Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה| גולף\206 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

206 GTI

איך האוטו? מכל הבחינות, אמינות,מהירות,חיסון,כוח,מחיר וכו'

כמה האוטו עושה מ-0 ל-100 ?

כמה דלק האוטו אוכל?

אני מדבר רק על שנת 2000-2001, מנוע 2000

גולף GTI

כנ"ל אותן שאלות כמו על ה-206

כמה הוא עושה מ-0 ל-100, כמה דלק אוכל, אמינות, מחיר וכו'

ואם אני לא טועה זה מנוע 1800 טורבו

ואיזה אוטו עדיף מבין ה-2 לנהג צעיר בן 18? אני שואל מבחינה כללית, לפי כל הבחינות, לא רק לפי מהירות או אמינות ספציפית

פורסם

בצע חיפוש בפורום, תמצא הרבה תשובות. בגדול שתיהן לא זולות מאוד לאחזקה או חסכוניות מאוד. ה-206 יותר חסכונית בשימוש ממוצע. הגולף תרגיש לך יותר חזקה.

בנוגע ל"מתאים לנהג צעיר" - הכל תלוי בך. אם תנהג בזהירות, שתיהן טובות באותה המידה. אם תנהג כמו צעיר מצוי בגילך, יהיה הרבה יותר קל לעשות שטויות עם שתיהן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סך הכל, אחי, ענית לי בכלליות [לידיעת ציבור הקוראים, רוני מכחיש שיש לו עוד בן משפחה]

לא נכנסת לפרטים כמו שרציתי, אבל תודה בכל מקרה.

עוד אנשים?

פורסם

חיפשתי

לא מצאתי את השאלות לתשובות שלי

מצאתי רק תשובה לשאלה איך האוטו בכלליות אמין חזק וכו'

אבל לא מצאתי על כמה האוטו אוכל דלק

וכמה עושה מ-0 ל-100

פורסם

הגולף שלי צורכת כ 1-10 קבוע, בנסיעה מעורבת.

בבין עירוני שיוט לא פחות מ 120.

באופן קבוע הצריכה היא 50 ליטר ל 500 קילומטר + לפעמים מושך הילוכים.

הרכב גולף GTI 2002 ללא שום תוספות.

Build your own dreams or someone will hire you to build theirs.

פורסם
חיפשתי

לא מצאתי את השאלות לתשובות שלי

מצאתי רק תשובה לשאלה איך האוטו בכלליות אמין חזק וכו'

אבל לא מצאתי על כמה האוטו אוכל דלק

וכמה עושה מ-0 ל-100

מעניין.. :roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202794&highlight=%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3+GTI

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57026&page=2

פורסם
206 GTI

איך האוטו? מכל הבחינות, אמינות,מהירות,חיסון,כוח,מחיר וכו' (סה"כ רכב מהנה לנהיגה,לא מהיר במיוחד בקו ישר ,המנוע קצת עצל בתגובות,מפצה על כך בהתנהגות כביש טובה וזריזות בכבישים מפותלים,האמינות סבירה ,עלות אחזקה שנתית לא גבוהה משמעותית מרכב משפחתי בשנתונים הנ"ל,נותן תמורה סבירה למחיר,נמכר כמעט תמיד מתחת למחירון)

כמה האוטו עושה מ-0 ל-100 ? (נתוני יצרן מדברים על 8.9 שניות 0-100)

כמה דלק האוטו אוכל? (1:10 בממוצע לנהיגה תובענית רוב הזמן ,בנהיגה יותר רגועה אפשר לעשות 1:12)

אני מדבר רק על שנת 2000-2001, מנוע 2000

גולף GTI

כנ"ל אותן שאלות כמו על ה-206

כמה הוא עושה מ-0 ל-100, כמה דלק אוכל, אמינות, מחיר וכו'

ואם אני לא טועה זה מנוע 1800 טורבו

ואיזה אוטו עדיף מבין ה-2 לנהג צעיר בן 18? אני שואל מבחינה כללית, לפי כל הבחינות, לא רק לפי מהירות או אמינות ספציפית

תשובות לגבי ה206 רשמתי לך באדום.

לגבי השאלה האחרונה התשובה אליה מאוד סובייקטיבית ותלויה באופי של הנהג עצמו,אבל בכללי יותר חשוב למצוא אקזמפלר שמור ומטופל.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תוכן חדש...