Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח רב מודד, תנעץ את הדוקרנים שלו (+ ו -) בחוטים של חיישן הTP בחוט הראשון והרביעי(תוך כדי שהשקע מחובר כרגיל), פתח סוויץ המתח צריך להיות בדיוק על 5V.

אם יותר/פחות, אז שחרר מעט את הברגים של החיישן וסובב שמאלה/ימינה בהתאם לצורך, תוך כדי שאתה מודד את המתח והסוויץ פתוח, וכוון אותו על 5V.

רצוי לפני שאתה מכוון את החיישן, לחרוט קו בין החיישן לגוף המצערת, כדי שתוכל להחזיר אותו למקומו אם לא יהיה טוב.

לאחר הכיוון בצע נסיעת מבחן, אם הכל תקין אז נתק את המינוס מהמצבר למשך 10דקות וחבר חזרה כדי שהמחשב ילמד את הכיוון החדש.

פורסם
איך אני יחבר את רב מודד כאש/ר הפלג מחובר?

השיטה מיועדת לקורולה?

חבר יקר!

יש כיון לחיישן מצערת בקורולה

ואם אתה רוצה לכוון אותו נכון ומדויק יש הנחיות וכלים לכיון.

אני האמת לא זוכר את הנתונים כיוון.

אבל חיבור מתבצע לשקע של חיישן מצערת בין פינים יש סהייכ 4 שם.

ובודקים התנגדות.

פורסם

לקונקטור מתחברים חוטים נכון? - יפה, לרב מודד יש דוקרנים חדים שניתן לנעוץ, פשוט תנעץ את הדוקרנים ישירות על החוטים.

פתח סוויץ ומדוד את המתח, המתח צריך להיות 5V

פורסם

בדקתי לפי דבריך ובכול מצב המתח הו 5 וולט אבלי יש שינוי בסלד המנוע , מישהו יכול להגיד לי איך בדיוק מכוונים את זה??

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

אז ברכב הזה כניראה החיישן משדר התנגדות ולא מוציא מתח, כוון לפי התנגדות.

כשהמפתח מחוץ לסוויץ נתק את הקונקטור, מדוד התנגדות בין פינים 1 ל 3, ההתנגדות צריכה להיות 200-6000 אום כשהמצערת סגורה.

בפתיחה מלאה ההתנגדות תהיה 3300-10000 אום.

נתונים ע"פ אוטודטה.

מדוע אתה רוצה לכוון את החיישן הזה, אם לא נגעו בכיוון שלו תשאיר כמו שזה עכשיו, מה הבעיה ברכב?

פורסם

בטעות פירקתי את החיישן שלא ידעתי מה הוא בכלל, ולפני דבירך ניסתי לבדוק היתנגדות אבל אין לא אני יודע על איזה היתנגדות לכוון ?

פורסם
אם יש כוון זה תלוי במיקום הברגים. אם זה מסילות אז יש כוון, אם זה רק קדחים אז אין.

אה כן, רשמתי כבר למעלה אם לא שמת לב

פורסם

כשהמצערת סגורה כוון אותו על 200 אום, בין פינים 1 ו 3, ותבדוק איך המנוע מגיב.

כמובן תחרוט קו כדי להחיזר הכל לקדמותו אם לא יעבוד טוב.

פורסם

כשאני שם אותו על אזור ה200 אז הטורים מאוד נמוכים והמנוע עובד לא יציב.

יש דרך מסודרת לכון את זה?

• תוכן חדש...