Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה אתמול באיילון AUDI R8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן זה לא נשמע ממש "מקרה" מה שקרה שם. ואני לא מבין אותך, Z4 3.0si למה אתה לוקח את התפקיד של סנגור על הנהג שהתרסק. בסופו של דבר אנשים רק מעלים את מה שהם חושבים, אף אחד לא שלח אותו לכלא.

מה שמעניין אותי זה כמה הוא ישלם כפרמיה לביטוח עבור האוטו החדש שירכוש. אני מוכן להתערב על סכום 5-ספרתי כשהספרה הראשונה איננה 1 :wink:

פורסם

למה לדבר בלי לדעת מה היה שם בכלל?

הR8 הייתה לבד כשזה קרה.

הפורש זה חבר שלו שהגיע אחרי שהוא שמע על התאונה.

אל תנסו ישר להוציא את הנהגים לא בסדר ולהגיד "זה חשוד".

:wink:
פורסם
כנראה שהייתה שם ממש הצפה, ככה זה גשם ראשון.

אתה כמו ילד קטן- "R8 לא יכולה לאבד אחיזה, האמר לא יכול להתהפך וטנק לא יכול לשקוע". רואים שאתה חסר הבנה בסיסית וכמובן כל ניסיון עם מכוניות מהסוג הנ"ל. מזכיר לי את אותו חבר שהתקשר אלי בבהלה כדי שאאמת את טענתו מול ידידתו שאכן הZ4 שלי היא מכונית טובה יותר ממקלארן F1. במילים אחרות, בשביל מי שלא מבין וחסר ניסיון, R8 הינה הטופ אוף דה טופ של המכוניות בעולם וסופרמן כל יכול (או הZ4 בדוגמא הקודמת). אבל מדובר בעוד רכב שאינו חף מטעויות ואינו כל יכול.

אם כבר מדברים על ילדים קטנים - הגזמות הן גם דבר שילדים משתמשים בו להצדקת טענותיהם.

לא אמרתי שR8 לא יכולה לאבד אחיזה, אני חושב שהאמר יכול להתהפך יותר מכל ג'יפ אחר וטנק ישקע בכל שלולית בוץ עמוקה שרק תהיה.

אבל מה לעשות, חייבים קצת להגזים כדי לבסס את עצמנו.

אגב, קח דוגמא מDiscover, הוא לפחות הסביר את עצמו בטון רציני ולא מתלהם כמוך. אנשים כמוהו אני מעריך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם אני הייתי שם אתמול.

ראיתי את האוודי מרוסקת, ולידה היו פורשה 911 כחולה ופורשה קאיין לבנה חונות בצד.

הם לא היו נראו כאילו הם נפגעו, אולי קרובים של בעל האוודי שבאו ששמעו על התאונה.

מצער, אבל קורה גם ל R8 . לא הייתה נראית פגיעה רצינית מדיי, הרכב יחזור לכביש לדעתי.

פורסם
אכן זה לא נשמע ממש "מקרה" מה שקרה שם. ואני לא מבין אותך, Z4 3.0si למה אתה לוקח את התפקיד של סנגור על הנהג שהתרסק. בסופו של דבר אנשים רק מעלים את מה שהם חושבים, אף אחד לא שלח אותו לכלא.

אני אגיד לך למה, כיון שגם שרואים את הרכב שלי חושבים שאני משתתף במירוצים שכל מה שהרכב עושה זה לנסוע לבית הקפה השכונתי, תוך כדי האזנה לשירי ארץ ישראל היפה.

ובלי קשר, לא שופטים לפני שיודעים.

פורסם
כמו שחשבתי,לא הפתיע לדעת שמדובר בR8 מהסרטון...:roll:

למה ? יש גם אדומה ויש עוד אחת כסופה עם צד אדום יש גם לבנה V10 עם צד שחור ויש שתיים שחורות ועוד אחת מאוטודיל כסופה עם שחור בצד וההיא מסוכנות אאודי, יש מלא בארץ, יכול להיות כל אחת מהן .

פורסם

נסיעה באיילון , בלילה, וכניסה לתוך שלולית גדולה, עלולה לגרום

לכל אחד מכם לאבד את הרכב.

ד"א- כל נהג שנוסע בכבישים מהירים אמור להכיר את תופעת השלוליות שמצטברות בשול השמאלי של הכביש ולדעת שהשליטה ברכב אפסית בזמן מעבר בשלולית כזאת ולכן היא עלולה לגרום לכל אחד מאיתנו לאבד שליטה.

החוכמה היא לדעת את זה מראש.

רוצה רייסים? סבבה - לא בשמאלי אחרי מבול שכזה.

פורסם

כואב הלב.. בטח ובטח כשיש בודדות כאלה בארץ.

אין ספק שהטיעונים של כולם פה מבוססים על היסטוריה של אירועים בהם הם נכחו / ראו / שמעו , אבל עד שלא תהיו הנהג עצמו - הכל יישאר בגדר השערות :)

בכל מקרה עם כל האהבה לרכב , הנהג רק צריך להגיד תודה שהוא יצא בזול (וכסף לרכב חדש/ פרמיות / תיקונים , בטוח יש לו) ועם רכב כזה זה יכל להיגמר הרבה יותר גרוע.

תנחומי לנהג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...