Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי תאונה לא מזמן ועכשיו מגיע הקטע של הפיצוי על פגעת גוף.

נאמר לי מהביטוח שיש 3 פרמטרים:

כאב וסבל.

הוצאות רפואיות.

אובדן שכר.

שאלתי היא: אם הייתי בפיזיוטרפיה, מגיע לי כסף על הטיפולים?..למרות שזה נעשה על חשבון קופת החולים, כחלק מביטוח הבריאות שלי.

או שלא מגיע לי על זה כסף ויש להתחשב רק בפרמטרים כאב וסבל ואובדן שכר.

אשמח לתשובה ממישהו שמבין בזה או היה במצב דומה.

תודה מראש.

פורסם

במקרה היום קיבלתי צק של סכום יפה מאד מחברת הביטוח על פיצוי פגיעת גוף בתאונה שהיתה לי לפני שנה.

סכום של 4 ספרות.

מגיע לך פיצוי וזכותך לדרוש אותו. אני ממליץ לערב עורך דין ואוכל לקשר אותך לעורכת דין שעזרה לי בנושא והפיצוי גדל בעשרות אחוזים מאז שהיא נכנסה לתמונה.

פורסם

רק עו"ד שמתמחה בתביעות כאלה יוכל לסייע לך באמת.

כאן בפורום תוכל לקבל רק סיוע של "עייצעס גיבער" , אתה צריך מקצוען.

חבל שתבטל את זמנך בהשוואות עם מקרים אחרים. לכל אירוע יש נסיבות שונות.

אם יש למישהו המלצה על עו"ד טוב - הבה נשמענה.

פורסם

שלום,

בעניין כאב וסבל, הוצאות רפואיות ואובדן שכר, מגיע לך בתור נפגע תאונת דרכים לקבל פיצוי על פי הנתונים המצויינים במסמכים הרפואיים שלך, כמו כן, בעניין אובדן שכר, עושים תחשיב נזק בו תקבל החזר על השכר שאיבדת, כמו כן, בדרך כלל לא עושים חישוב על תשלומים שהוחזרו לך ממוקד רפואי כל שהוא, מה שכן, טיפולי הפיזיוטרפיה יאפשרו לך לקבל פיצוי גבוה יותר כי זה מה שמעיד על כך שסבלת.

בכל אופן, מומלץ לפנות אל עו"ד דותן לינדנברג מאשדוד אשר מתמחה במיוחד בנזקי גוף: תאונות דרכים, עבודה וכד'..

בטל': 08-8652920.

הוא יכול לענות לך על כל השאלות גם בפגישת ייעוץ ובפתיחת תיק.

בהצלחה!

פורסם

נאמר לי מהביטוח שיש 3 פרמטרים:

כאב וסבל.

הוצאות רפואיות.

אובדן שכר.

חס וחלילה יש גם אובדן כושר עבודה או נכות.

פנה לעו"ד המתמחה בכך, עם כל חומר רפואי שיש לך (אשפוז / ימי מחלה / הוצאות רפואיות / טיפולי פיזוטרפיה וכו').

אם מגיע לך פיצוי על הסבל / עוגמה והטיפולים שעברת הוא יידע לדאוג שחברת הביטוח תפצה אותך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה בדיוק הפגיעה ומה מצבך היום?

קודם כל פנה לעו"ד אבל כעיקרון אם אין נכות/אשפוז/ימי מחלה ארוכים אל תצפה לסכום גבוה. מרכיב הכאב והסבל נמוך יחסית ועל טיפולים רפואיים שעברת תקבל החזר רק מול קבלות (כל החשבונות מגיעים מקופת החולים לביטוח והוא משלם ישירות. רק אם נזקקת לטיפולים נוספים/ עזרה בניידות או בבית וכו' ישלמו לך מול קבלות).

אם יש פגיעה עתידית זה סיפור אחר מבחינת הסכומים וזה פונקציה של נכות ואובדן הכנסה עתידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...