרים אדום!

וגם שאם תופסים את מיקום החיישן ומסמנים עם האורות הגבוהים החיישן מעביר גם לירוק ...בדמות לסרנה...אולי מתחילם לפעול בארץ גם ככה.

פורסם

אין כזה דבר בארץ.

זה היה צירוף מקרים.

בשביל לפתוח "גל ירוק" לניידת, יש צורך ליצור קשר עם בקרת הרמזורים העירונית, לתת להם את מסלול הנסיעה, והם ידנית יעשו "גל ירוק". לא משהו שעושים כל יום.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...