Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי מוכר את הסקודה שלו ב7000, החליף מנוע ורצועת טיימינג, שנה 1999.

מה אתם אומרים, אמינה,לא אמינה?

פורסם

החליף מנוע? כמה ק"מ היא עשתה?

המנוע (אם מדובר פה ב1.6) מאוד אמין.

הרכב עצמו- תלוי במזל ובנהג.

בכללי הרכב די אמין וטוב, תמורה יחסית טובה למחיר (גודל, מרווח, שנתון, כוח ודלק). אצלנו היו סדקים במערכת יניקת האויר למנוע, בד"כ צינור כזה או אחר, שגרמו לבריחת לחץ אויר ולכיבוי המנוע בהתאם לאופי הנהיגה וטורים נמוכים כשהמנוע קר, והמוסכניק התייאש ממנו. וזה קרה אחרי כ10 שנים. (זה היה אצלנו באחת, בשנייה עדיין לא). מה שמוזר- הבעיות גם קשורות לאופי הנהיגה- כשאני ואחים שלי נהגו- האוטו התנהג מצויין וללא תקלות. כשההורים שלי נהגו- האוטו שיגע אותם.

כדאי שתחכה לעוד חוות דעת מבעלי פליסיות. חשוב לי לציין שזה מנסיון שלנו עם הרכב הזה (היו לנו 3 בסה"כ, כיום אחת עדיין בבעלותנו), ואנחנו מכירים עוד כמה בעלי פליסיות מרוצים ללא תקלות מיוחדות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

נפח המנוע: 1.3, קילומטרז': 175,000. האם הרכב יוכל להתמודד גם עם נסיעות ארוכות(בין 80 ל100 ק"מ גם הלוך וגם חזור)?

פורסם

המנוע יחסית חלש (זה מנוע מקורי של סקודה, לא כמו ה1.6 שמגיע מפולקסווגן). אני אישית לא הייתי לוקח. במחיר הזה ואפילו בפחות אפשר למצוא אחת עם המנוע 1600 שחזק משמעותית, אמין יותר ומתאים יותר לארצנו החמה, ועם קילומטראז' נמוך יותר.

הייתה לנו את הפורמן ואת פליסיה (לא ניו- פליסיה) שעם המנוע 1.3, מנוע נחמד, לא הכי נוח לנסיעות ארוכות ויותר רועש מה1.6 בכביש שש למשל. אני מניח שהמנוע הוחלף אחרי התחממות? כי הוא די רגיש להתחממות (עשוי מאלומיניום יחסית דק).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

המחיר גבוה, במחיר כזה הרכב צריך להיות מושלם.

תקנה בלא יותר מ5000, סע עד שיתפגר ושלח לגריטה (3000ש"ח חזרה)

הרכב דווקא נוח ויחסית מודרני,ואין בעיה לעשות איתו נסיעות ארוכות,רק תקפיד לאטום את הדיסטרביוטר שרגיש לגשם.

STI 2004

• תוכן חדש...