Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל, מכוונים לפי המתח, הבעיה היא שהוא כתב שהמתח לא משתנה, וע"פ אוטודאטה יש 3 חוטים.

צריך למצו את ה2 חוטים שבהם המתח כן משתנה.

פורסם

טוב, חיפשתי עוד קצת, והגעתי לפינים של המחשב ניהול, וכתוב שבפתיחת סוויץ והמצערת סגורה המחשב מקבל מהחיישן 0.3-0.8V.

חפש באחד החוטים של החיישן מתח כזה בין החוטים מבלי לנתק את הקונקטור, תנעץ את הדוקרנים בחוטים(סוויץ פתוח, קונקטור מחובר).

ותכוון על המתח הזה 0.3-0.8V

פורסם

יופי, חשבתי שזה מה שיהיה. חוט אחד משמש כסינגל מיקרוסוויץ' של מצב סרק.

קח רב מודד, הרכב חיישן למקום, הדלק מתג הצתה (לא להניע מנוע) ובדוק באיזה חוט יש שינוי מתח כאשר פותחים מעט את המצערת.

יש לכוון את חיישן כך ששינוי המתח יתבצע בתנועה הראשונה של המצערת. יתכן שגם תשמע את המיקרוסוייץ' מתקתק בזמן פתיחה וסגירה של המצערת, זה יקל על תהליך הכוון אך כגיבוי תעבוד עם רב מודד בכל זאת.

פורסם

לחיישן TPS בקורולה מתחברים 4 חוטים.

1. בצבע חום

2. בצבע כחול

3. בצבע אדום

4. בצבע שחור לבן או כחול לבן

חוטים כחול,אדום,שחור לבן מתחברים למחשב הצתה ECU. החוט האדום מתחבר גם לחיישן MAP.

החוט החום מתחבר לחיישן טמפ' של נוזל הקירור+חיישן טמפ'המותקן בסעפת היניקה+חיישן חמצן.

איזה כייף לי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדקתי לפי דבריכם ואלה הנתונים:

בין חוטים 2 ו 3 היה טווח המתח נע בין 0.28-0.57V וכאשר עוברים אץ ה 0.57 המתח עולה כבר לרמה של 11.23V .

שאלתי על מה אני צריך לכוון?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

לפותח האשכול, מצורף קובץ מידע יחסית יישן אבל ייתכן שהוא רלוונטי לרכב שברשותך עם מידע לגבי המתחים הרלוונטים במצבים שונים של המצערת.

כמו כן באחד העמודים מוסבר על חיישן TPS עם idle contact switch כנראה לזה דניאל התכוון.

POSITION SENSORS-(TPS).pdf

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...