Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רמקולים איכותיים למדי (2 רמקולים +סאב) שמנעימים את זמני במשרד.

לאחרונה שומעים רק ברמקול אחד וגיליתי שהבעייה היא חיבור רופף באיזור החיבור לפתח האזניות של המחשב/נגן MP3 (נדמה לי שהחיבור נקרא AUX). כדי לשמוע בשני הרמקולים צריך לסובב את החיבור, לשחק עם הכבל ולהשתדל לא להזיז שום דבר כדי שלא יווצר שוב נתק.

הכבל מחובר קבוע לאחד הרמקולים, כך שכדי להחליף את הקצה שלו אני צריך לחתוך אותו ולחבר אותו לכבל חדש עם חיבור זהה.

אין לי לא ידע טכני ולא מלחם - האם אני יכול לבצע את הניתוק לבד ולחבר כבל חדש עם איזולירבנד?

פורסם

בדיוק!

אני רוצה לחתוך במרחק של כמה ס"מ מהבננה (כדי לוודא שקטע הכבל שנשאר הוא שלם ולהיפתר מהחלק הפגום) ולחבר כבל חדש עם בננה.

כמה חוטים יש בתוך הכבל הזה?

פורסם

הכבל אמור להיות עם 2 חוטים.

לא צריכה להיות בעיה להוציא לפועל את התוכנית שלך.

רק תפתח את ה"בננה" ותשים לב לאן מתחבר כל חוט. יש חשיבות לחיבור שלהם.

פורסם

אין שום בעיה להחליף את ה"בננה", המוכרת יותר בשם "PL קטן".

כל מה שצריך זה קטר, מלחם, קצת בדיל וקצת סבלנות.

בתוך כל כבל יש 2 חוטים ובסך הכל יש 2 כבלים כך שמדובר בארבעה חוטים לחיבור סטריאופוני בסך הכל. שניים מתחברים לאותו הפין, ושניים אחרים רצים בנפרד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבדוק קודם כל שהבעיה בכלל בפלאג ולא במכשיר שאליו אתה מחבר אותו.

פשוט נסה נגן אחר ותראה אם הבעיה חוזרת.

מנסיוני הרבה פעמים הבעיה בשקע ולא בתקע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה לעונים.

אין שום בעיה להחליף את ה"בננה", המוכרת יותר בשם "PL קטן".

כל מה שצריך זה קטר, מלחם, קצת בדיל וקצת סבלנות.

בתוך כל כבל יש 2 חוטים ובסך הכל יש 2 כבלים כך שמדובר בארבעה חוטים לחיבור סטריאופוני בסך הכל. שניים מתחברים לאותו הפין, ושניים אחרים רצים בנפרד.

הבעייה היא שאין לי מלחם ולכן שאלתי אם אפשר לעשות את זה עם איזולירבנד.

תבדוק קודם כל שהבעיה בכלל בפלאג ולא במכשיר שאליו אתה מחבר אותו.

פשוט נסה נגן אחר ותראה אם הבעיה חוזרת.

מנסיוני הרבה פעמים הבעיה בשקע ולא בתקע.

זו הייתה המחשבה הראשונה ואפילו ביקשתי בעבודה שיחליפו לי כרטיס קול (לא יכול לעבוד בלי מוסיקה ואני מתחרפן אם שומעים רק מצד אחד :-P ), אבל בדקתי עם מכשירים אחרים והבעייה היא אכן איפה שתיארתי.

פורסם

להחליף את המחבר הזה בצורה שאתה מתאר זאת חאפריות לשמה.

אבל זה כנראה יצליח :wink:

עריכה: במחשבה שנייה, המחברים האלו נמכרים ללא חוט מחובר אליהם, כך שתצטרך למצוא מישהו שילחים לך חוט אל המחבר כך שאת הקצה השני של החוט תוכל לחבר עם איזולירבנד לרמקולים שלך.

במקום זה, תן לאותו פלוני את קצה החוט שמחובר לרמקולים שלך, ותחסוך לעצמך עבודה כפולה ומאולתרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...