Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בעצם התקופה הכי טובה לטוס לשם? אני לא מאלה שאוהבים מסיבות טבע, לגדל שיער ארוך ולשכוח מהעולם לכן אני מעדיף לטוס לשם לשבוע וחצי +-...האם תקציב של 6-7 אלף כולל הטיסה יספיק לי להנות שם כמו שצריך בזמן הקצר הזה.

יש שם בתי מלון עם חדרי כושר? (אני לא יכול לא להתאמן 4 פעמים בשבוע, כבר 10 שנים ככה לכן זה די קריטי).

והכי חשוב זה שתלמדו אותי לזהות בחורות אמיתיות וכאלה שלא ממש אמיתיות. זה קישור לסירטון עם כמה כאלה...הרוב ניראות לי בחורות...למרות שמציינים אחרת.

http://www.youtube.com/watch?v=y4zNxCXQBR8&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בכללי אשמח גם לכמה טיפים לאן ללכת, היכן ניתן לברר שם על טיולים, לאן ליסנוע בישביל ליראות נופים מדהימים וכו...תודה.

פורסם

אין להנהלת הפורום בעיה עם עזיבתך למטרת הנאה לתאילנד הרחוקה.

אך, לא לפני שתדאג למחליף ראוי לשרשור הבדיחות והסירטונים.

(קורות חיים של מועמדים פוטנציאלים יש לשלוח בה"פ לרזמל)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בתקציב שהגדרת אתה בהחלט יכול להנות שם כמו שצריך במשך שבוע וחצי +-, וכן,יש שם מלונות עם חדר כושר.

בכל תאילנד יש מקומות עם נופים מדהימים, אני מאוד אוהב את הנופים שבאיים (קופנגן,סמוי,קופיפי).

אם אתה נוסע לפאטיה צא מנקודת הנחה שלפחות 50% מהבחורות שמתחילות איתך נושאות בתחתוניהן זין.

אם אתה יוצא לטוני'ס בפאטיה ומתחילה איתך איזו רוסיה מעלפת,צפה לכך שאחרי שתסיים לחקור את גופה היא תצפה לתשלום.

ואם בכל זאת החלטת לקחת אחת כזאת לחדר, תגיד לה "צ'זבורגר" תו"כ הז**ן, אם היא נבהלת ובורחת מהחדר תמסור לה ד"ש מחבר שלי דודו......

:wink:

תהנה בנאדם...

אגב, התקופה הכי טובה לתאילנד היא בעיקרון......עכשיו, אבל כמו שאומרים, תאילנד באה בטוב תמיד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תוכל לזהות לפי הגרגרת .

הבחורות שם מזוייפות משהו מפחיד .

ודבר שלישי אל תאמין לגיל שלהם .

הם אולי נראות צעירות אבל הם ממש לא .

אתה יכול להיות לילה שלם עם אחת בת 40 והיא נראת בת 22-28

אז קח את זה בחשבון .

לפי דעתי הישראליות הרבה יותר יפות.

אני היית בתאילנד חודש .

גם אני לא מגדל שיער ולא אוהב מסיבות יער וסמים .

אז תישן בבתי מלון ולא בהוסטלים למינייהם .

יש שם טריק נחמד אתה הולך למדריך ישראלי לטיול הוא לוקח לך 100 דולר .

ובסוף אתה פוגש בטיול אנשים ששילמו 20-50 דולר . איך זה קורה ?

המדריך הישראלי רוצה להרוויח .

הישראלי משתף פעולה עם המקומי הוא אומר לו יש לי למחר לטיול 20 איש ומקומי מוסיף את ה20 לרשימה שלו

והישראלי גוזר קופון .

תעשה טובה אל תסתבך שם .

מספיק יש לנו שם רע .

ולא כדי להתעסק עם המשטרה שלהם .

איפה שמותר לעשן תעשן .

אם אתה יודע שאתה הולך לשתות לך אם חבר ולא תמצא את עצמך שדוד ע"י זונה ברחוב. ותקווה שאין לה ז*ן מתחת למיני המגרה .

הם עורבות בכל מקום .

אני אישית הרגשתי מוטרד שם .

לא לשתות כל מיני שטויות ברחוב .

לא משנה מה מציעים לך במוניק או טוקטוק אתה אומר " NO "SAY NO

אין לי המלצות לטיולים .כי הכי טוב זה לראות שם מה קורה . יש טיול ולאן אתה מקבל הסבר במקום.

עדיף לא לבוא מוכן .

אני הייתי ב . צ'אנג מאי .פוקט. בנגקוק .

צ'אנג מאי זה יותר קניונים יותר מודרנית . יש לך שם גן חיות מדהים ועוד טיולים טובים .

פוקט זה יותר מסיבות . בחורות . טיולים לאיים . ג'ימס בונד. קופיפי . ג'יפים . וכו.

