Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ולנטיין 1 בגרסה 3.872, כיילתי אותו לפני כמה ימים לפי ההגדרות שיש ברשת (לישראל כמובן).

בכל זאת, אין שום צפצוף לפני מולטנובה קבועה גם בכביש 4 מול תחנת סיירים לכיוון צפון וגם במחלף גהה לכיוון צפון.

יש מצלמה שאתם יודעים בוודאות שהיא עובדת או דרך אחרת לוודא שהמכשיר תקין?

איזשהן המלצות אחרות?

פורסם

המצלמה בכביש 4 מכייון דרום לצפון לפני צומת מורשה פועלת.

יכל להיות שעברת ליד מצלמות דמה ולכן לא קבלת על כך התראה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נכון, אבל לכיוון צפון היו שתיים יחסית קרובות זל"ז. את השנייה (שממילא היתה דחליל הורידו).

נשארה אחת (הדרומית יותר) ולמיטב הבנתי היא עדיין פעילה, גם עלתה לי 750 ש"ח בעבר...

חוצמזה, בבוקר עברתי ליד ההמלצה של ליטל ושוב הגלאי שמר על השקט...

פורסם

יש לך מצלמה נוספת פעילה מכיון צפון לדרום, לפני הסיבוב של התעשיה האוירית.

זו מצלמה מהסוג הישן שפועלת על פילים בניגוד לזו שנמצאת לפני מורשה (מדרום לצפון).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
המצלמה בכביש 4 מכייון דרום לצפון לפני צומת מורשה פועלת.

יכל להיות שעברת ליד מצלמות דמה ולכן לא קבלת על כך התראה.

ל'

המצלמה הישנה הוסרה, במקום נמצאת רק המצלמה החדשה שלמיטב ידיעתי לא ניתנת לגילוי ע"י הגלאי.

פורסם

אם אני לא טועה, המצלמה שאתה מדבר עליה היא מצלמה מהדור החדש, היא מודדת את המהירות בעזרת חיישנים שנמצאים באספלט, ולא באמצעות גלי רדיו. לכן הגלאים לא יכולים לגלות אותה. היא אמורה להיות כרגע בשלב ניסיון, לקראת פריסה מאסיבית של מצלמות כאלה. תודיע אם תקבל דו"ח, נדע שהניסיון נגמר...

פורסם

MTKS, ממש לא.

המצלמות מצלמות לפי המהירות שהגדירו להן, בד"כ זה היה משתנה בהתאם לכביש ולכל כמה זמן התחשק לטכנאי לעבור להחליף פילים.

נהגת שודים, מכיוון דרום לצפון לפני מורשה הוסרה המצלמה הישנה ויש רק את החדשה שעובדת על-בסיס הפסים המגנטיים שהוטמנו לרוחב הכביש.

למיטב ידיעתי הרדאר שלה לא פעיל ולכן אין סיבה שהולנטיין יצפצף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מרעננה לאשדוד בשני כוונים אין מצלמות פעילות בשני הכיוונים.

למעשה, חוץ מדבורה ולנטיין 1 נשאר יתום וחסר מעש בימנו.

כנראה שאותו דבר יקרה לLPP ובליינדר.

חבל לקנות אותם כרגע.

פורסם

אין לך מושג על מה אתה מדבר... נראה אותך נוסע בכזה ביטחון על כביש החוף בימי שישי באזור 00:00 בלילה.

פעמיים, בשני הכיוונים (לחיפה ות"א), מולטנובה ניידת קצת אחרי היציאה לחדרה. חסך לי לא מעט כסף הגלאי הזה.

אני יכול להגיד בוודאות, שאחרי שימוש של כמעט שנה איתו - הוא כבר מזמן החזיר את ההשקעה (400 דולר).

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הוא צודק לחלוטין בנוגע למצלמות, אני יודע שמזה כחודשיים שלושה כל הקטע מרעננה עד לראשל"צ בשני הכיוונים נקי לחלוטין ממצלמות מלבד המצלמה החדישה שראיתי אותה בפעולה כבר פעמיים שלושה כשמדובר באמת מכיוון דרום לצפון של צ. מורשה.

לידיעתכם.

פורסם

איך בדיוק ראית מצלמה חדשה בפעולה, אם יורשה לי לשאול?

הן עובדות על קרני אינפרא אדום ולא עם פלאשים.

לגבי בחור מחדרה. הצדק אתך בתנאי שיש חיים במאדים וצפונית להרצליה.

פורסם
המצלמות מצלמות ברגע שעוברים את המהירות המותרת ביותר מ30 קמ"ש, נכון?

לא בהכרח , ניתן לשנות את המהירות כל פעם מחדש ולאכוף כל פעם מהירות אחרת.

ל'

• תוכן חדש...