Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה V-מקס. מונע עם "דריישפט", בלשון העם, מצד שמאל. גם אם עשו לו הסבה להנעת שרשרת, מה שבהחלט יתכן, קשה לראות את זה כי זה בצד השני.

טל

וואלה :oops:

לא טרחתי לבדוק , אבל הייתי בטוח שמפלצת מסוג ה-V MAX תונע עם שרשרת .

איך הדבר הזה מסתדר עם מכת הכח מה-V4 ? לא זכור לי שהם קנו מב.מ.וו את הפטנט למולטי-לוור (או איך שלא קוראים לזרוע נגד שקיעה שלהם).

מעבר לזה , לפחות על פי התמונה נראה שמבנה הזרוע האחורית מפריע למעבר של שרשרת/גל הינע , גם מצידו השמאלי - זה היה יותר ניחוש מאשר ראייה.

טוב , מצטער . אני עומד בפינה , רק אם אתם יכולים לא לתת חזק... :roll:

פורסם

יש שם ניהוג טלפתי כן?

אגב החלקות זנב, תודה לאל על המתלים הנהדרים של הקטום. הציל אותי מוואחד החלקה של החיים, כזאת גדולה ענקית ברביעי....

פורסם
יש שם ניהוג טלפתי כן?

אגב החלקות זנב, תודה לאל על המתלים הנהדרים של הקטום. הציל אותי מוואחד החלקה של החיים, כזאת גדולה ענקית ברביעי....

לא צריך כידון- מחזיקים את המזלג ומכווים לטוב :mm_tongu:

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

• תוכן חדש...