Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב קטן וחסכוני אפשר גם גיר ידני. תקציב הרצוי 24K אפשר למשוך לכיוון ה 30K.

חשבתי על פיסטה מכיוון ששמעתי שזהו רכב אמין וחסכוני בדלק וגם בחלקים.

ראיתי היום פיסטה 02 ידנית. עלו כמה דברים: נאמר לי שהמזגן יש בעייה עם החימום, כלומר הוא מחמם כל הזמן,לכן הוא מנתק את הכבל בקיץ. הקירור פועל לדבריו טוב, ובחורף הוא שוב מחבר את הכבל... אני מודה שאני לא ממש מבינה את העניין, לדבריו לא הצליחו לסדר את הדבר...

חוץ מזה כל הריפודים של הדלתות מתחת לחלון הוחלפו בשל בלאי, צד אחד שוב מתפרק, הפלסטיק בחלק התחתון של החלונות התנפח קצת.. הוא אומר שזה מהשמש.(האם יתכן מרטיבות ?)

לשאלתי האם צבע האוטו הוא מקורי, הוא אמר שהחלק הקדמי נצבע מחדש בשל שריטה..(טען שהאוטו לא עבר תאונה) אלא חטף מכה קטנה והוא ניצל את הביטוח לצביעה מחדש... האם זה יכול להיות

מבחוץ הרכב נראה בסדר, יד שניה מפרטי (לא מהשכרה) רוצה מחירון 25K

מה דעתכם?

יש טעם לקחת לבדיקה...

חוץ מזה ..אל תשוטטו בקארספורום בזמן שארוחת הצהרים על הגז... יש סיכוי שלא יהיה מה לאכול :-D

פורסם

לגבי החימום - הסיפור נשמע קצת תמוהה. בהרבה מקרים מה שקורה זה שרדיאטור החימום הפנימי נוזל והיות וההחלפה שלו יקרה מאוד ברוב המקרים פשוט מבטלים אותו ומוותרים על אופציית החימום. נשמע לי קצת מוזר שאף אחד לא הצליח לפתור את בעיית החימום שפועל תמיד, זאת לא תקלה מסובכת במיוחד ברוב המקרים.

ריפודים בלויים עשויים להעיד על קילומטראז' גבוה שעבר הרכב. מהעובדה שגם הריפודים החדשים מתקלפים אני לא מתרגש, שהרי הם מגיעים ברוב המקרים מרכבים מפירוק, וגם הם עברו לא מעט עד שהתפגרו בפירוקיה.

גם כאן צריך להתנהג במשנה זהירות. הסיפורים האלו נגמרים הרבה פעמים בכך שהתאונה הקטנה הפכה להיות תאונה גדולה עם נזקים מפה ועד השמיים.

אפשר להתקדם הלאה בבדיקת הרכב, ואין סיבה נראית לעין לפסול אותו על הסף כרגע.

שווה לבדוק מול המוכר אם יש היסטוריית טיפולים מסודרת שתאמת את הנסועה של הרכב ואת עברו הפרטי, לכאורה.

שווה להגיע שוב לבדוק את הרכב עם בעל מקצוע או איזה אח/אבא/דוד/אחיין שמבין קצת יותר במכונאות ובפחחות (הכתוב מנוסח בלשון זכר אך מתיחס לשני המינים :wink: ) שינסה להעיף מבט מדוקדק יותר על מצבו המכני והנזק שנגרם מאותה מכה מיסתורית.

חוץ מזה, כדאי שתעיפי מבט במדריך שלנו לרכישת רכב משומש כדי שתדעי מה לבדוק ואיך כדאי להמשיך הלאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...