בנגקוק . הופעות לילה . מאוד מומלץ . יש לך גם מקדשים . מאוד מומלץ

וכמובן אחרון אחרון חביב . קניות!!!

טוב מקווה שלא הפחדתי אותך .

תהיה זהיר .

הייתי ממליץ לך להגדיל את התקציב .

פורסם

אני הייתי בתאילנד 4 חודשים, בשבוע הייתי ממליץ לך לרדת ישר לדרום קופנגן,סמוי,קופיפי ולהשאיר איזה יום פנוי או יומיים לבנקוק לקניות..

בקשר לליידי בוי ממש קל לזהות אותן לאן שתלך בערב אתה תשמע "hi boy" תדע שזאת ליידיבויי, ואתה תשמע הרבה כאלה :)

ובאמת אל תשתה מכל המשקאות שמעמידים בכניסה לבארים בדרך כלל הם מהולים , וכל בקבוק אלכוהול שאתה קונה שם תבדוק שהמדבקת מקוריות מודבקת טוב טוב אם היא טיפה מקולפת אל תקנה!

והכי חשוב תהנה!

אלעד

פורסם

הערה חשובה:

אם אתה לא טס עם חברים אז וותר על קופיפי, למרות שהיא מדהימה מבחינת נופים ואתרי צלילה, היא משעממת טילים....

אם אתה חובב ספורט מוטורי אז יש בקוסמוי מסלול מוטוקרוס שניתן להשכיר בו אופנועים ויש שם מסלול קרטינג מ-ט-ר-י-ף!!!

קרטינגים מקצועיים 2 פעמימות,סלול עם קטע טכני וישורות שמאפשרות לפתח מהירות,בקיצור תענוג.

אל תתמקח שם על המחיר,תתמקח על הזמן.

בכלל,קוסמוי עמוסה באטרקציות מכל הסוגים, אופנועי ים,בנג'י וכל דבר אפשרי.

אם אתה שוכר אופנוע ים\אופנוע\מכונית, תיזהר לא לעשות תאונה,התאילנדים ידאגו שתשלם על זה טוב טוב,במיוחד באופנועי ים.

אם אתה שוכר מכונית עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ליום ולקחת אותה עם ביטוח מלא ללא השתתפות עצמית,ככה תוכל לנסוע בראש שקט.

פורסם

הלידי בוי האלה לא יהססו פעמים לשדוד אותי אפילו שאני שוקל 118 קילו ו1.92 מטר?

האמת אני ממש לא בקטע של סמים, לא מעשן ובכלל לא אוהב אלכוהול. תודה על הטיפים ואני אסע עם חבר כניראה. לבד בטוח לא.

פורסם

גם לבד מאוד כיף, במיוחד לתקופה קצרה אם אתה בא לשבוע וחצי זה או סמוי או מרכז. ההבדל ביניהם זה שסמוי יש חוף ים טוב, ובפטאיה יש חוף ים מלוכלך ולא ניתן לשחיה ולכן כל פעם צריך לשוט במעברות לאי האלמוגים. מצד שני פטאיה יותר תוססת קרובה לבנגקוק שזה חשוב כי גם בבנגקוק מאוד כיף לטייל כמה ימים. וזולה יותר וחיי הלילה שם "מרתקים". ויש בה את כל מה שיש לתאילנד להציאה, אם תחפוץ בנופי הצפון תמיד תוכל לקפוץ לקנצבורי ותחליף לפיפי תמצא באי קוצאנג שנמצא לא רחוק מפטאיה. ממליץ לך להכנס לפורום של ל"מטייל"-חופשה בתאילנד. יש שם אנשים מדהימים (שחלקם גם גרים שם ) שממליצים ונותנים טיפים ועוזרים לכל אחד שמבקש.

לגבי תקציב לחיות טוב בתאילנד כולל כל הפינוקים צריך בערך כ 2000-2500 דולר לחודש לאדם (ויש הטוענים שצריך כ 100 דולר ליום) אם אתם 2 אז אולי תוכלו לחסוך בעלויות הלינה.

(אבל אפשר להתסדר גם עם 1000 )

אני טס שוב בפברואר לשבועיים (וזאת לאחר שחזרתי רק באוקטובר מכמעט חודשיים שם ונדבקתי בחיידק תאילנד).

אני ראיתי את רוב המקומות העיקריים בתאילנד , וההתלבטות שלי זה בין סמוי לבין פטאיה ואלו צריכים להיות הכיוונים שלך אם אתה מחפש מסיבות ובטן גב אז סמוי קופנגן וחופים. כאשר אם מסיבות זה לא העיקר בשבילך. אז לך על קנצבורי(מיני צפון), בנגקוק , פטאיה(מיני דרום) ואולי קפיצה לאיוטה (שזה הבירה העתיקה).

