Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני חדש בפורום וחדש בכביש.

אני מחפש רכב חסכוני, אמין ונוח עד עשרת אלפים שקלים.

חשוב לי נורא שהרכב יהיה ללא צורך בטיפולים, אחזקה ותיקונים יקרים.

פורסם
הילוכים או אוטומט?

משפחתי או מיני? איזה דרך הרכב צריך לעבור? תן קצת רקע.

תיבת ההילוכים אינה חשובה כ"כ הרכב צריך לסוע בדר"כ בתוך העיר

פורסם
הייתי הולך על פיאט פונטו.....

זה הכיוון שלי ראיתי פיאט פונטו s90 שנת 95 1600 ידני ונדלקתי עליה האמת .אבל, השאלה היא איך האוטו מבחינת אמינות אין לי מושג ברכבים כי רק נגמר ל המלווה ואני לא כ"כ בקיא בחומר הנ"ל.

נ.ב אם מישהו יוכל להביא לי לינק או פרטים על הדגם אשמח מאוד

פורסם

אם אתה מחפש אמינות, אחזקה זולה וחיסכון בדלק עזוב את הS90 ותתמקד בדגמים החלשים יותר ובעלי המנוע הנפוץ יותר.

איזה לינק ואיזה פרטים אתה מחפש?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם אתה מחפש אמינות, אחזקה זולה וחיסכון בדלק עזוב את הS90 ותתמקד בדגמים החלשים יותר ובעלי המנוע הנפוץ יותר.

איזה לינק ואיזה פרטים אתה מחפש?

נגיד ואני יורד מה1600 פונטו. אילו אופציות פתוחות בפניי שמתאימות לדרישותיי?

הפרטים שאני מחפש : צריכת דלק ,בטיחות, אמינות וכל מה שמסביב

פורסם

פונטו 1.3 בטיחותית (כרית אויר אבל גם זה עדיף מכלום) חסכונית בדלק מנוע קטן ונפוץ לא קשה למצוא חלקי חילוף ואמינות זה תלוי בעיקר ביד קודמת והאופן שבו היא טיפלה ברכב.

פורסם
פונטו 1.3 בטיחותית (כרית אויר אבל גם זה עדיף מכלום) חסכונית בדלק מנוע קטן ונפוץ לא קשה למצוא חלקי חילוף ואמינות זה תלוי בעיקר ביד קודמת והאופן שבו היא טיפלה ברכב.

הבעיה היא ב1300 שאין לו כוח, שמע אני לא מחפש מכונית מירוצים אבל אתה יודע שתזוז טיפה יותר מהר

פורסם

סיטרואן סקסו שנתון 97-98 1400 נפח מנוע לא תצטער אמינה מאוד , לא זוללת דלק , ביטוח זול , היה לי כזו מניסיון .

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם
סיטרואן סקסו שנתון 97-98 1400 נפח מנוע לא תצטער אמינה מאוד , לא זוללת דלק , ביטוח זול , היה לי כזו מניסיון .

איך היא מבחינת תקלות?

לא צריכה לראות מוסך כל שבוע ?

פורסם

יש לי כמה רכבים שאני רואה שהם די מומלצים באתר :

פיג'ו 106 94 -96

סקסו 97-99

פונטו 94-96

אונו 94-96

סוויפט 94 -96

אלו הרכבים שאני די מתלבט ביניהם.

אך, אם יש לכם עוד רכב מומלץ וטוב נא להגיד לי בבקשה ואשמח נורא אם תעזרו לי למצוא "תכלה החדשה שלי"

פורסם

בתקציב הזה אונו וסויפט יהיו מישונות מידי וגם המחיר של האונו נמוך מאוד מהתקציב, אולי סויפט שמורה מיד ראשונה וק"מ נמוך מזקנה תוכל למצוא בתקציב.

פורסם
בתקציב הזה אונו וסויפט יהיו מישונות מידי וגם המחיר של האונו נמוך מאוד מהתקציב, אולי סויפט שמורה מיד ראשונה וק"מ נמוך מזקנה תוכל למצוא בתקציב.

סוויפט לצערי אין יותר יד ראשונה למכירה .אך ,מצאתי אונו 96 טסט לשנה מלאה יד 3 180 אלף ק"מ ב5 אלף.

השאלה שלי היא כזאת על איזה רכב ללכת מבין הרכבים שרשמתי אם בכלל ואם לא על איזה רכב אחר אני אלך?

נא לפרט בבקשה

• תוכן חדש...