Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להחליף את מדבקות שם המשק בטרקטורים שלנו,

נתקלתי במדבקה אחת שמסרבת לרדת, ניסיתי מים חמים וגם פאן, בעזרתם המדבקה יורדת איך נישאר צבע ורוד שמסרב לרדת, ניסיתי לשלב עם סקוט'ש כלים אך גם כך המדבקה מסרבת לרדת.

אני מבקש את עזרתכם, כיצד להוריד את המדבקה?

יש לציין שחשוב לי מאוד לשמור על צבע מכסה המנוע!

IMG_2071.JPG

IMG_2072.JPG

IMG_2073.JPG

IMG_2075.JPG

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

נסה WD40, ממיס את הדבק ולא אוכל את הצבע, למיטב הבנתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צריך פן מקצועי שמוציא טמפרטורה גבוהה מהפנים הביתיים.

לי יש בעסק פן שממרחק 20 סנטימטר מדליק סיגריה.

אחרי שהמדבקה נהיית כמו מסטיק, אפשר לגלח בעדינות עם סכין יפנית.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אם אתה מדבר על בלוואר...רוב הסיכויים שזה יפגע בצבע של מכסה המנוע.

נסה עם טינר או אצטון בפינה נסתרת לבדוק אם נגרם נזק לצבע ואם לא,תתחיל בעדינות על המדבקה.

בהצלחה.

פורסם

תמשיך להוריד את כל המדבקה כמו שהורדת עד עכשיו.

כשתסיים, תמיס את הדבק (ה"וורוד שנשאר") בעזרת אלכוהול.

שום נזק לצבע ושום נעליים.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

בכל מקרה,אם איזה חומר ממיס שלא תשתמש על מנת להסיר את המדבקה,תבדוק קודם בפינה נסתרת את ההשפעה על הצבע.(מומלץ בלי קשר לכל פעולה עם חומרי ניקוי או הסרה של לכלוך על משטחים שונים).

פורסם

בדיוק בשבוע שעבר הורדתי מדבקות מהאוטו שלי לצורך חידוש (ועכשיו נראה מתי אמצא זמן להדביק את החדשות ששוכבות כבר יותר משנה אצל איש השלטים).

אתה צריך ממש להצמיד את הפן למדבקה (רווח של פחות מס"מ אחד) כל פעם מקטע עד שהיא תרד כולה. את הדבק הסרתי עם בנזין (צבע מטאלי) אבל ברכבים בצבע לבן השתמשתי ב MEK שמוריד יותר בקלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בדיוק בשבוע שעבר הורדתי מדבקות מהאוטו שלי לצורך חידוש (ועכשיו נראה מתי אמצא זמן להדביק את החדשות ששוכבות כבר יותר משנה אצל איש השלטים).

אתה צריך ממש להצמיד את הפן למדבקה (רווח של פחות מס"מ אחד) כל פעם מקטע עד שהיא תרד כולה. את הדבק הסרתי עם בנזין (צבע מטאלי) אבל ברכבים בצבע לבן השתמשתי ב MEK שמוריד יותר בקלות.

ויותר מסרטן,חומר מאוד מסוכן.

פורסם

אתה חייב לעבוד איתו בסביבה מאווררת כי הסיכון שבו הוא לא סרטן כמו פגיעה במערכת העצבים.

אני משתמש בו בלית ברירה כי הוא המדלל של הפריימרים של הגומי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה חייב לעבוד איתו בסביבה מאווררת כי הסיכון שבו הוא לא סרטן כמו פגיעה במערכת העצבים.

אני משתמש בו בלית ברירה כי הוא המדלל של הפריימרים של הגומי.

בזמנו היו משתמשים בו בטייסות של חייל האוויר.

מה שכן הוא ממיס מעולה.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים, אני סוגר שבת לכן אנסה להסיר את המדבקה בשבוע הבא!

עידכונים בהמשך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום הסרתי את המדבקה בסבלנות רבה, ניסיתי להוריד את "הדבק" בעזרת אלכוהול 70% וטרמפנטין אך ללא הצלחה, יכול להיות שהצבע מתחת למדבקה הלבנה דהה? איפה שהיו האותיות הצבע המקורי נשמר ואיפה שהיה רק מדבקה לבנה הצבע נהייה וורוד.

מה עושים :brickwall:

• תוכן חדש...