Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה אתמול באיילון AUDI R8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממה שסיפרו לי הבוקר, ה R8 לא הייתה לבד.

שתי מכוניות התרסקו שם, אודי ופורשה.

יום עצוב לחברות הביטוח..

המממממ :roll:

דני G.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שימחה לאיד, זו תופעה ישראלית נפוצה

מאחר ואני חבר של בעל ה R8, אבקש מכם קצת כבוד

וכל אותן תגובות של סוג הרכב, ו"רייסים" באיילון, לא היו או נבראו בסיפור הזה

"זה רק פח" הכי חשוב שהם יצאו מהתאונה בשלום

נסיעה באיילון , בלילה, וכניסה לתוך שלולית גדולה, עלולה לגרום

לכל אחד מכם לאבד את הרכב.

שיהיה לכם סופ"ש נעים וחמים

תמיר

ובכן, קשה מאוד לאבד רכב כל כך מתקדם, גם מבחינה בטיחותית וגם מבחינת האחיזה שלו בכביש, רק משלולית, אלא אם כן הוא עשה טעות כלשהי.

אני לא מאשים אותו בנהיגה בפרעות, אך אני כן מאמין שמשהו באופי הנהיגה שלו לא התאים לתנאי הדרך.

בנוסף - בנסיעה לידו הייתה פורשה ? אישית נראה לי שבשתיים בלילה כשאתה נוהג בR8 ולידך פורשה מכל סוג שהוא זה הדבר הכי מגרה שיש.

שבת שלום וסופ"ש נעים גם לך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני שמח שנראה לך. אבל סלח לי, לדעתי ימשיך להראות לך ועם כזאת גישה\עיניים אתה גם לא תזכה לאמת את ה"נראה לי" הזה.

שהסתבא פסאט מהשרשור הקודם התלוננה שהיא לא אוחזת אז זה רק הצמיגים ואין קשר ל"קידמה" של הרכב. שזה R8 ויש למי ללעוג ב"מגיע לו" אז פתאום שנתון הרכב הוא הדבר החשוב ביותר.

פורסם

העיקר יצא בשלום...

(ובאמת קצת חבל על האאודי והפורשה)

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם
אני שמח שנראה לך. אבל סלח לי, לדעתי ימשיך להראות לך ועם כזאת גישה\עיניים אתה גם לא תזכה לאמת את ה"נראה לי" הזה.

שהסתבא פסאט מהשרשור הקודם התלוננה שהיא לא אוחזת אז זה רק הצמיגים ואין קשר ל"קידמה" של הרכב. שזה R8 ויש למי ללעוג ב"מגיע לו" אז פתאום שנתון הרכב הוא הדבר החשוב ביותר.

אני לא מבקש לאמת את זה.

אני לעגתי לו ? אני אמרתי "מגיע לו" ? אתה יכול להכחיש שבפאסאט 98' קל יותר להחליק משלולית מאשר בR8 שכוללת בין היתר ESP ובעלת אחיזה מאסיבית ?

סתם ככה לא מחליקים משלולית אלא אם כן זו הייתה ממש הצפה. צריך לנהוג לפי תנאי הדרך, מה שבטוח שלא היה, אחרת הR8 לא הייתה הולכת לעולם הבא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כנראה שהייתה שם ממש הצפה, ככה זה גשם ראשון.

אתה כמו ילד קטן- "R8 לא יכולה לאבד אחיזה, האמר לא יכול להתהפך וטנק לא יכול לשקוע". רואים שאתה חסר הבנה בסיסית וכמובן כל ניסיון עם מכוניות מהסוג הנ"ל. מזכיר לי את אותו חבר שהתקשר אלי בבהלה כדי שאאמת את טענתו מול ידידתו שאכן הZ4 שלי היא מכונית טובה יותר ממקלארן F1. במילים אחרות, בשביל מי שלא מבין וחסר ניסיון, R8 הינה הטופ אוף דה טופ של המכוניות בעולם וסופרמן כל יכול (או הZ4 בדוגמא הקודמת). אבל מדובר בעוד רכב שאינו חף מטעויות ואינו כל יכול.

פורסם
אתה יכול להכחיש שבפאסאט 98' קל יותר להחליק משלולית מאשר בR8 שכוללת בין היתר ESP ובעלת אחיזה מאסיבית ?

הרבה יותר קל להחליק עם R8 בעלת צמיגים ספורטיביים (בעלי חתך נמוך) ועוד סמי-סליקס כאשר נכנסים לאחת השלוליות הרבות שהיו אתמול בלילה באיילון,

מאשר עם "סתם" עוד פאסאט עם צמיגים סטנדרטיים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

R8, רכב מתקדם מבחינה טכנולוגית כמה עשרות רמות מעל כל יפנאומטית או משפחטומטית ממוצעת שיש בארץ עם אחיזה גבוהה מאוד ואמצעים טכנולוגיים מהמתקדמים של VAG, למה הוא הרכב שהסתחרר ואיבד שליטה בגשם שהיה בלילה? הרי היא לא המכונית היחידה שנסעה באיילון באותה העת או שמע אני טועה?.

אולי הפורש שהייתה ליידה עשתה הוקוס פוקוס וגרמה לה להסתחרר?

ההודעה מופנית למר Z4 3.0si

פורסם

אתה ממש כישרון מבוזבז. לא רק שאתה חוקר תאונות דרכים בהתכתבות, אתה גם יודע לבדוק אחוזי אלכוהול בדם בהתכתבות ! איזה כישרון

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2187177&postcount=51

הדמיון במוחה של ג'יי קיי רולינג הוא כלום לעומת מה שאתה מסוגל להמציא.

עכשיו רק נותר שתלמד לכתוב בעברית ואתה מושלם.

פורסם

אז R8 עשתה תאונה... מה אתם קופצים?! איזו התרגשות כאילו מה קרה בסה"כ...

גם אם יש פגיעת שלדה הרכב יתוקן ויחזור לכביש, ותהיו בטוחים שהרכב החדש של הבעלים כבר בדרך לארץ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אף אחד לא היה במקום התאונה, לכן אי אפשר לשפוט.

אני במקרה חזרתי אתמול מנמל ת"א וראיתי את השלולית, ואגב חבר שלי כמעט עשה שם תאונה בגלל השלוליות (עם יונדאי I30).

ולא חסר מקרים של החלקות, צריך לזכור שזה גשם ראשון העונה, אז אם היתה איזה מאזדה מחליקה אז היו אומרים שזה בגלל הגשם, אבל איך שראו את ה-R8 ישר כולם טוענים שהיה מירוץ.

אגב: מעניין עם האאודי הלכה טוטאל לוס או שאפשר לתקן אותה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כשישנם שני רכבי ספורט על כביש שניתן להגיע בו למהירויות גבוהות באמצע הלילה זה חשוד ואין מה לעשות.

לי אישית לא ניראה שהR8 והפורשה היו שם ביחד במקרה. אני מאמין שזה היה לשם השוואה כלשהי, ואם שני האנשים לא מכירים אחד את השני אז באופן ספונטני התחשק להם להשוות ביצועים(או דברים אחרים..)

ואני לא רואה שום קשר בין מה שאמרתי לבין צרות עין מצידי או מצד כל האנשים שאמרו את אותו הדבר.

פורסם

אם הם כבר לחצו אז שיצלמו שאנחנו גם נראה !

איזה אנוכיים... :roll:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...