Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחובבי הסובארו, מצ"ב תמונה של סטיישן למכירה ברח' כהנמן בבני ברק (עומדת ממש מאחורי היציאה מתחנת הדלק שעל מחלף קוקה קולה). לא טרחתי לטשטש מס' רישוי לאור העובדה שהמכונית מוצעת למכירה.

אין לי קשר למכונית ו/או פרטי התקשרות.

Subaru FS.jpg

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לחובבי הסובארו, מצ"ב תמונה של סטיישן למכירה ברח' כהנמן בבני ברק (עומדת ממש מאחורי היציאה מתחנת הדלק שעל מחלף קוקה קולה). לא טרחתי לטשטש מס' רישוי לאור העובדה שהמכונית מוצעת למכירה.

רק חבל שלא רשמת את מספר הטלפון של הבעלים

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

משום מה זכור לי כי לפני מס' שבועות התפרסמה בפורום הודעה בה חיפש מישהו וולוו 2 דלתות.

לאחר ביצוע חיפוש מסיבי בפורום לא עלה בידי למצוא את ההודעה...

בכל אופן, נצפתה במוסך בבני ברק וולוו שכזו.

לידיעת המחפש...

Volvo.jpg

פורסם

במושב בשרון , בחצר של אספן מתכות יש 5-6 רכבי אספנות . ממה שהצלחתי לזהות fiat 127 mk1 turbo .

יש עוד כמה רכבים מענינים. שווה להציץ .

אם מותר לפרסם את המקום , שאחד המנהלים יגידו לי ואני יפרסם.

בנתיים : מי שמעונין יכול לפנות בהודעה פרטית. לא בשבת.

27112009467.jpg

פורסם

זה רק נראה לי- או שיש לו שם קאפרי MK2 בין ביתר?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ממה שהצלחתי לזהות fiat 127 mk1 turbo .

הרעיון שך השרשור זה לפרסם מקומות, לא? אלא הם נראים רכבי אספנות בשימוש.

לא היה 127 טורבו.

:turn-l:
פורסם

אף אחד מהרכבים האלה לא בשימוש .

אני רואה את הרכבים האלה נרקבים כבר כמה שנים.

זה ביישוב פרדסיה שליד נתניה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אף אחד מהרכבים האלה לא בשימוש .

אני רואה את הרכבים האלה נרקבים כבר כמה שנים.

זה ביישוב פרדסיה שליד נתניה.

פירסמתי אותם כאן כבר לפני שנים...

יש שם שני K70, 127 דור ראשון, פיאט 850 ועוד.

aPCDV0005.jpg

aPCDV0004.jpg

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1313083&Code=9cd857dfe1487c484e81d27a468ed42f

פורסם

מי שיצליח להוציא משהו מה"אספן" בפרדסיה - צריך למנות אותו למנהל המו"מ עם החמאס

הבנאדם שם לא כל כך... ידידותי לסביבה

פורסם

דווחתי בעבר על הרכב הנ"ל כאן בפורום, כעת הוא מוצע למכירה.

מדובר ב וולקן (משופרת - מנוע + בולמים וייתכן אולי שיותר מכך), מצב חיצוני טוב יחסית, אם כי אני מעריך שנדרשת השקעה כלשהי (הרכב עמד זמן מה).

נייד למעוניינים - 052-4745994. נמצא באיזור המרכז.

אין לי קשר לרכב הנ"ל (אני רק מקווה ש"ייגאל" מעמידתו הממושכת משהו, וימצא בעלים אוהבים).

alfa 156 2.5.

פורסם
מי שיצליח להוציא משהו מה"אספן" בפרדסיה - צריך למנות אותו למנהל המו"מ עם החמאס

הבנאדם שם לא כל כך... ידידותי לסביבה

מסכים איתך,

בעבר בעקבות הדיווח בפורום נסעתי למקום כדי להתרשם, לא הבנתי בהתחלה מאיפה ניכנסים לבית וכששאלתי את אחד השכנים מאיפה ניכנסים הוא אמר לי שאם באתי בקשר לרכבים חבל לי על הזמן ולא כדאי לנסות לשאול את הבעלים בגלל שהוא ...

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

איזה צירוף מקרים! עברתי היום ליד פרדסיה וממש עכשיו התכוונתי לפרסם על הרכבים האלה! בכל אופן לא ידעתי על הסיכוי הקלוש להציל משהו... חבל.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...