Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה, רציתי לשאול, כשאני נוהג ברכב שלי (לאנטיס 1840סמ"ק אוטומט)

ואני נוסע בעליות אז כדי לקבל יותר כוח לוחצים יותר על הגז, כשאני לוחץ על הגז אז אני מגיע ל140 קמ"ש

אבל הוא מוריד הילוך והטורים על 4 וחצי קרוב ל5.

האם זה מסכן את הרכב?, עד איזה גבול של טורים ניתן להגיע מבלי לגרום נזר למנוע?

פורסם

זה בד"כ נקרא "קיק דאון" - הורדת הילוך,

אם זה היה כל כך מסכן את הרכב היצרן לא היה עושה את זה :roll:

מה שכן, הרכב יצרוך לך יותר דלק (כל פעם שתעשה קיק דאון).

ואתה עם רכב אוטומט, האוטומט מעביר לך הילוכים באופן אוטומטי, לא אתה זה שקובע לאיזה טורים להגיע.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לכוארה אני כן זה שקובע, אם אני אתן פול גז הוטרים יקפצו וינמיך הילוך אך אם אני אוריד מעט את הרגל מהגז הוא יעלה הילוך ויוריד טורים משמע אני קובע את הטורים, שאלתי היא כזאת האם טורים גבוהים יכולים לשרוף את המנוע? עד איזה רמה של טורים מומלץ לא לעבור???

פורסם

אתה יכול ללחוץ קיק דאונים כמה שבא לך, האוטו לא יעבור את תחום הסל"ד האדום, אלא אם כן אתה בהילוך אחרון, יש לך קרבורטור (לדגם הזרקה יש ניתק הצתה כשעוברים את התחום האדום) ואתה ב 190 קמ"ש.

ו Copia התכוון שאתה לא יכול לקבוע לאיזה סל"ד שאתה רוצה, לדוגמא - 8 אלף טור, בידני אפשר להגיע עם הילוך ראשון ל 90 קמ"ש כשהמנוע עומד על 25 אלף טור והבוכנה מכניסה כאפה לשסתום ברגע שהיא מתפרקת מהטלטל.

פורסם
ו Copia התכוון שאתה לא יכול לקבוע לאיזה סל"ד שאתה רוצה, לדוגמא - 8 אלף טור, בידני אפשר להגיע עם הילוך ראשון ל 90 קמ"ש כשהמנוע עומד על 25 אלף טור והבוכנה מכניסה כאפה לשסתום ברגע שהיא מתפרקת מהטלטל.

כן, זו הייתה הכוונה שלי.

ובקיצור אני לא מבין למה אתה צריך להתעלל ברכב כזה ברמה כזו של למשוך אותו עד הקצה בהילוך נמוך.

רוצה לנצל את המנוע יותר טוב לכח? קנה רכב ידני

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

שאתה בעליה פשוט תלחץ על הכפתור של ה OD שזה OVER DRIVE.

אז הרכב עובר למצב של 3 הילוכים ועובד בטורים יותר גבוהים ע"מ לתת לרכב יותר כוח בעלייה.

דרך אגב, בעליות לא צריך לקרוע את הרכב, סע במהירות סבירה ואל תקרע את המנוע.

פורסם

בקיצור

כן זה פחות טוב לנסוע בטורים גבוהים.

הרכב שלך לא מחבב את 4-5 אלף

ישמע כמו קלישאה אבל תקשיב לרכב. אם קשה לו ואכפת לך אל תלחץ אותו.

לעומת זאת יש לי אופנוע שפחות ב 5K הוא לא מרוצה אז כל מנוע מסתובב במהירות אחרת.

ועצם זה ששאלתה את השאלה אתה מרגיש שהרכב נהרס.

• תוכן חדש...