Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי אקורד 2006 , השלט (מפתח\שלט מקורי) עובד אבל אין תגובה בזמן ליחצה על אחד מהכפתורים .

לכן רק לאחר 10 דקות מנעילת הרכב (עם המפתח)האזעקה עובדת (אוטומטית)

*מוסכי הונדה מ ו ר ש י ם טענו כך:

מוסך 1 : שלט לא תקין

מוסך 2 : שלט תקין רסיבר לא תקין

מוסך 3: שלט תקין מנגנון נעילה לא תקין (אך לאחר החלפה חזרו בהם)

עשיתי שלט נעילה\פתיחה בנפרד אם מעקף כך שתתבצע נעילה מרכזית והרמת שמשות מהשלט הלא מקורי.

עכשיו לאחר שעשיתי את השלט בנפרד גם השלט המקורי פתאום מגיב אבל לא נועל מרכזית את האוטו ולא מרים את השמשות (בגלל המעקף כנראה).

בכל אופן ביטלתי את השלט הלא מקורי (גרם לי לבעיה שבזמן נסיעה האוטו מתכבה לשניה וחוזר המחוגים יורדים לאפס וחוזרים לסירוגין) ועכשיו גם השלט המקורי לא עובד.

*עכשיו שברור לאחר שעשית נעילה\סגירה עם שלט בנפרד , ושהוא ניתק לי את החיבור המקורי וחיבר למתקן שלו , גרם לכך שהשלט המקורי עובד.

השאלה המרכזית היא : מה אני צריך לעשות שהשלט המקורי יעבוד בלי כל המעקפים למינהם?

ואם אני חייב את החיבור הלא מקורי הנ"ל בשביל שהמקורי יעבוד?

-כזכור : עם החיבור הלא מקורי הנעילה המרכזית והמרים שמשות לא עובדים בשלט המקורי(רק האעזקה והדלתות חוץ מדלת הנהג עובד) וכן יש לי בעיות חשמל .

תודה רבה מראש.

פורסם

כמו שזה נראה השלט שלך גוסס/מת

יש ברשותך שלט רזרבי כדי שתוכל לבדוק אם זה השלט או המערכת אזעקה?

פורסם
כמו שזה נראה השלט שלך גוסס/מת

יש ברשותך שלט רזרבי כדי שתוכל לבדוק אם זה השלט או המערכת אזעקה?

לא, לרזרבה אין שלט.

אבל זה לא קשור לשלט כי ניסו בהונדה לקודד שלט אחר וחוץ מיזה כשהתקנתי נעילה בניפרד השלט עבד טוב ושניתקתי הוא שוב לא עבד.

אולי זה קשור לכך שלבעלים הקודמים היה איתורן?

משהוא בחיבורים לא טוב ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהוא יכול להמליץ לי על חשמלאי טוב באשדוד שמבין בנושא?

-יש לי גם זליגה של חשמל (0.6 אם אני לא טועה)בזמן שהרכב דומם , האם בעיית האזעקה קשורה לכך?

*לאחר בדיקה לא נמצאה אצל החשמלאי מקור הזליגה גם לאחר ניתוק שיטתי של כל פיוז בנפרד.

ישנן מספר גורמים שיכולים להיות מקור הבעיה:

1. הבעיה המרכזית של האשכול.

2.לבעלים הקודמים היה איתורן(שעדיין נמצא ברכב) אבל ללא שירות ונבדק לטענת החשמלאי.

3.לבעלים הקודמים היה דיבורית שנותקה וכן הפיוז שלה.

4.ניתן להשתמש בחלונות החשמל גם כאשר המפתח אינו בסוויץ.

תודה.

• תוכן חדש...