לגבי התקופה הייתי באוגוסט- אוקטובר והיה מזג אויר מעולה כלומר חמים ולח בעיקר אבל לא היה כמעט גשם (כמצופה בעונה הגשומה) אני אסע בפברואר ואז אוכל לתת השוואה מה עדיף.

לגבי בחורות יש שם בחורים שנראים 100 בחורות ללא שום סיכוי לזיהוי לא גרגרת לא ז**ן ולא גובה ויש כאלו שכן, תלוי במזל שלך. מקסימום תהיה לך חוויה לספר:oops:.

ואם אתה רוצה לחסוך תתרחק מהסוכנויות של ישראלים הם יקרנים מאוד בתאילנד מהסיבה שהכל זול שם יחסית לארץ והם צריכים להרוויח את הלחם של הארץ שלנו.

במפה של בנגקוק שמחולקת במרכזי המידע לתיירים יש סימון לסוכנויות תיירים עם סימון TAT שזה מורשה משרד התיירות התאי ורק מהם מומלץ להזמין טיולים. המחירים שלהם מצויינים , וכך גם הטיולים עצמם מאוד טובים.

פורסם

קצת מלחיץ מה שאמרת בעיניין הלידי בויס האלה, שלפעמים אי אפשר לזהות. אבל ניראה לי יש לי שיטה. אם מישהי תתחיל איתי, אני אזמין אותה לכוס בירה. אם במהלך הישיבה שלנו היא תתחיל לחפור לי על החיים, הלימודים, החבר הקודם, על זה שהיא ניראית רע בבגד x וטוב בבגד y אז בחורה. אם היא תגיד לי "בוא נלך ליראות משחק כדורגל ואני אעשה לך ב****....בום! גבר!

פורסם

בשביל שבוע וחצי והתקציב הזעום הזה אל תטוס לתאילנד חבל לך על הזמן והכסף שתשרוף, אין לך מה לחפש שם אם אין לך לפחות 3 שבועות,אתה רק תתבאס שאין לך יותר זמן וכסף.

בזמן ותקציב שיש לך סע לאירופה, מה גם ששם כל הבנות יהיו באמת בנות וגם שם לא חסר זיונים(הבנתי שאת זה אתה מחפש דווקא בגלל ששאלת על הליידיבויז)

פורסם

תאילנד ואירופה זה דברים שונים וחוייות שונות לדעתי מי שלא היה בתאילנד מפסיד את אחת החוויות המדהימות ביותר שקיימות .שלא לדבר שבאירופה שבועיים בתקציב הזה אפשר לחיות על ספסל בגן ציבורי ולאכול שאריות מפחי זבל ולא יותר מזה.

לעומת זאת 1000 דולר לשבועיים ובמיוחד שהטיסה עם חבר אפשר לחיות אפילו טוב. במלונות סבירים לאכול טוב לבלות ולהנות. אם כי לקניות התקציב לא יספיק. הממוצע עומד על כ 70-80 דולר לבן אדם ליום כאשר טסים 2 אנשים.

פורסם
בשביל שבוע וחצי והתקציב הזעום הזה אל תטוס לתאילנד חבל לך על הזמן והכסף שתשרוף, אין לך מה לחפש שם אם אין לך לפחות 3 שבועות,אתה רק תתבאס שאין לך יותר זמן וכסף.

בזמן ותקציב שיש לך סע לאירופה, מה גם ששם כל הבנות יהיו באמת בנות וגם שם לא חסר זיונים(הבנתי שאת זה אתה מחפש דווקא בגלל ששאלת על הליידיבויז)

בתקציב ה"זעום" שלו הוא יכול להנות יופי בתאילנד במשך שבוע וחצי.

יש לי חברים שהיו בתאילנד חודש על 1000$ (ללא טיסות) ונהנו מאוד אז אין סיבה שהוא לא יהנה בתקציב דומה (לאחר הפחתת הטיסה) וזה עוד עם לינה במלונות לא רעים.

הוא לא צריך להתאכסן במלונות SALA או LIBARARY שעולים 350$ וצפונה ללילה (אבל לטעמי שווים כל שקל!), הוא יכול להתאכסן במלונות טובים אחרים.

פורסם

אני הייתי חודשיים במהלך הקיץ והצבתי לעצמי חוק ברזל לגבי הבנות שם.

פחות ממטר וחצי 99% היא בחורה, כמובן רק כשהייתי שיכור בטירוף חיפשתי את הקטנות. ביום יום אפשר לראות הבדלים לפי שרירים בידיים, כף יד, אפילו במצח יש הבדל. הליידי בויז במועדונים רוקדים כמו "הומואים" ולא ממש כמו בחורות.

• תוכן חדש...