Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני חושב שקצת איחרתי את המועד כי לא ידעתי אם אני נוסע או לא עד לרגע זה.

בכל מקרה, אני צריך להגיע למחר לקניון עזריאלי שבת"א בשעה 12:00 בצהריים.

יש 2 אפשרויות:

- לנסוע עם הרכב ולחנות בתוך הקניון (נסיעה עם GPS), לשלם דלק 100 ש"ח הלוך וחזור, לשלם 12 ש"ח חניה בעזריאלי.

- לנסוע ברכבת ולרדת בתחנת השלום בדיוק בכניסה של עזריאלי, לשלם 50 ש"ח הלוך וחזור ונגמר הסיפור.

הדילמה שלי:

לנסוע שעה ו10 דקות בדיוק (רכבת יוצאת ב10:50) ברכבת ולהשתעמם ולהיות תלוי בזמני הרכבת, רוב הסיכויים שאין מקום לשבת ואני אצתרך לעמוד גם בהלוך וגם בחזור.

או

לנסוע עם הרכב שלי, להיתקע בפקקים (שאולי יש בדרך, אם אני צריך להיות שם ב12, מתי לצאת מחיפה?ב11?) ולהנות מהנוחות של הנסיעה עם המוזיקה שלי ומה שמסביב.

***הדילמה העיקרית שלי זה שאני לא רוצה להשאיר את הרכב שלי בחוץ (מהסיבות שלי), אם אני משאיר את הרכב -יש חניון מסודר ביציאה מחיפה למשל בתחנת רכבת מרכז (עיר תחתית) או בתחנת הרכבת חוף הכרמל? (מסודר זה הכוונה עם שמירה ומקום וכ"ו...- כמובן בתשלום).

*הכסף זה לא פונקציה.

השאלה זה מה הייתם עושים ומה כדאי\יותר נוח ויותר מהר?

תודה,

אוהד.

פורסם

אם הכסף לא פונקציה בכלל - אז ברור שרכב.

למרות שברכבת לדעתי לא תהיה לך בעיה למצוא מקום בגלל שזה לא יום ראשון.

ולמרות שזה פחות כאב ראש ברכבת כי זה הליכה של כמה דקות מהרציף ואתה בתוך עזריאלי, בעוד שברכב אתה צריך למצוא חנייה והכל.

אבל אם הכסף לא משנה אז אין על הנוחות של הרכב הפרטי..

והתחזית זמנים שלך אופטימית מאוד, אתה צריך לצאת לכל המאוחר ב10:30 כדי להיות בתל אביב ב12, בהנחת שמירה על מגבלת מהירות.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

קודם כל תודה על התגובה- לא ציפיתי בשעה כזו.

למה ב10:30? מה מצב הפקקים של באזור ווינגייט\נתניה בשעות האלה? אני לא רוצה להיתקע בפקק בווינגייט אפילו דקה אחת, שתהיה נסיעה חלקה לגמרי.

יצא לי פעם לנסוע לת"א לצורך עבודה כל יום במשך שבוע, אם הייתי יוצא בבוקר ב5:50 מחיפה, לא הייתי נתקע בשום פקק וב7 כבר הייתי שם.

אם הייתי מאחר ב10-20 דקות ויוצא ב6 וקצת מחיפה - שעה פקקים עד ת"א.

מה קורה ב10 בבוקר?

אוהד.

פורסם

אוקיי נראה לי באמת שזה מה שאני אעשה,

איפה כדאי לחנות את הרכב? יש את החניון ההוא מחוץ לתחנת רכבת בעיר תחתית (מרכז) אבל הוא בחוץ ואין שמירה.

מצד שני אפשר לעלות על הרכבת בתחנת חוף הכרמל- השאלה אם יש חניון שם עם שמירה וכל מה שמסביב?

תודה,

אוהד.

פורסם

אם הכסף זה לא פונקציה ואתה מפחד להשאיר את האוטו בחניון הרכבת (ובצדק - כמעט כל יום פורצים/גונבים שם רכבים..גם אני לא הייתי משאיר את האוטו שלי שם) - קח מונית מהבית עד לתחנת רכבת, ורכבת עד עזריאלי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תלוי מתי אתה חוזר!

קח בחשבון שבדרך חזרה יש פקקים מטורפים לכיוון צפון משעה 16:00 עד שעה 20:00 בערך.

ככה שגם אם תדלג את הפקקים של ההלוך, אולי תתקע בפקקים של החזור.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הפקקים חזרה מתחילים כבר בסביבות 15:00.

החניון בחוף הכרמל הוא החניון של הים. לפי מיטב ידיעתי אין שמירה וכו'.

מונית לרכבת ומשום לעזריאלי היא לדעתיהפתרון הטוב ביותר שלך (ואני לא אוהב מוניות, אגב).

הפתרון לשיעמום: MP3 או ספר (חו"ח).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...