Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות שלא נהגתי בקליאו (יצא לי לנהוג על מגאן טורבו, לא שזה משנה), התחושה בתוך תא הנוסעים כל-כך מחפירה

עוד פעם תיאור קיצוני...

מה היה כל כך מחפיר?

האם חלקי פלסטיק נשרו עליך בכל בור בכביש?

האם צבע הדשבורד היה ניקל ולכן סינוור אותך?

האם הכל קירקש?

האם המושבים גרמו לשטפי דם?

תן לי לנחש למה אתה קורא "מחפיר"...

חסרים לך משטחים בעלי דיפון רך

חסר לך קצר ניקלים

חסרים לך גאדג'טים כמו מסך מגע לתפעול הסטריאו

ידידי, זה לא נקרא מחפיר.

סה"כ לא אהבת או לא התחברת לתא נוסעים פשוט יותר ממה שאתה רגיל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למרות שלא נהגתי בקליאו (יצא לי לנהוג על מגאן טורבו, לא שזה משנה), התחושה בתוך תא הנוסעים כל-כך מחפירהשגם אם היא תהיה הרכב המהנה בעולם לנהיגה, היא לא באה בחשבון אצלי.

זה בגלל שאתה ילד שלא נהג מעודו במכונית בת מעל 20 שנה?

אין שומדבר מחפיר בתא הנוסעים של המגאן. מחפיר זה תא הנוסעים של ה-WRX שלי (לא שזה מעניין). הגיע הזמן שתודה בינך ובין עצמך, אתה לא חובב נהיגה כזה גדול. חובב מכוניות, כן. נהיגה, לא. מי שהתחושה של הפלסטיקה עושה לו את החוויה יותר מאיך שהמכונית ננהגת, הוא לא חובב הגה.

אין ספק שאתה מייצג את הרב, בגללו "ספורט" הפכה להיות מילה שמתארת רמת גימור ולא איכויות ניהוג וביצועים. פני ה-GTI כפני הדור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האמת, תא הנוסעים של המגאן ספורט לא הרבה יותר טוב מזה של ה-WRX, אם בכלל. גם לדעתי הוא פשוט מדי בשביל רכב במחיר כזה, אבל שוב - זה עניין של סדר עדיפויות. אני נוהג באוטו, לא מלטף את הדשבורד, אז לטעמי זו לא צריכה להיות סיבה לוותר עליו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת שכולכם צודקים.

תא הנוסעים ברנו (קליאו+ מגאן) באמת ברמה נמוכה והזכיר לי את הפונטו ספייס שהיתה לי.

גם בWRX התבאסתי על "העושר הפנימי" שהרכב הציע.

אומנם מדובר ברכבי ספורט אך אותי ביאס להשקיע כל כך הרבה ברכב ולקבל את התמורה רק שאני מתגרזן.

אחד הדברים שהתלהבתי מהם בסקודה היו האבזור והעיצוב הפנימי.

למי שזקוק לרכב לא רק לצורך התגרזנות, אני בהחלט מבין שהבחירה יכולה להיות זו שלא תביא אותו למקום ראשון במסלול, אבל תגרום לו לחייך גם בפקקים.

ולסיכום, גם אני הייתי בוחר בקלאו על פני השירוקו, גם בשל שיקולי אנונימיות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה יודע מה מעניין אותי כשאני לא "מתגרזן"?

מזגן טוב. ביצועים. נוחות נסיעה. צריכת דלק. נוחות המושבים. מיקום הדוושות. קלות התפעול של ההילוכים. תנוחת הנהיגה. איכות הסטריאו תאי אחסון. ממרווח פנים. גודל תא המטען. ראות (העדר שטחים מתים). קלות קריאת המכוונים.

יש עוד דברים.

