Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניגוד עניינים במכוני רישוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש עשיתי טסט במכון בירושלים (מ.מ.מ.) והכשילו אותי בגלל ש"לא רואים טוב את המספר על לוחית הרישוי". זה היה מוזר בגלל שלא היתה שום בעיה בלוחית, הלוחית נראית חדשה והכתב היה לגמרי ברור.

הפקידה בקבלה הסבירה לי שיש בעיה בלוחית ו"תמורת 50 ש"ח נכין לך במקום לוחית חדשה" אמרתי שאני לא רוצה ואחרי בירור והעלאת תמונה של הלוחית כאן בפורום הבנתי שזו שיטה של מכוני רישוי להכשיל על בעיות שלא קיימות, ואז הם מציעים לך לתקן במקום. אני מניח שיש להם אינטרס להכשיל כדי שתתקן אצלם במקום בידיעה שלא תתווכח יותר מדאי- כדי לעבור סוף סוף את הטסט.

בסופו של דבר צבעתי עם טוש שחור כמה שריטות כמעט בלתי נראות שהיו על המספר בלוחית רישוי, ובפעם השניה העבירו אותי.

השאלה היא אם מותר למכון טסטים להחזיק בחלטורה מהצד לתיקונים על דברים שמכשילים עליהם בטסט. ואם אסור להם- איפה אפשר להתלונן על זה?

פורסם

בשונה מתקלות ופתרונות אחרים, לוחיות רישוי מכינים במכוני טסטים.

אני לא בטוח שבכל המכונים מכינים לוחיות, אבל איפה שכן מכינים זה תמיד במכון טסטים.

יש מכונים שעל תקלות פעוטות מאפשרים ללקוח לעבור טסט בהסתמך על זה שהם מתקנים במקום את הטעון תיקון ובד"כ מדובר בהחלפת נורות וכד'.

כשמדובר בתקלה מורכבת יותר, ממילא למכון אין אפשרות להציע תיקון ואז ידרש טסט חוזר שגם הוא עולה כסף.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...