Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע משפץ טנדר סונומה שנת 92 ורוצה להתקין בו מערכת,אני מעוניין לקנות HU עם בלוטוט, מגבר קומפוננט וסאב, אני מעדיף לא לחרוג מהתקציב כי גם ככה לא נישאר לי ממש יותר מידי(פחחות,צבע,ג'אנטים,טיפולים ושיפורים,והיד עוד נטויה)

אני חייב שלרדיו דיסק יהיה בלוטוט, קומפוננט אני די משוכנע שאלך על מוראל דוטק אובישן, ברכב הקודם היה לי דוטק עם MT22 והייתי מאוד מרוצה מהם,היה לי גם סאב של קיקר C12שמאוד אהבתי אבל אני רוצה להשתדרג קצת, אני מעדיף שלסאב תהיה תיבה קטנה יחסית כי אין הרבה מקום ברכב.

יש אפשרות של יד שניה אבל אני מעדיף לרכוש רק מגבר יד שניה רמקולים אני מעדיף חדשים.

תודה רבה לעוזרים!

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מאיזה איזור אתה ?

ככה יהיה יותר קל לשלוח אותך לחנויות ולהכווין אותך

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

פתוח ליד שניה?

אם כן, מורל הייבריד אוביישן, הרץ היי אנרג'י יד שניה.

סאב: הרץ 300rms, סרווין וגה הד יד שניה.

מגבר: חפש משהו ביד שתים בערך ב1200 שח, אני חושב שאפשר להביא audison srx 4.1 או סאן דאון 100.4 בקצת יותר.

רדיו דיסק אני לא מתמצא בכאלה עם בלוטוט.

בכל מקרה, זאת דעתי ואניממליץ לך להגיע למפגש, לשמוע כמה סטים ולהחליט

פורסם

אני מעדיף לא לרכוש רמקולים יד שניה, מגבר אני עוד יכול להתפשר אבל רמוקלים ממש לא.

יש כמה סאבים שאהבתי כמו סרווין HED פוניקס גולד אוקטןR סרווין וי מאקס, אני מחפש באס נקי ולא כזה שישבור לי את החלונות.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אוקי אז,

מגבר: סאן דאון 100.4 יש ביד שניה עם אחריות לעוד שנה.

ר"ד:פיוניר 7000BT ביד שניה בפורום, יש שני אנשים שמוכרים.

סאב: סרווין וגה הד,הרץ 300 או הרץ 250. אני מאוד אוהב אותם. יש הרץ 250 ביד שניה.

קומפ: נשאר לך בערך 1550 לקומפוננט

• תוכן חדש...