מגע נעים של הפלסטיק איננו אחד מהם. גם גוון התאורה בפנים הרכב לא. גם לא הקליקיות של הכפתורים ואפילו לא המשקל של הדלת. אלו שטויות והן לא גורמות לי לחייך בפקקים. מה שגורם לי לחייך בפקקים זו מוסיקה טובה וכסא נוח, לא שומדבר אחר שקשור לרכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואני טוען שהכל צריך לבוא ביחד - גם המגע הנעים של הפסטיק, גם המושבים הנוחים וכו'...

אני לא רואה למה רכב שתג המחיר שלו 180K לא יכול להתהדר בכל אלו מבלי לוותר עליהם.

אני כשלעצמי, הייתי בוחר בקליאו ע"פ השירוקו, כי גם לי היא עושה את זה יותר, אך כנראה שב180K הייתי מחפש אופצייה שקרובה לשניהם- אבזור הפנים של השירוקו ויכולות הנסיעה של הקליאו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תומך בטוסיק והכובע, לא ברור לי למה יצרן רכב לא יכול לשלב בין 2 הדברים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מי שהתחושה של הפלסטיקה עושה לו את החוויה יותר מאיך שהמכונית ננהגת, הוא לא חובב הגה.

ומה אם מי שלא מוכן לוותר על פנים איכותי גם אם הוא רוצה התנהגות חדה? האם כל חובב הגה בהגדרה חייב לסבול? כי תא הנוסעים באימפרזות ובלאנסרים, כולל החדשות ביותר, מזוויע. בקליאו דור 1 ו-2 הוא דווקא לא רע לחלוטין, אבל הקליאו MK3 והמגאן RS MK2 מיישרות קו עם היפניות מבחינה זאת. למה, בשביל להיקרא חובב הגה בסולם falou, חייב אותו חובב הגה לוותר על עיצוב פנים ואבזור סביר ואפילו, שומו שמיים, מפנק (במכוניות שעולות סכומים נכבדים ביותר)?! אני מבין למה אין מקום לאבזור במכוניות כמו 205/106/306 ראלי, לאנסר איבו RS וכו' - מובן ואפילו חלק מהקסם. במכונית יומיומית - ממש לא.

לגבי מה עושה את זה לכל אחד - זה שלך אין מקום לעיצוב בשיקוליך לא אומר שהשיקול אינו לגיטימי. אני, למשל, מפיק הנאה גדולה מלהימצא ברכב שעיצוב הפנים שלו יפה לעין (מן הסתם חומרים איכותיים לא מפריעים כלל). כך גם הידיעה שאתה נוהג ברכב בעל עיצוב חיצוני יפה.

מכאן ועד לקביעה שכל מי שאינו מזוכיסט אינו חובב הגה המרחק עצום ורב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נהגת עליה?

ההגה מוצלח בהתחשב בעובדה שהוא חשמלי, מוצלח מאוד אפילו.

במיוחד בהשוואה אל המתחרות שלה.

בוודאי שנהגתי עליה. גם בכבישים הרריים משובחים וגם במהירים.

ולא, ההגה לא מוצלח לטעמי. בטח לא מוצלח מאד. הגה חשמלי סביר יש בשירוקו, או להבדיל אלפי הבדלות, בפיאט 500. הגה חשמלי טוב יש במיני הנוכחית והגה חשמלי מעולה יש בגולף GTI החדשה.

בכולן, אגב, נהגתי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אתה יודע מה מעניין אותי כשאני לא "מתגרזן"?

מזגן טוב. ביצועים. נוחות נסיעה. צריכת דלק. נוחות המושבים. מיקום הדוושות. קלות התפעול של ההילוכים. תנוחת הנהיגה. איכות הסטריאו תאי אחסון. ממרווח פנים. גודל תא המטען. ראות (העדר שטחים מתים). קלות קריאת המכוונים.

יש עוד דברים.

מגע נעים של הפלסטיק איננו אחד מהם. גם גוון התאורה בפנים הרכב לא. גם לא הקליקיות של הכפתורים ואפילו לא המשקל של הדלת. אלו שטויות והן לא גורמות לי לחייך בפקקים. מה שגורם לי לחייך בפקקים זו מוסיקה טובה וכסא נוח, לא שומדבר אחר שקשור לרכב.

זה הכל העדפות אישיות שלך. אותי מרווח הפנים ותאי אכסון לא מעניינים אבל מגע נעים של הפלסטיק והקליקיות של הכפתורים כן. יש גם אנשים שסטייק קפוא של טיבון ויל זה נפלא מבחינתם.

כמו שכבר אמרו פה, ב 180 אלף שקל, יש מינימום אבזור ואיכות שאנשים מצפים. אז אולי לך זה לא משנה, לי כן.

emotion of motion

פורסם

והדוגמא הכי טובה היא נתוני המכירות של הEVO והSTI החדשות שמציעות פנים מחפיר ביותר מ300 אלף שקל.

אם את הSTI הקודמת היה ניתן לראות על הכבישים, החדשה ממש (ממש ממש) נדירה.

על הEVO אני כבר לא מדבר בכלל, שראיתי רק אחת(!) פרטית על הכביש מאז החל השיווק שלה בארץ.

מסתבר שאנשים בארץ מעדיפים מכוניות שנותנות תמורה יותר מכמה שעות בבוקר של יום שבת כשהם נוסעים לצפון/דרום להתגרזן.

במיוחד אם באותו מחיר אפשר לקנות S3 מהיבואן, לקנות Z4 בייבוא אישי או להוסיף קצת ולקנות M3 יד שניה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עזוב, עוד מעט יבואו כאן טיעונים שגם מאזדה 3 נמכרת הרבה ושרוב האנשים לא מבינים כלום וכל מה שחשוב להם זו איכות הפלסטיק ושרק מי שאוהב קליאו או פאביה יש לו זכות לחיות.

emotion of motion

פורסם

הקליאו לא מציעה חיים יום יומיים קלים בכלל, בוודאי לא נעימים, ובוודאי לא לעומת השירוקו או כל מטורבתת אחרת מבית VAG, ולו בשל (אי) זמינות הכוח והרעש שהיא מייצרת. לטעמי האישי השירוקו כמובן קשיחה מידי, אבל אני כבר זקן ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תומך בטוסיק והכובע, לא ברור לי למה יצרן רכב לא יכול לשלב בין 2 הדברים.

גם אני תומך בטוסיק וכובע של סיאט- בגלל זה קניתי לאון טורבו והתחתנתי עם הטוסיק:-D.

בכל מקרה, הויכוח הזה הוא לא בר סיום, כל אחד בטעמו יבושם לו והלוואי ולכולנו בכל נק' זמן יהיו 180K לרכב חדש, כי אז מצבנו טוב, אמן.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אם יש איזושהי אמירה שצריכה לצאת מהשרשור מרובה היצרים הזה, הריהי שמחיר המחירון המקורי של קליאו ספורט היה מנופח. 180 אלף ש"ח למתוחת הפנים? זה כבר הזוי.

אין ספק שאם חטיבת רנו ספורט בארץ היתה מנוהלת ע"י אנשים שמבינים מה קורה בפלח השוק הזה, מחירה של הקליאו החמה היה צריך מלכתחילה להיות 150 אלף ש"ח לכל היותר. העובדה שמחירה היה כה קרוב למחיר המגאן RS, גרמה לפגיעה במכירות שתיהן, מאחר וחלק מהלקוחות הפוטנציאליים שהגיע להתעניין באחת מהן יצא מבולבל - ובסוף רכש רכב מיבואן אחר...

כשהגיעה הסימן 1 זצ"ל לארץ, היא נמכרה במחיר מצוין של 114,000 ש"ח. באותה תקופה, פונטו HGT עלתה 90,000 ש"ח ואיביזה ספורט טורבו(150 כ"ס) עלתה 100,000 ש"ח. למען הפרופורציה, מכוניות קבוצה 2 עלו 99,000 ש"ח...

אגב, אחרונות הסימן 1 שעוד נותרו במלאי, נמכרו בקרוב למאה אלף ש"ח!!!

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...